Outfit från Varberg

| in: Outfits
Denna outfiten hade jag en dag när jag var i Varberg för några veckor sedan. Samma dag lärde sig även min yngsta kusin Leonard att cykla själv.

MIDSOMMAR

| in: Outfits
Glad midsommar allihopa! Hoppas att ni har det lika bra där hemma som jag har här på Gransnäs. Idag blir det midsommarfirande med alla underbara konfirmander som är här. Hur ska ni fira eran midsommar?

Life as a köksare

| in: Gransnäs
Sitter just nu på altanen med några av köksarna. Har jobbat från kl.07.30 till ca 15 i köket och vi har haft hur mycket disk som helst från lunchen. Jag har jobbat två dagar nu, men det känns som två veckor. Det finns alltid något att göra, vilket både är kul men samtidigt himla jobbigt. Hur har ni det?
 

Bekännelser

| in: Everyday
 
Jag säger "gulligt" till nästan allt utan att egentligen mena att det är gulligt utan använder det bara för att.
Jag har världens sämsta morgonhumör. Jag är verkligen hur lättirriterad som helst på morgonen.
Min största dröm är att få gå på en NHL-match och se Colorado Avalanche spela och självklart att få träffa Gabriel landeskog och alla andra grymma spelare.
När mamma berättade att hon hade varit i Kungsträdgården när Guldfesten var började jag storgråta. Har aldrig gråtit så mycket över att jag har missat något som den gången, dock sa hon det två veckor efter att den hade varit... Emotional? Yes!
Jag är den största tidsoptimisten som finns! Tror inte att det finns någon värre och jag är alltid sen till ALLT pga det...

16e Juni

| in: Everyday
Hoppas alla har det bra, för det har jag. Resan hit gick väldigt bra och jag har sagt hejdå till mamma som jag inte kommer få träffa på 3 veckor nu. Känns faktiskt inte så konstigt, utan mer skönt att få komma bort ett tag och spendera tiden med vänner och jobb.
Ska ni göa något extra kul i sommar? Själv ska jag jobba de kommande 3 veckorna, sedan bär det av till Varberg direkt efter med mina kusiner Erik och Linnea för att träffa min farmor och farfar, gå på Liseberg förhoppningsvis, fira pappas födelsedag, gå på Vallarna och massa annat roligt. Sen är jag ledig två veckor (tror jag) och sedan ska jag jobba ytterligare 3 veckor. Fullt upp i sommar kan man säga.
 

Gransnäs 2013

| in: Gransnäs
God middag!
 
Snart ska jag sätta mig i bilen för att åka iväg till Gransnäs. Jag konfirmerade mig där förra året och i år har jag fått den roliga möjligheten att jobba där nere som köksare. Det ska bli himla kul! Jag kommer vara borta under 3 veckor och jag kommer inte kunna blogga speciellt mycket, kanske ett inlägg lite då och då, men inte varje dag pga att det är så dålig teckning och att jag som sagt kommer att jobba. Jag ska försöka fixa lite tidsinställda lite snabbt nu innan jag åker, men bloggen kommer vara ganska tom under dessa 3 veckorna, men även under resterande delen av sommaren också tyvärr. Det kommer nog inte göra så mycket eftersom att alla ni fina människor vara ute och sola, bada, träffa kompisar och vara ute utan mobiler och datorer för att läsa bloggar.
 
Ha ett grymmt sommarlov!

Graduation 2013

| in: A Lot Of Pictures
Lite bilder från min allra sista skolavslutning på Eneskolan med min underbara klass 9B.
Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket jag kommer sakna mina underbara klassakmrater, min familj, i 9B. Det kommer kännas så himla konstigt att behöva passa tågtider, börja i en annan skola, få nya vänner och klasskamrater och inte behöva gå powerwalk till skolan för att man har råkat gå 10 minuter för sent än vad man egentligen skulle behöva, att inte gå samma väg till skolan som jag gjort de närmaste 10 åren av mitt liv och att inte mötas av samma glada ansikten i korridoren och människorna som man har gått i samma klass som i 4 år.
 
Underbarnet David som gick ut med A i alla ämnen, vann 9:ornas vårutställningstävling samt är grym på att spela gitarr.

Lärarna när de skulle sjunga sin sång till 9:orna.
Fina Cecilia och Linn som höll två fantastiska tal som de skrivit till sina klasser.
I klassrummet var det sedan myspys och avskedstagande. Tårarna sprutade på de flesta, men självklart stog jag och skakade istället... (Fråga inte varför!)
 

Prom and graduation dresses

| in: Everyday
Jag hade ju sagt att det skulle komma upp outfitbilder från balen och skolavslutningen igår, men det blev lite ändrade planer. Det ösregnade hela gårdagen och idag orkar jag inte fixa iordning mig så därför får det bli lite som det blir.
 
 

Prom 2013

| in: A Lot Of Pictures
Lite bilder från innan balen igår. Jag hade inte med mig kameran under kvällen så därför finns det inga bilder på det.
Närmare bilder på hur jag såg ut kommer upp imorgon då ni även får se min skolanslutningsklänning.
 

Åland del II

| in: Around The World
Ännu en bildbomb från klassresan på Åland. Detta är fortfarande från första dagen då vi kom fram, spelade fotboll, minigolf och badade lite. Vi hade allmänt kul med andra ord!

9e juni 2013

| in: Everyday
God morgon!
 
Jag tänkte bara slänga in ett "jag lever"-inlägg. Sitter just nu och pillar med bilder från Åland i photoshop, läster bloggar och lite annat, men snart bär det iväg på landslagsträning uppe i Solna. Ska bli så himla kul att gå på is igen, men det kommer vara svårt att vilja gå av... Har längtat så sjukt mycket och eftersom att jag jobbar nere på Gransnäs när vi har isvecka här hemma, så känndes det underbart när jag fick reda på att vi har träning idag!
Kom i alla fall hem från farmor och farfar igår kväll/natt och jag var så trött att jag inte hann mer än att tvätta av sminket och borsta tänderna innan jag däckade i sängen. Hade ändå sovit i bilen några timmar, men ändå var jag så sjukt trött.

Everyhing Has Changed - Taylor Swift ft. Ed Sheeran

| in: Music

Varberg

| in: Everyday, Natur
Just nu sitter jag hemma hos min farmor och farfar. Igår tog jag mitt pick och pack och åkte ut till ön en sväng för att gratta mormor som fyller år idag och träffa morfar. Jag sov kvar där tills idag och runt 12-tiden bar det vidare ner mot Varberg för att hälsa på farmor och farfar. Därför har det varit lite tyst i bloggen. Jag stannar här tills på lördag, så länge får ni stå ut med gamla bilder från bland annat London och även bilder från Instagram då jag fortfarande inte har införskaffat en bärbar dator, men jag känner att det är lite onödigt att köpa det eftersom att jag kommer få en dator från det gymnasiet jag kommer börja på i höst.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Try Hard - 5 Seconds of Summer

| in: Music

Åland del I

| in: Around The World
Godkväll! Jag har precis suttit och redigerat ännu lite fler bilder som jag har tog med kameran på Åland. Min försthade jag bara tänkt att välja ut några få bilder att visa er så det blev till ett inlägg. Men allt eftersom jag har suttis och kollat igenom bilderna och redigerat lite så insåg jag att det inte gick eftersom att det var så himla roligt och det finns en himla massa underbara (och galna) bilder som jag vill visa er! Därför får det bli flera delar med bilder istället.

Teater

| in: Everyday
Har suttit och redigerat lite bilder på min fina klass och längtar bara tillbaka till Åland. Det var så mysigt där! Ska snart åka iväg och kolla på Josefins föreställning som hon och hennes teatergrupp har satt upp. "Momo eller kampen om tiden" heter den. Ska bli himla kul och hon ska sjunga också!
Kan inte fatta att det är 5 dagar kvar i skolan heller. 5 ynka dagar! Det är ju ingenting! Har sista provet imorgon och på onsdag sätts betygen... Usch!
 
Ni får en bild från Åland sålänge!