Trysil, Norge

| in: Around The World
 
Gårdagen spenderades i Trysil tillsammans med mamma, pappa och Jolin.
Riktigt skönt att komma bort från de två backarna som var öppna i Stöten och få åka lite längre backar.
Det var nästan inge folk heller så det gick väldigt fort att komma upp i liften. Dock började det blåsa och snöa framåt lunch, men som tur var har de glaskupor runt sittliftarna så man slipper sitta och frysa. Åkte även en av de snabbaste knappliftarna jag någonsin åkt och höll även på att ramla.
Med andra od hade vi en riktigt trevlig dag i Norge!

27 December

| in: Everyday
 
Sitter just nu och kollar på JVM och äter mumsig fruktsallad. Det ser riktigt bra ut med 5-1 till Sverige, men bättre kan de spela!
Har spenderat hela dagen i skidbacken tillsammans med Jolin och haft det riktigt mysigt, men kallt.
När vi skulle gå upp imorse var det -23°C och jag kan ju säga att jag inte riktigt var supertaggad att gå upp kl.7.45 för att stå i backen kl.9 när det var så kallt.
Klev upp en stund efter och vi gjorde iordning oss för att åka iväg. När vi kom upp var det bara -12°C, ingen vind alls, nästan inga människor och fortarande manchesteråk i backen. Bästa! Det var inte förrän på eftermiddagen som det blev kallt och vi åkte hem.
Med andra ord hade vi en riktigt bra dag, fylld med snowboardåkning och massa endorfiner som sprutade i hela kroppen. Tänk att man kan bli så glad och fylld med energi av att stå på en bräda och åka i lite snö!

Paper Towns

| in: Everyday
 
God eftermiddag på er alla!
Gårdagen blev helt underbar, som vanligt. Det var himla härligt att både mormor och morfar och farmor och farfar var här i år, vilket de inte brukar vara.
Fick en del julklappar, men en av de bästa jag fick var John Green - The Collection, innehållande alla böcker av John Green.
Älskar hans böcker och håller för tillfället på att läsa "Paper Towns" då de håller på att spela in filmen just nu. Brukar inte sitta och läsa så ofta, men dessa böcker kan jag läsa om och om igen. Så mysiga!
 
Sitter i skrivande stund och tar en liten paus från skrivandet till en uppgift i engelskan som jag inte gjort.
Lite tråkigt eftersom det trots allt är jullov, men vill bli klar med den innan imorgon då vi åker vidare mot Sälen för att åka lite snowboard.

Merry christmas

| in: Everyday
 
Jag vill bara önska er alla en riktigt GOD JUL!
Jag hoppas att alla ni får en underbar julafton och firar den med alla ni tycker om. Jag vill skicka lite extra kärlek till alla som inte har det så lätt på julafton och till alla som kanske känner sig lite ensamma.
Själv firar jag tillsammans med familjen hemma hos farmor och farfar och har det riktigt mysigt.
 
HA EN UNDERBAR JUL

Mensvärken från helvetet

| in: Everyday
Ligger just nu i min sköna säng med den värsta mensvärken någonsin! Och som vägrar släppa dessutom...
Har inte haft så här ont på jag vet inte hur länge, men nu så sa det bara poff.......
Kollar i alla fall på en av världens bästa filmer, Endless Love, och käkar mammas muffins.
Har käkat så jäklarns mycket godis nu under dessa dagar att det är sinnessjukt.
Var på bio igår också och såg sista delen av The Hobbit med mina flickor och hade en himla trevlig kväll.
Nu ska jag fortsätta med at kolla på filmen och äta upp mammas muffins.

WE GOTTA FIND A WAY TO MOVE ON

| in: Everyday, Porträtt
Ännu en bild från en av våra fotolektioner, men denna är fotad med en analog kamera som jag sedan scannat in i datrorn och redigerat i Photoshop.
 
Idag har det i princip bara stått prov på scemat. Först var det ett rätt stort idrottsprov som skulle göras och sedan ett tyskaprov.
Båda var rena plugg-prov, vilket var rätt skönt då jag kunde det mesta av allt. Att ha två prov på samma dag kanske inte var att föredra. Men, men... Sånt är livet.
Båda proven kändes ändå väldigt bra så jag hoppas att det gick bra också!
Annars har det väll inte hänt så mycket idag. Har lirat lite hockey med småkillarna, men fick ont i ryggen och axlarna så jag fick hoppa över träningen med SSK...
Så dumt att min rygg har börjat göra så ont! Vill ju in och träna med tjejerna igen...
Dagen har i princip bara gått åt till plugg och att kolla på Gone Girl (som är en jäkligt bra, men creepy film btw!).
Nu ska jag i alla fall ta och gå och lägga mig.
 
Godnatt mina fina! 
 

Mockingjay part 1

| in: YouTube
Äntligen ska jag gå och se Mockingjay part 1. Som jag har längtat!
Vet inte hur många gåner jag har sagt att jag ska se den, men det har alltid kommit någonting ivägen som gjort att jag inte kan. Men inte ikväll inte!
Det ska bli så himla kul och se den. Har längtat efter den i ett år och läste ut boken i somras (ja, jag läser långsamt) och jag kan ju säga att jag inte var beredd på hur den slutade...
Snart så bär det i alla fall av mot Heron City. Är så taggad!

Christmas feelings

| in: Uncategorized
Nu är det bannemig bara snön som saknas, sedan är julkänslan på topp!
Var i stan idag och gick förbi NK. De har så himla fin julskyltning i år och det var inte förrän idag jag fick julkänsla på riktigt.
Har suttit och kollat på en del av Jul med Ernst nu ikväll och gud vad mysig han är! Älskar allt han julpyssel och det är verkligen ingen riktig jul utan Ernst!

Finally done

| in: Uncategorized
Kockan är nu 23.48 och jag lämnade in min engelskauppgift för bara några minuter sedan.
Ni förstår inte hur skönt det var! Som jag har jobbat med den och nu är den äntligen klar. Känner bara en enorm lättnad i kroppen.
Uppgiften slutade på 8 sidor och jag tycker jag fick till det rätt bra.
Jag läste Divergent och ni som läst den vet att det är en rätt händelserik bok och med andra ord väldigt svår att skriva om när man ska dela upp boken i 5 delar och sedxan skriva en sammanfattning av varje del...
Ja, som ni kanske förstår har jag jobbat en del med den.
Det enda jag hade velat göra annorlunda var väll att låta pappa läsa igenom den innan jag lämnade in den, men eftersom han inte är hemma blev det inte så.
Aja, nu får vi hoppas att det gick bra!

7 December

| in: Everyday, Träning
Jaha, då var ännu en helg över. Denna helgen har gått åt till att plugga och spela matcher.
I fredags var jag dock hos Jolin och vi kollade på Idol-finalen. Har inte kollat på idol någonting i år, men det var trevligt. Lyckades dock somna minuten innan resultatet kom... Bra jobbat!
Igår var det ungdomsmatch mot USK och plugg som stod på schemat. Vinst med 17-2 blev det.
Idag var det ännu en match, men denna gång i SRL och mot Sollentuna. 17-6 blev resultatet i dagens match och vi spelade riktigt bra!
Nu ska jag bara käka någonting och sedan blir det plugg för hela slanten. Kanske gör som igår och sätter på Divergent i bakgrunden, men vi får se.
 
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

Sista lektionen

| in: Everyday, Porträtt
Idag hade vi sista lektionen i Fotografisk bild 2, vilket är lite tråkigt, men allting har ju ett slut tyvärr. Nästa år kommer jag ju läsa Fotografisk bild 3, vilket ska bli himla roligt!
Har knappt haft någon inspiration alls denna terminen och har varit väldigt trött på dessa estetdagar, men gud vad jag uppskattar dem! Så himla underbara! 
Har suttit hela dagen och redigerat bilden ovan, men även printat ut den och en bild till samt att jag har hunnit ut och fotat en uppgift som jag ligger efter i. Hann även plugga lite till matteprovet imorgon under de stunder då jag verkligen inte orkade hålla på med datorn längre.
Som sagt, jag älskar dessa dagar!
Imorgon väntar matteprov, svenska och engelska och efter det tar jag helg!

1 December 2014

| in: Everyday
Hur sjukt är det inte att det redan är december?! Det är bara en månad kvar på 2014 och det känns som om tiden bara har flugit fram, speciellt efter sommaren.
Känndes jättekonstigt att öppna första luckan i chokladkalendern! (Ja, jag har en! Man blir ALDRIG för gammal för chokladkalendrar!) Men att börja lyssna på julmusik har jag inte lyckats klara av än...
Idag är jag hemma och pluggar lite, men ska åka till skolan om 1h eftersom jag har tyska. Vi lyckades fixa så att vi fick arbeta emd samhällskunskapen hemma och då idrotten var inställd redan innan hade vi ledigt idag. Eller ja, nästan alla förutom jag... Måste nämligen till skolan och ha tyska, men den börjar 14.30 så liiiiiite sovmorgon fick jag ju.
Har suttit och pluggat hela dagen och mer kommer det bli. Måste skriva 4st booklogs till eneglskan och räkna lite matte.
Ikväll är det i alla fall hockeyträning så lite ledigt från allt plugg får jag i alla fall. Var rätt länge sedan jag var inne i Södertälje och tränade, så det är väll på tiden att jag kommer dit igen.