Another one

| in: Porträtt
Ytterliggare en bild från fotograferingen förra torsdagen.
 
Har suttit och kollat igenom alla bilder nu på Mac'en i skolan och insett att det finns några fler bilder som ser helt okej ut och även några som jag tycker lite extra mycket om. Rikitgt kul att man får en annan uppfattning när man kollar på en annan dator och större skärm.
 
Varför jag inte uppdaterat på ett par dagar har varit för att jag haft en del i skolan och varit väldigt stressad, vilket har resulterat i att jag helt enkelt varit för trött för att orka blogga. Nu är det i alla fall lite bättre och inte lika stressigt så nu kommer bloggen återgå till lite mer som vanligt. Puss på er!

Old Stairs

| in: Everyday, Porträtt
Foto, redigering, styling: Jag
Modell: Julia Trisér
Nikon D7000 (lånad av skolan) + Nikorr 50mm 1.4G
 
Favoritbilderna från fotograferingen i torsdags inne på Konstakademien där vi hade i uppgift att inspireras av Denise Grünstein som hade utställning där.
Första bilden är mer en parafras av hennes bilder, men den andra bilden är mer kontrast mot vad hon fotar.
Det är samma typ av gammeldags bakgrund, men i förgrunden är modellen klädd i något annat än en fin klänning. Lite mer mig.
 
Har bara en lektion kvar nu och sedan är skoldagen äntligen slut.
Hade redovisning på samhällskunskapen som inte gick jättebra och en dansuppvisning på idrotten som inte heller gick superbra...
Tycker verkligen inte om att dansa inför andra. När jag är själv och ingen annan ser på är det helt okej, men inför andra. Nej tack!
För att tänka på annat sitter jag nu och kollar på Berg & Meltzer i Europa. Så jäklarns kul program! Vi hörs lite senare, puss! 
 

All Time Low - Jon Bellion

| in: Music

Saturday night

| in: Everyday, Porträtt
Sneak peek på fotograferingen i tordags.
 
Hej vänner!
Då var det lördag igen då. Har inte gjort speciellt mycket idag, eller jag har inte gjort någonting. Klev upp ur sängen vid halv två, fast vaknade vid 08.30, och vid halv fyra drog jag iväg till gymmet för att köra mitt rygpass samt några armövningar. Efter gymmet gick jag iväg till ICA för att köpa lite grejer som behövdes till frukost imorgon och efter det gick jag till Thaivagnen och köpte mat. Orkade inte ställa mig och laga mat ikväll så det blev hämtmat.
Kunde inte sova inatt och har varit riktigt trött hela dagen. Tror jag somnade vid två eller något sådant och sov jättedåligt. Att en helikopter kom och flög över huset vid halv nio imorse gjorde ju inte att jag blev piggare direkt.
Nu ska jag käka lite och sätta mig och redigera lite bilder från i torsdags. Puss på er!

Kungsträdgården

| in: Everyday, Natur
I torsdags var vi på Konstakademien för att fota projektet vi har tillsammans med Nationalmuseum. Denna gången fotade jag faktiskt, men är sådär nöjd med bilderna. Har fått några guldklimpar, men det mesta är lite halvdana bilder som inte är superfina...
När vi kände oss färdiga på Konstakademien drog jag och Julia till Kungsträdgården för att titta på de fina, blommande träden och även fota lite.
Har aldrig varit där tidigare när träden blommar, så det var riktigt kul att gå dit.
Var mindre folk än vad jag trodde det skulle vara, men det var fortfarande en del människor där.
Ska försöka gå dit igen och kanske dra med mig mamma en tidig morgon för att fota lite outfitbilder.
Bara att hoppas på att det inte är så mycket folk där då. Puss på er!

Nike Air Force 1 Mid

| in: Shopping
Har precis lagt en beställning på dessa skönheter. Har suktat efter dem hur länge som helst, men inte orkat beställa hem ett par.
Nu är dock ett par beställda och snart på väg till mig. Hoppas bara att det är rätt storlek nu också... Hatar att beställa skor och kläder på internet.
Varje gång jag gör det brukar det bli fel och jag blir bara irriterad.
Ska alldelese straxt cykla iväg till gymmet för att göra mitt ryggpass. Var rätt länge sedan jag körde det, så nu är det verkligen dags igen. Hörs lite senare! 

Inspiration for Wednesdays

| in: Inspiration

49 Days...

| in: Everyday
Hej mina fina!
Gud vilket underbart väder vi har i Stockholm nu! Brukar alltid ha halsduken på mig för att inte frysa, men idag var första dagen jag faktiskt lämnade den hemma och jag frös inte. Hur jäkla skönt är inte det?! Jag blir så himla glad och fylld med lite mer energ nu under våren än vad jag är under vinterhalvåret. 
Har egentligen lite plugg jag måste ta tag i då det är lite som ska in imorgon, men känner mest att jag inte orkar.
Det är ju trots allt BARA 49 dagar kvar till sommarlovet så det är bara att hålla ut I guess...
Nej, nu ska jag försöka ta tag i lite plugg trots allt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Till Eftertanke

| in: Natur, Quotes
"Dansa som om ingen ser dig, 
älska som om du aldrig har blivit sårad förut,
sjung som om ingen kan höra dig, 
lev som om himlen fanns på jorden"

Liquorice and Raspberry

| in: Mat
Detta måste vara både den vackraste och godaste chokladen jag någonsin ätit, men den kostade därtill...
Har verkligen hatat mörk choklad innan, men nu tycker jag nästan bättre om mörk choklad än vanligt godis eller choklad. Behöver bara en bit och sen är det bra.
Kollar just nu på Parneviks (ovanligt) och försöker färdigställa en Power Point samtidigt, men helt ärligt går det inte jättebra. Kollar mer på programmet än vad jag arbetar på Power Pointen... Dock är det näst sista programmet idag, sedan blir måndagarna vanliga och tråkiga igen.
Men, men. Får väll sitta upp en stund längre ikväll med Power Pointen för att bli klar annars. Puss på er!
 

See You Again - Wiz Khalifa

| in: Music

Intervaller

| in: Träning
Några av mina övningar för ryggen.
 
Skulle ju egentlkigen tagit med mig kameran till gymmet och fotat i fredags kväll, men när vi kom dit såg vi att gymmet stängde redan kl. 20. Asså, vilket gym stänger kl. 20 en fredag?! Så det blev inget 2 timmars pass och jag åkte istället hem, käkade lite mat, åt godis och satte mig och kollade på Parneviks istället.
Igår åkte vi i alla fall till gymmet och jag och mamma var där redan kl. 7.45 (!) för att köra ett 2 timmars pass. Tog även med mig kamrean så mamma fick agera fotograf.
Jag är inte världens charmtroll och ser ut som en kokt kräfta i ansiktet när jag tränar, men vem är egentligen snygg när man tränar?
Några bilder blev det i alla fall och kameran kommer nog åka med flera gånger.
Vet inte vad alla ryggövningar heter, så skriver inte ut dem.
 
Intervall pass:
Uppvärmning - 10 min powerwalk
Intervaller 30 min - Jogga 2 min, springa så fort man kan 1 min
Nedvarvning - Gå i behagligt tempo 5 min
Alla övningar X 3

Insurgent

| in: Everyday
Igår åkte jag och min älskade, men allt för saknade vän Josse till Heron City för att käka middag och gå på bio tillsammans.
Vi käkade thaimat, kollade på Insurgent och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi hade så mycket att prata om att vi nästan tappade bort tiden och mindre än 10 min innan filmen skulle börja kom vi på att vi behövde gå från resturangen för att inte komma för sent. Haha alltid vi som lyckas med sådant!
När mer än halva filmen har gått skulle jag sätta mig med benen i kors och gissa om jag inte upptäcker att jag har suttit i tuggumi under hela filmen... Asså vad fan?!
Ni får ursäkta att jag svär, men man blir jäkligt ledsen när man har tuggummi på hela baksida lår och en kort tröja på sig.
Som tur var hade Josse en extra tröja med sig som jag kunde knyta runt midjan, men det var bara att slänga byxorna i frysen när jag kom hem.
Igår var inbte riktigt min turdag om vi säger så. Innan filmen höll jag nämligen på att sparka ner telefonen bakom stolarna framför oss...

Lilla Maräng

| in: Everyday, Mat, Träning
Åkte aldrig in till stan med Ida, utan bestämde mig för att åka hem istället. Hade väldigt ont i ryggen samt att vädret har varit så konstigt hela dagen. I ena sekunden regnar det och i nästa är det strålande sol. Hallå, kan det bestämma sig tack?
Istället blev det en fika tillsammans med mamma och mormor på Lilla Maräng för att avsluta denna skol- och jobbvecka på ett riktigt bra sätt. Välbehövligt kan jag säga.
Ikväll väntar ett konditionspass och ett ryggpass på gymmet tillsammans med pappa (men det vet han inte om än, hehehe) och sedan kanske mamma kommer eftersom mitt pass kommer ta närmare 2h. Behöver verkligen köra igenom hela kroppen en gång för alla och förra gången jag körde dessa pass ihop fick jag mycket bättre kontakt med musklerna i ryggen än vad jag någonsin fått.
Funderar på att ta med mig kameran till gymmet och be mamma eller pappa fota några av övningarna. Skulle det vara något av intresse?
Nu blir det ett avsnitt av Parneviks innan det är dags att äta. Puss! 

It's Finally Over!

| in: Everyday
Äntligen är matteprovet över! Gick inte jättebra, men jag försökte i alla fall och det är det viktigaste. Känner mig dock sjukt lättad över att det är klart eftersom jag har varit väldigt stressad över hela provet, och framförallt över hur det skulle gå. Har pluggat som en tok de senaste dagarna och inte gjort så mycket annat.
När jag väl har gjort något annat har tankarna ändå varit på matteprovet istället för här och nu. Så jobbigt, men det är så det är ibland.
Åker kanske in till stan senare idag för att träffa Ida, men vet inte riktigt hur det blir med det eftersom det tyvärr regnar... Vad hände med solen, hallå?!
Kanske kan fota lite i Kungsträdgården i sånna fall. Puss på er! 

Nationalmuseum

| in: Everyday
Mellanmål på tåget hem!

Har spenderat dagen med att göra i princip ingenting. Så onödig dag helt ärligt. Har fortfarande panik inför matteprovet imorgon så min hjärna fungerar inte riktigt som den ska...
Åkte in till stan med skolan för att åka dit Nationalmuseum har sina lokaler just nu för att fota ett skolprojekt vi gör ihop med dem. Hade inte direkt någon idé så det blev inte något fotande för min del.
Nu är det hemfärd och sedan plugga matte. Puss på er så hörs vi sen!

Stress x 1000

| in: Everyday
Hej hej bloggisen!
Slutade skolan 17 idag, så var hemma vid 17.30 (!) vilket var väldigt sent för att vara en onsdag. Vi hade nämligen en extra mattelektion då vi har matteprov på fredag och alla var och är fortfarande jättestressade över det. Har egentligen inte tid att skriva detta, men kände att jag behövde ta en liten paus.
Åkte till gymmet med mamma idag också, men det kändes inte alls bra. Är så sjukt stressad över provet att jag inte kunde tänka på något annat än hur mycket jag behövde plugga. Aaahhh!!! Blir så frustrerad över att jag är stressad, vilket gör mig ännu mer stressad... Åh, behöver verkligen lite ledigt från skolan (som om vi inte redan haft det), eller i alla fall komma in i de vanliga rutinerna med träning, mat, skola och sova.
Aja, nu ska jag fortsätta plugga matte. Hörs imorgon igen, puss!

Random pics

| in: A Lot Of Pictures
 
Lite random bilder från härliga sommardagar. Det är verkligen något speciellt med sommaren. Inte bara för att jag fyller år i Augusti, men över huvud taget. Äta de första jordgubbarna, sena sommarkvällar, Gransnäs, sol och bad, sitta på uteserveringar till sent på kvällen och framförallt bara vara. Att kunna ta det lugnt utan speciellt mycket stress och ingen press på att göra bra ifrån sig i skolan.
Detta är mitt sista sommarlov och jag ska verkligen ta vara på det. Kommer jobba först tre veckor på Gransnäs och sedan lite till och från hela sommaren, men jag bara njuter. Sommar - du är välkommen!

A Shade Of Grey

| in: Outfits
Kappa från Sheinside // Gammal väska från Accent // Snapback från Junkyard // Jeans från Gina Tricot
 
Första dagen i skolan är snart avklarad. Nu är det bara tyskaprovet som ska göras och sen åker jag äntligen  hemåt.
Känns inte rikitgt som man har haft påsklov, utan mer som man kom tillbaka efter helgen. Åh... Är så himla skoltrött nu, men det är bara att hålla ut fram till sommarlovet.
Ikväll är det träning på gymmet tillsammas med mamma som gäller och sedan plugg inför matteprovet.
Ska försöka baka en ny sats Granola bars också. Gjorde en sats i förra veckan, men de är redan slut hemma. Så gott! Hörs senare hjärtan! 

Sunday motivation

| in: Inspiration
 

Alla dessa koder...

| in: Uncategorized
 
Hej vänner!
Har suttit hela förmiddagen med att försöka fixa till en ny design till bloggen. Är inte 100 nöjd med den jag har just nu och den känns väldigt opersonlig och inte alls som att den representerar mig riktigt.  En snygg och bra design är A och O när det kommer till hemsidor. Har i princip bara suttit och googlat, kollat på tutorials, läst olika tips, skrivit ner en massa koder och försökt koda lite, men allt har slutat med att jag är sjukt trött i huvudet och ögonen går snart i kors. Kanske dags för en liten paus?
Tänkte i alla fall bara kika in här på bloggen och önska er alla en trevlig söndag, trots söndagsångest då det är skola imorgon. Det ska dock bli rätt skönt ändå. Håller på att bli galen här hemma! Det är helt sjukt hur knäpp man kan bli av att inte ha sina vanliga rutiner igång.
Nej, nu ska jag ta med mig en celsius och gå iväg till gymmet i blåsten för att träna min lilla rygg och köra ett till pass på Wargrun challengen. Måste röra på mig annars kommer jag bli komplett galen! Puss så länge!

10 April

| in: Everyday
En liten sneek peek på en look som jag fotade häromdagen.
 
Vaknade upp med jordens huvudvärk och har därför bara tagit det lugnt hela dagen. Skulle egentligen ut och springa med Jolin imorse, men de blev inget av det tack vare huvudvärken samt att både hon och jag hade lite plugg att ta itu med. Min tyskalärare har nämligen lagt in ett prov på måndagen efter lovet... Sen har jag även matteprov på fredag som jag har lite smått panik inför då jag inte kan ett skvatt av det vi håller på med.
Hoppas jag blir av med huvudvärken så jag kan pallra mig iväg till gymmet lite senare. Wish me good luck så hörs vi senare hjärtan!

It's simple Part II

| in: Porträtt
Foto, redigering, styling: Jag
Modell: Näva Gunnarsson
Nikon D7100 (lånad av skolan)

Nobody Love - Tori Kelly

| in: Music
Hittade denna låten och har blivit helt galen i den. Så bra!

Stay classy

| in: Outfits
Skjorta från Cubus // Jeans från Gina Tricot // Skor från Din Sko
 
Denim jeans, ett par klackar och en skjorta kan verkligen aldrig gå fel! Simpelt, klassiskt och snyggt.
Hade tänkt plåta av lite fler looks imorgon och få mer material till bloggen.
Har spenderat 2h hos frisören idag och klippte av håret så nu är det kort igen. Riktigt skönt med en förändring måste jag säga. Visste dock inte om det skulle bli bra och när jag gick där ifrån var jag fortfarande väldigt skeptisk till nya frisyren. Gjorde därför som jag alltid brukar göra: satte upp håret i en knut efter att jag gått där ifrån. Fixade dock till håret när jag kom hem och nu ser det faktiskt helt okej ut och jag tror jag kommer kunna vänja mig rätt snart.
Nej, nu måste jag göra mig iordning för att åka iväg på träning i Solna. Hörs senare hjärtan!

It's simple

| in: Porträtt, Uncategorized
Sneek peek från en photoshoot jag och Näva hade igår.
 
God morgon hjärtan!
Igår åkte jag till skolan för att bland annat hämta matteboken, men framförallt för att ha en liten photoshoot tillsammans med Näva. Vi bokade studion (på lovet!) för att kunna fota till en uppgift vi fick för X antal veckor sedan. Hade en idé som jag skulle fotat för några veckor sedan, men eftersom det blev strul med studiobokningen osv tappade jag humöret och ingenting fungerade. Gick då hem istället, men nu var det dags att ta tag i det. Men vem åker ens frivilligt till skolan på ett lov?! Hahaha.
På tal om något helt annat ska jag klippa mig idag kl. 10, så där kommer ett par cm ryka i alla fall. Senast jag klippte mig var i Juli förra året, så det är verkligen dags nu. Skulle egentligen slinga också, men det får jag boka en till tid för. Så typiskt att de inte hade tid till det också... Aja, kostar ju i alla fall lika mycket som om jag gör det en annan dag. Ha en fortsatt trevlig morgon!

Wargrun challenge

| in: Träning, Veckans utmaning
God eftermiddag vänner!
Pallrade mig iväg till gymmet imorse för att köra cardio.
Har börjat köra Ida Wargs Wargrun challenge då jag är väldigt dålig på att köra löpning själv, men hade tänkt springa Vårruset i år igen så behöver lite löpträning.
Denna challenge är inne på sin 3:e vecka, men har man missat (som jag) kör man bara igång från vecka 1.
Man ska köra passet 3 ggr/vecka och det finns verisioner för både vana och ovana löpare.
Ikväll är det också dags för första barmaksträningen med laget efter 2 veckors uppehåll. Ska bli riktigt kul, men kommer inte kunna vara med på allt...
Måste passa på att träna upp ryggen nu när det inte är massa ispass som måste prioriteras.
Hörs lite senare, puss!

Summer time

| in: Inspiration
 
Summer time
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
 
Såhär vill jag gå klädd i sommar. Denim, svart, vitt sneakers och en hatt - kan det bli bättre?
Har fått en förkärlek till svart/vit-randiga tröjor och tycker det är hur snyggt som helst. Håller ni inte med mig?
Passar till allt gör det ta mig tusan också. Love it!
Vill även ha den röda Celiné väskan, dock kostar den lite mer än alla pengar jag har... Så fin, men så attans dyr.

7 April

| in: Everyday
God morgon mina kära vänner!
Kom nyss hem från sjukgymnasten där jag fick min fjärde och sista stötbehandling.
Varför jag fått genomgå behandlingen är för att jag har för lite muskler i min rygg och därför kompenserat genom att använda mig av musklerna vid nacken/axlarna.
Anyway. Denna veckan har jag påsklov och det är hur skönt som helst. Behöver dock plugga lite, men har glömt alla böcker i skolan... Så typiskt mig.
Ska även gå ut och fota lite i det härliga vårvädret innan dagen är över. Behöver lite nytt material till bloggen så ska försöka slänga ihop några outfits jag kan fota.
Puss så länge!

Stöten

| in: Around The World
Hello mina fina!
Vi kom upp till Stöten sent igår kväll så gick och la mig direkt när vi kom fram. Var riktigt trött även om vi inte hade gjort något speciellt under dagen.
Idag har vi åkt skidor och snowboard hela dagen och grillade korv till lunch. Har varit jättekonstigt väder idag också. I ena sekunden var det klarblå himmel och strålande sol, och i nästa sekund snöade det. Känns dock himla skönt att ha kommit tillbaka till snön. Känner mig verkligen som hemma!

Children Of The Sun - Tinie Tempah

| in: Music
När jag och Näva var på The Script var det Tinie Tempah som var förband.
Lyssnade väldigt mycket på honom för några år sedan, men sedan tappade jag det och har inte lyssnat på hans låtar över huvud taget.
Lycko mig att han var förband! Han spelade bland annat några nya saker som snart ska släppas, men även denna låten.
Älskar den och den har gått på repeat sen jag hörde den på konserten. Bästa!

With a touch of Gold

| in: Everyday, Outfits
Jacka från Monki // Byxor från Store4 // Crop Top från Bik Bok // Skor från Timberland
 
Tog dessa bilder i lördags, men det tog en himla tid måste jag säga. Ingenting ville sammarbeta med mig...
Blev ändå rätt nöjd med bilderna så det var ju bra i alla fall.
Ska alldelese straxt åka iväg till Solna för landslagsträning och imorgon efter skolan bär det iväg mot Stöten.
Ska bli så himla härligt att få komma upp till snön igen och få åka lite bräda. Har saknat det så sjukt mycket!
Skickade även in min svenskauppsats, som jag suttit och svurit åt de senaste kvällarna, idag. Tur att man har en snäll mamma som hjälper en! 
Kändes i alla fall riktigt skönt att ha skickat in den flera timmar innan sista inlämningstiden och speciellt eftersom jag kommer hem rätt sent ikväll.
Har en tendens att skicka in allt i sista sekund annars...
Nej, nu måste jag gå och byta om till träningskläder. Puss på er!