NuMe

| in: Quotes

En kväll med läxor

| in: Everyday
Slutade nu istället för 16 eftersom vi fick sluta tidigare från tyskan. Jag klagar inte!
Kommer dock inte från skolan förrän 16 i alla fall... Har en massa läxor att ta tag i när jag kommer hem också. Har samhällsprov imorgon och en svenska inlämning till på onsdag så jag vet i alla fall hur jag ska spendera min kväll. Men men. Snart är det påsklov och jag längtar som tusan! Dock kommer jag spendera mitt lov med läxor i alla fall. Hur kan lärare lägga prov på måndagen efter lovet?!
Aja, måste snart springa ut i regnet och iväg till tåget. Puss på er!

Sunday

| in: Everyday, Mat
Gjorde iordning lite frukost på sängen idag bestående av riskaka med jordnötssmör och banan, kvarg med äpple och kanel och varm choklad gjord på mandelmjölk istället för vanlig. Mmm! :)
 
Då var det söndag igen. Gud vad veckorna går fort! Nästan lite för fort...
Tänkte vara duktig och gå ut och ta lite fler outfitbilder idag eftersom det ändå gick hyfsat bra igår (fick bara en smula spel på kameran och fjärrutlösaren som har bestämt sig för att absolut inte jobba med mig), men när jag tittade ut genom fönstret så möttes jag av att det regnade och blåste som tusan. Tack för att vädret är på min sida, verkligen. Aja, så blir det om man skjuter upp allt till morgondagen...
Jag har ändå lite som måste göras här inne så jag får väll ta tag i det. Måste bland annat städa innan mamma och pappa kommer hem, plugga både samhällskunskap och svenska, samt att jag ska försöka pallra mig iväg till gymmet.
Wish me good luck!

Nu tar jag helg!

| in: Everyday
Eller, ja... Rubriken kanske inte stämmer till 100%, men jag tar ledigt för ikväll i alla fall.
Har faktikt inte gjort något speciellt idag. Låg först och kollade på Sweeney Todd på förmiddagen, men tyckte den var riktigt dålig så jag la mig och kollade på Pitch Perfect istället.
Så himla söt film! Älskar musiken i den, plus att Anna Kendrick är en riktigt bra skådespelerska.
Nu på kvällen var jag först hos mormor och morfar och åt, sedan gick jag till ICA och nu sitter jag och slökollar på slutet av Gladiatorerna. Har pluggat Samhällskunskap nu på kvällen eftersom jag har prov på tisdag, men känner att jag typ inte har någon koll på någonting... Aja, det är ju några dagar kvar innan provet så det är bara att rå-plugga nu de sista dagarna.
Jag har även hunnit fota lite outfits, men måste verkligen införskaffa mig lite nya kameraprylar... Tur att man ska jobba och tjäna lite pengar i sommar.
Puss på er och ha en fortsatt trevlig kväll!

I Want To Run Away

| in: Inspiration

The Energy Never Dies

| in: Everyday
The Script under en av de sista låtarna. Så jäklarns bra!
 
Igår var det verkligen bästa kvällen på länge!
Först var det middag på Vapiano tillsammans med Näva som gällde och efter det var det bara att åka till Annexet för att se Tinie Tempah och The Script. SATAN VAD BRA DET VAR!
Har länge velat se Tinie Tempah och kan rätt många av hans låtar eftersom jag nästan lyssnade sönder dem för några år sedan, och nu fick jag äntligen det då det var han som var förband. Det var så jäkla kul att se honom live och vilken energi snubben har asså.
Sedan var det dags för The Script att komma upp på scen och vilken stämning det blev! Det var så obeskrivligt bra och jag vill bara spola tillbaka om göra om allt igen!
Åter igen tack Näva för att jag fick följa med!

The Script

| in: Everyday
Nu bär det äntligen iväg in mot stan och Annexet tillsammans med Näva för att se The Script.
Först är det dock middag på Vapiano som väntar innan vi åker vidare.
Jag är så taggad! Har suttit och sträck-lyssnat på The Script sedan i onsdags och fy satan vad bra de är.
Finns nog inte mycket i världen som skulle kunna dra ner mitt humör just nu. Är så himla glad för denna kvällen att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Nej, nu måste vi springa iväg till tåget. Puss på er så hörs vi imorgon igen för jag kommer verkligen inte orka blogga när jag kommer hem...

Style - Taylor Swift

| in: Music
He says, what you've heard it's true but I
Can't stop thinking about you and I
I said I've been there too a few times

Julia 18

| in: Everyday
Åkte till Salem igårkväll för att fira Julia som fyllde 18 för några veckor sedan. Riktigt trevlig kväll måste jag säga!
Typiskt nog hade landslagsträning precis innan, men de var så gulliga och sparade mat till mig tills jag skulle komma!
Till efterrätt blev det cheescake och även en vit chokladmousse. Är inget riktigt fan av cheesecake så jag höll mig till moussen, men gud så god den var! Mmm!
Idag är det sista träningen på is med laget och därför ska vi med största sannorlikhet spela en internmatch. Ska bli riktigt kul, men jag kommer säkert inte kunna åka speciellt bra idag pga. träningsvärken man fick från igår... Ska även försöka sätta mig ner och plugga lite grann iidag också, men det får vi se hur det går.
Puss på er!

Äntligen fredag!

| in: Everyday, Mat
Har gått och förälskat mig lite smått i apelsiner. Så himla gott!
 
Äntligen är det fredag igen mina vänner, men än tar jag inte helg. Har en samhällsuppgift som måste skickas in innan jag kan vara helt ledig.
Såg ni solförmörkelsen idag förrästen? Själv satt jag inne på lektion och skrev en uppsats, så det blev inget sådant heller. Såg när solen började försvinna lite smått, men det var så molnigt ute så ingen orkade gå ut och fota... 
 
Ikväll blir det att gå till Jolin och käka middag där tillsammans med henne och Ida. Var riktigt länge sedan vi träffades alla tre.
Träffade ju Ida för två helger sedan, men då var inte Jolin med.
Vi ska käka tacos, snacka en massa skit och antagligen kolla på någon film. Det brukar dock sluta med att alla sitter i soffan och halvsover till någon film beroende på hur trötta alla är... Haha!
Nej, nu måste jag göra klart samhällsläxan. Puss på er!

Rituals

| in: Inspiration
Miracle BalmGinkos SecretHoney TouchLotus Secret
 
 
Dessa är mina absoluta favoritprodukter från märket Rituals. Kan inte leva utan handkrämerna och doftstickorna luktar verkligen underbart!
Det började med att jag fick en handkräm av min moster, men nu har det resulterat i att vi har både body butters, doftstickor, tvål, 4 olika handkrämer osv.
Ja, man blir helt beroende av dem, men total älskar dem!

No Good in Goodbye - The Script

| in: Music
För en vecka sedan bestämdes det att jag skulle följa med Näva och gå på The Script's konsert.
Längtar så mycket! Ville köpa biljetter till deras konsert när de släpptes, men det blev liksom inte av.
Tur för mig att Näva hade en över! Tack vännen!

New claws

| in: Uncategorized
I måndags var jag och fixade naglarna hos Lisa på Lisas Nagelhörna, men har inte hunnit fota de bättre än såhär.
Älskar att få naglarna fixade. Känns så fräscht efteråt!
Bättre bilder kommer lite senare kan jag lova.

Orange you stylish

| in: Make-up
Satt och kollade runt på lite make-up tutorials igår förmiddags och det slutade med att jag själv ställde mig och började sminka mig.
Tycker det är rätt kul att leka lite med det och detta blev slutresultatet.
Är faktiskträtt nöjd med hur det blev för att vara en av de få gånger jag orkar ställa mig och göra sånt här.
Brukar vanligtvis bara lägga på en bas, bryn och mascara då jag inte hinner mer innan skolan, men det är roligt att kunna göra något annorlunda någon gång.

SM-guld x2

| in: Träning
Under helgen har det varit SM-slutspel i Husby Ishall med start i fredags. Så i fredags åkte vi upp till Kista för att spela semifinal mot Sollentuna i SRL. Matchen började inte så bra för oss och efter 2 perioder stod det 4-6. Men efter att ha fått en rejäl utskällning av våran coach samlade vi ihop oss och peppade varandra. Matchen slutade 9-7 till oss och därmed var vi vidare till finalen på söndagen.
Det är helt sjukt hur mycket mentalitet det är man spelar med. Första två peroderna var vi inte jätteglada och vi var bara några stycken som försökte peppa hela laget. När vi kom ut på planen igen i tredje var det som att gå ut i en helt annan match. Vi blev lite gladare och gav oss f*n på att vi skulle vinna, vilket vi till slut gjorde.
På lördagen var det dags för final mot Sollentuna, men denna gången var det i Ungdomsserien. Vi gick in för att vinna, men det gjorde även Sollentuna. Slutresultatet kommer jag inte ihåg, men vi vann i alla fall och blev där med Svenska Mästare i Ungdomsserien.
På söndagen väntade den viktigaste matchen. Ta mig inte fel, för alla matcher var superviktiga att vinna, men mötet mot Ulriksdals damer visste vi skulle bli något extra - och det blev det verkligen.
Det var jämnt in i sista minuten! Gjorde vi mål, så gjorde de mål och gjorde de mål, gjorde vi ett mål. Spänningen släppte aldrig under matchen och det var ett jäklarns tempo. När slutsignalen gick var jag så lycklig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vi blev Svenska Mästare i SRL och vann med 8-9!
Så nu efter helgen sitter jag här hemma med ytterliggare två guldmedaljer i samlingen och det känns verkligen hur bar som helst! Vi har kämpat och slitit varje minut på planen och det har verkligen gett resultat. Nu är det två veckor kvar på is och sedan väntar barmarksträning inför nästa säsong och jag är mer taggad än någonsin!
 

Studiedag

| in: Everyday
God morgon!
Har studiedag idag, så klev upp ur sängen för en halvtimme sedan. Dock har jag varit vaken sedan kvart i åtta då min lillebror skulle cykla hemifrån.
Han hade helt glömt bort att jag var hemma så jag vaknar av att han precis har larmat klart och är på väg att låsa.
Det var bara att ringa upp honom så han fick springa in och larma av. Sovmorgon var det ja... 
Har så himla mycket som jag egentligen måste göra idag. Måste tvätta alla sminkborstar, städa rummet, plugga både svenska, matte och engelska, träna och fota.
Så mycket att göra, så lite tid. Eller så är det jag som sitter av tiden allt för mycket...
Nej, nu är det frukost som gäller och sedan är det bara att dra igång med allt!
Ha en fortsatt trevlig måndag!
 

SM-helg

| in: Uncategorized
Senaste från Snapchat
 
Har spenderat hela dagen i ishallen, vilket är anledningen till att det inte blivit något bloggande denna helg. Det har varit Ringette-SM i Kista och har spelat 3 matcher.
Ska nu kolla ett avsnitt av House of Cards innan jag går och lägger mig. Har blivit helt beroende av den serien... Puss på er!

Night out

| in: Inspiration
Party
 

Marilyn Monroe

| in: Quotes

Hello thursday

| in: Everyday
Solen skiner utomhus och själv sitter man inne på lektion och håller på att somna.. Ja, ni läste rätt.
Det är inte det att det inte är intressant, för det är det, men att sitta i en soffa i en och en halv timme och lyssna på när läraren pratar om internet är inte riktigt min grej.
Tänk att det redan är torsdag och snart helg. Förstår nästan inte att tiden gåt så himla fort!
Ska stanna kvar i Tumba nu en stund tillsammans med mamma medan lillebror gör ett intagningsprov, så vi får se vad vi hittar på.
Puss så länge!

Hold Back The River - James Bay

| in: Music
JAG ÄR KÄR!
Älskar musiken, älskar texten, älskar rösten, älskar låten!

Romme

| in: Around The World, Everyday
En bild från underbara Kitzsteinhorn, Österrike.
 
Gårdagen spenderades i Romme med skolan, men jag var den enda som åkte från min klass.
Jag skulle egentligen åka med Lucas, men efter bara två åk ramlade han och skadade sig. Jag fick därför åka med Lucas klasskompisar, men det var kul det med.
När jag kom hem var jag så sjukt trött att jag somnade vid halv nio, när jag höll på att plugga samhällskunskap.
Efter att mamma kom och väckte mig kunde jag inte somna om förrän halv elva och är riktigt trött idag också.
Imorse gick jag för en gångsskull upp tidigare än vad jag behövde och gick ut och sprang en bit innan det var dags att åka till skolan.
Kommer knappt ihåg när jag sprang en längre sträcka, men det var riktigt skönt att göra det! Ikväll är det träning som gäller, men innan det blir det plugg.
Puss på er så länge!

Sunday mornings

| in: Everyday
God förmiddag på er!
Började dagen med gröt till frukost och sedan var det bara att följa med mamma och gå till ICA för att handla, men jag klagar inte.
Det är så sjukt fint väder ute! Totalälskar att solen är framme och att det är nästan klarblå himmel. Det blåser lite, men det var bara skönt när man var ute och gick.
Idag väntar plugg, städning av rummet, genomgång av ekonomin, samt en bortamatch mot Sollentuna idag igen. Och allt detta ska jag hinna med innan kl.14, så jag borde nog sätta igång nu.
Puss så länge, hörs sen!

Even small things matters

| in: Everyday, Självporträtt
Kvällen igår spenderades hemma hos Ida tillsammans med henne och hennes familj.
Vi kollade på Let's Dance, åt god mat, gjorde fruktsallad och snackade en massa och lite senare kom Lucas ner.
Gick inte hem förrän klockan började närma sig ett så jag var ju lite lagom trött när jag skulle upp imorse vid 8-tiden för att vi skulle spela match mot Sollentuna.
Vi vann matchen med 14-5 och imorgon väntar en till mot samma lag. Vi får hålla tummarna att vi vinner imorgon också!
Ikväll spenderar jag tiden hemma hos Sören tillsammans med honom och Jolin. Var så himla länge sedan vi träffades alla tre så det var på tiden att vi bokade in något!
Vi har grillat hamburare till kvällsmat och ska kolla film, snacka lite strunt och ha en riktigt trevlig kväll.
 
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

Keep it classy with a hat

| in: Outfits
Jacka från Jofama by Marie Serneholt / Hatt och solbrillor från Monki / Linne från Urban Outfitters / Kofta från Nelly.com / Byxor från Bik Bok
 
Hur snygga är inte dessa byxor?! Riktiga to die for och en storfavorit i garderoben.
Har dock inte använt dem så mycket då det har varit lite kallt ute innan, men nu när det börjar gå mot vår så kommer de absolut bli mer använda.
Brukar inte tycka om byxor som är vida eller utsvängda, men dessa satt så himla bra att jag bara var tvungen att köpa dem. 
Sedan har vi ju hatten... Den underbara hatten som jag hittade på Monki för inte så många kronor.
Har letat och provat olika hattar i vad som känns som en evighet, men det har alltid fallit på att den antingen inta suttit bra eller att den varit för dyr.
Gissa hur glad jag var när jag hittade denna! Älskart'!
 

Femte Mars

| in: Everyday
Vilket underbart väder vi har idag!
Älskar att det börjar gå mot vår och varmare väder, även om jag älskar vintern med tanke på att de sporter jag utövar gör man på vintern. Men i alla fall!
Solen börjar komma fram, ljusare och längre dagar, lättare kläder, skinnjackan åker fram - ja, allt blir helt ekelt en aning bättre på våren.
Idag har vi en väldigt chill dag i skolan då våran ordinarie lärare är hemma och vabbar.
Vi kan i princip komma och gå lite som vi vill, så länge vi visar att vi gör något.
Ska fota lite i studion, redigera bilderna och skriva processen, sedan är det hemåt och ikväll bär det iväg mot gymmet för att träna min lilla rygg.
 
Ha en fortsatt trevlig dag!

Gold - Imagine Dragons

| in: Music
När vi var i Österrike hittade jag och Jolin en kanal där de bara spelade olika musikvideos.
Brukar aldrig sitta och kolla på de annars, men nu såg jag några som jag aldrig sätt föut, utan bara lyssnat på på Spotify.
Hörde även några nya låtar, bland annat denna. Imagine Dragons är ju sjukt bra, men denna låten hade jag helt missat!
Riktigt bra dock och den spelades mer än ett par gånger under våran tid i Österrike.

I just want to go back

| in: Around The World
 
Igår kväll kom jag hem från Österrike, men jag kan ju säga att tiden gick alldelese för fort!
Hade mer än gärna stannat kvar några dagar till och åkt lite mer bräda och hängt med människorna som var där.
Anledningen till varför jag inte har skrivit någonting på flera dagar är för att dels sög Wi-Fi't som fanns på stället vi bodde och det tog hur lång tid som helst att ladda upp en bild, men också för att jag helt ärligt talat inte orkat. Man har kommit hem från backen vid 17 och sedan varit helt död fram till middagen vid 19. Efter det ville man ju vara lite social och inte itta vid datorn, men ändå gick man och la sig vid 22-tiden för man var så trött.
Har inte heller jättemånga bilder att visa eftersom jag bara tog med mig kameran till backen ena dagen, då vi var i Kitzsteinhorn, och de var enda dagen det inte fanns ett enda moln på himlen heller. 
Nu är jag i alla fall tillbaka hemma i Sverige och bloggen kommer återgå till det vanliga (något/några inlägg per dag). 
 
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll vänner!