Let's Dance

| in: Everyday
Premiären av Let's Dance är i full gång och snart är det dags för Kenza och Calle att dansa. Himla kul att det är en bloggerska med i år, och en väldigt känd sådan. Nu är det bara att önska team Callenza all lycka till ikväll!
 
 

Dimmiga bergen

| in: Everyday
Man skulle kunna tro att man åker i ett glas med spökvatten när man åker i backen. Ni vet när man var liten och blandade den sista skvätten mjölk med vatten (personligen tyckte jag dock att det var sjukt äckligt), lite så såg det ut i backen. Dimma, dimma och åter dimma. De var det enda man såg. Det blev dock några åk, men hann inte åka i varken parken eller Big Air Bag innan de stänge av dem pga. dålig sikt. Åkte lite i skogen, men det var inte mycket. Övade också på 180 på platt mark och det gick väll helt okej. Ska kanske försöka mig på en i något litet hopp.
 

Vinterland

| in: Everyday
Sitter här mitt i mitt käta Stöten. Har haft en rätt bra dag i backen trots al dimma som har legat över oss hela dagen. Imorse var backarna kassa med vallar och is överallt och det såg ut som om det inte alls skulle bli en lång dag i backen. Har kört lite i parken idag också och även försökt switch'a (åka med den andra foten fram på snowboarden) och det gick sådär. Har inte ramlat och slagit mig i alla fall. Håller också på att komma över en av mina rädslor - att ramla efter hopp. Det är det läskigaste som finns även om jag vet att det är om man tvekar som man gör illa sig. Hur som helst har jag hoppat massor idag och vem vet, kanske blir det att hoppa på Big Airbag imorgon? Gör jag det kommer det film/bild bevis, men jag lovar dock ingenting...
 
 

Satruday morning

| in: Mat
Idag bestod frukosten av citronyoghurt med müsli och banan. Mums!

Backpack mania

| in: Inspiration
Sitter och kollar på olika ryggsäckar som jag kanske ska beställa. Måste verkligen ha en innan min rygg pajar totalt...

Studiedag

| in: Everyday
Har spenderat de senaste 2h framför både Tv:n och datorn. Sverige-Slovenien matchen avslutades precis och det blev 5-0 till Sverige. Så kul! Klagar inte heller på att ha studiedag idag. Välbehövligt, då jag verkligen kan fokusera på de ämnena jag måste fokusera på nämligen svenska och matte. Idag ska essän skickas in och plugg inför matteprovet imorgon blir det också. Det är inte kul, men det måste göras... Är ledig på fredag också så jag får en dag längre lov, vilket jag inte heller klagar på.
 
Nu ska jag gå tillbaka till att skriva på essän så jag blir klart någon gång.
 

Leg days are the best days

| in: Fitsporation, Träning
Huvudet har värkt hela dagen och jag har varit tröttare än någonsin idag, men jag släpade mig ändå till gymmet och körde ett benpass. Nu värker benen och jag kunde knappt gå till bilen efteråt, men gud vad skönt det var! Mår som bäst på isen och på gymmet. Så är det bara! Jag har även bestämt mig för att försöka vara sockerfri i, i alla fall två veckor med början imorgon. Det betyder att jag inte kommer äta godis, snacks och fikabröd eller dricka O'boy, läsk, saft etc. Vet inte hur detta kommer gå, men nu ska jag, en gång för alla, verkligen försöka att hålla detta. Är det någon som är med mig?
 
 
 

True friends lasts forever

| in: Everyday
Igår var jag hemma hos Josse och spenderade kvällen där. Det var inte bara jag och Josse, utan Evelina, Tiffany, Martina, Lina och Hanna var också där. Tiffany, Evelina och Martina hade jag träffat innan, men Lina och Hanna var två tjejer från Josses klass som jag inte träffat tidigare. Vi skrattade och hade jättekul hela kvällen och jag kan inte minnas senast jag skrattat så mycket. Det sägs att ett skratt förlänger livet, å herre vad vi kommer leva länge då! Josse hade gjort i ordning jättegod mat och sedan kollade vi på Melodifestivalen. Faktiskt första gången i år som jag kollat på det. Har inte haft tid innan, utan har haft annat för mig varje lördagkväll, men igår var det dags. När det var slut började vi kolla på Sherlock Holmes, men bytte till Mamma Mia. Efter lite strul med tv:n och rosa bild på skärmen började klockan närma sig halv ett och tid för att gå hem.
Hur som helst var gårdagen mycket lyckad och jag hoppas at vi kan göra om det!
 
Så himla sociala... (Bild från Linas instagram: @linahildeby)
 
 
 

Easy living

| in: In My Head
Ni har ingen aning om hur mycket jag längtar till sommaren. Sena sommarkvällar, härliga människor, sol och värme. Att kunna gå runt i shorts, få lite färg på kroppen och bara ha det bra. Längtar så sjukt mycket! Har bestämmt mig för att införskaffa mig en longboard denna sommaren och lära mig att åka för det ser så jäkla härligt ut. Ändå så vill jag inte att vintern ska ta slut. Jag vill spela ringette och åka snowboard hela tiden. Lära mig hoppa med snowboard (nej, jag kan inte hoppa. Är för rädd för att ramla...) åka skridskor och ha träningar med laget. Åh vad jag längtar till att få stå på brädan igen och bara leva livet och efter att ha kollat på snowboard och freestyletävlingarna i OS är jag mer taggad än någonsin!
 

"Berätta vart du kommer ifrån"

| in: Everyday, Music
Sitter och lyssnar på dessa låtar medan jag skriver på min essä. Har fått börja om från början då det jag hade inte var så värst bra och jag orkade inte redigera i texten speciellt mycket. Hade inte skrivit in några egna åsikter, utan bara ren fakta, vilket det absolut INTE ska vara i en essä. I en essä ska det vara ca 50% fakta och 50% egna åsikter. Inte det lättaste när man har läst den tråkigaste boken som man bara tycker en sak om - att den är tråkig... Tur att jag har lite bra musik att lyssna på medan jag jobbar. För er som inte vet det så totalälskar jag RAP! Kan sitta och lyssna på det hela dagarna och det är verkligen något jag inte tröttnar på. Eminem, Ken Ring, Lil Wayn, Macklemore & Ryan Lewis osv. spelas om och om igen på min Spotify. Älskar det! ♥

If it could be that easy

| in: Everyday
 
Sitter just nu och försöker plugga lite. Håller på att skriva en essä i svenskan och jag önskar att det var lika lätt som att skriva ett blogginlägg... Eller så är det bara jag somkrånglar till uppgiften som vanligt, men på fredag ska den in så det är bara att jobba på antar jag. Drömmen skulle ju vara att vara klar med den imorgon kväll så jag har fedagen på mig att bara kolla igenom den på svenskalektionen och esdan skicka in den, men vi får se hur det går. Antagligen kommer jag sitta där på frdagkvällen och skicka in den i sista minuten som vanligt.
Nu måste jag fortsätta på min essä, så får vi se om jag uppdaterar något mer ikväll. Vi hörs!

Take a break

| in: Everyday
Sitter och har rast just nu. Man blir lätt rätt trött i huvudet av att sitta vid en dator hela dagen, hur skönt det än må låta. Då är det bra att man har vatten med sig i alla fall!
Vi har suttit och hållit på att göra en tidning själva med framsida och artiklar. Såklart gör jag en om OS i Sotji som pågår. Funderade på att göra en modetidningen eller en vanlig nyhetstidning, men så blev det ikke. 

Förra veckan gjorde vi en tidningssida om en resa.


11-4

| in: Träning
Igår spelade vi match mot Sollentuna som vi vann med 11-4. Alla som var med och spelade var så jäkla duktiga och jag är så stolt över mitt lag! Vi kan det här och det visar vi. Åka skridskor är inga problem, passningarna sitter säkrare och säkrare, snygga avlastningar, snygga mål och olika målgörare. Det är så jäkla kul och jag skulle inte kunna tänka mig ett bättre lag än vårat JSK!
Idag är det en ny match, även denna mot Sollentuna men på hemmaplan. Spelar vi lika bra som vi gjorde igår kommer detta gå galant!
 

There is no sincerer love than the love of food

| in: Everyday, Mat
Kom hem från skolan för ca en timme sedan. Har inte gjort så speciellt mycket. Ätit mellis och börjat kolla på nya Pretty Little Liars avsnittet. Så spännande! Älskar verkligen PLL!
Ska snart åka upp till ishallen och plugga lite. Ska skriva en essä i sveskan och har inte börjat än... Jag förstår inte heller speciellt mycket, men vi får hoppas att det går bra i alla fall. Behöver också läsa, eller snarare lyssna klart på "Hobbiten", vilket är boken jag skulle ha läst klart förra veckan och den jag ska skriva en essä på.
 
Yoghurt med 3/4 skivat äpple och kanel och valnötsbröd med skinka och keso. Mmm...
 

4:e Februari

| in: Everyday
Har precis ätit klart och ska snart åka vidare på träning, men jag tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg innan jag åker.
Idag har vi haft första dagen på våran nya kurs i foto och den verkar väldigt bra och jag tror att jag kommer lära mig mycket. Vi fick även skapa en hemsida där vi skriver loggbok om vad vi gör på lektionerna. Vi fick även fota lite idag, men det var inget speciellt. Vi skulle bara fota varandra för att våran lärare skulle ha att kunna öva namnen på. Blir så himla stelt när man ska stå och le framför en kamera bara för att. Mycket roligare när man ska göra något med det.
 

Kvällsrutiner

| in: Everyday
Var på gymmet idag med pappa och körde armar och axlar. Orkar knappt lyfta dem nu och jag kan bara föreställa mig träningsverken som kommer komma imorgon... Tur att det är ringetteträning på kvällen. Annars har det inte hänt så mycket idag. Lillebror har gårr och blivit sjuk så nu får vi hoppas att inte jag också blir det då vi har tre matcher denna veckan. Hoppas verkligen att han blir frisk snart!
Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar med huvudet på tangentbordet.
 
Tre produker jag har börjat använda varje kväll. Rekomenderar handkrämen starkt (den stora rosa tuben) för er som har problem med torra händer.
 

Träningskläder

| in: Shopping
När jag var i Nacka ör att kolla på Petrus och hans lag passade vi på att shoppa lite innan. Kom hem med lite nya träningsgrejer. Allt från Intersport.