En För Alla För En - Tre Kronor ft. The Poodles

| in: Music
Det har snart gått en månad sedan våra underbara gubbar i Svenska landslaget vann VM-guld på hemmaplan! Kommer aldrig sluta vara stolt!

Rönneberga

| in: Everyday, Natur
Sitter och väntar på att Jolin ska komma och hämta upp mig, sedan bär det iväg för ringetteavslutning på rönneberga. Det ska bli himla trevligt att träffa alla i hela JSK ringette igen.
Annars har det väll inte hänt så mycket idag. Haft inläsningsdag, slutade kl. 14.00, somnade i soffan och vaknade för ca 40 minuter sedan. Usch, har massa läxor och två prov kvar innan jag slutar nian. Läxorna är i och för sig hemuppgifter jag gör för att höja mig, men i alla fall. Har inte riktigt orkat ta tag i det och betygen sätts antingen nästa vecka eller veckan efter det.
 
Tar inte med mig kameran ikväll, utan hade mest tänkt att njuta av all mat och alla trevliga människor!
Ha en bra kväll!

Det ekar i mörkret

| in: Everyday
Bloggen har ekat tom ett tag nu. Är så skoltrött, men jag har lite extra grejer som ska in som jag fortfarande inte har tagit tag i, men de ska in nästa vecka senast. Himla mycket jobb... Sen var jag och klassen på klassresa till Åland, vilket var hur mysigt som helst! Hade vi vetat att det skulle ge en sådan bra sammanhållning till gruppen hade vi åkt redan när vi började nian! Det var så himla awesome! (Bilder kommer senare.)
Ska nu sätta mig och redigera och rensa bilder från Åland, sortera in alla bilder i mappar och få iordning allt. Sedan blir det väll att börja med lite läxor.
 
Några av mina underbara klasskamrater!

Me, myself and I

| in: Självporträtt

Studiedag

| in: Everyday
Har haft studiedag idag så jag har suttit ute i solen i princip hela dagen. Har även pluggat, redigerat bilder, kollat på Grey's Anatomy och snart ska jag iväg och träna. Det har varit en himla bra dag helt klart! Denna veckan går jag bara 3 dagar i skolan eftersom att jag drar till Åland med klassen på fredag. Ska bli så kul!
 
Detta är vad jag gör nu, redigerar självporträtt...

Cherry blossom

| in: Natur

Come & Get It - Selena Gomez

| in: Music
 

Last weeks news

| in: Shopping
Höga shorts 299:- Bik Bok, Låga Shorts 249:- H&M, Arizona bulls tröja 199:- Bik Bok, NYC tröja 299:- Bik Bok
Detta är vad jag fick med mig hem efter ett par timmar i Stockholm med mamma. Köpte också två par skor, ett par till balen och ett par till skolavslutningen, men de får ni se när det närmar sig balen.

Dear Darlin' - Olly Murs

| in: Music
 

Åksjuk av att gå?

| in: Everyday
Är det psykiskt möjligt att bli åksjuk när man går/springer? Jag blir det i alla fall och det är INTE kul!
Är så rädd för att svimma när jag är ute och springer att jag springer ännu fortare för att komma fram snabbare, men blir bara ännu räddare och mår ännu sämre. Hur kan det vara möjligt?
Jag äter kakor, godis, russin och annat med massa socker i, i hopp om att jag ska bli piggare, få mer ork att plugga, att bloga, att fota, för just nu... Just nu orkar jag inte. Jag orkar ingenting och det är därför jag sitter inne i mitt rum och kollar på Grey's Anatomy hela dagarna. Det är inte bra, och det vet jag, men jag orkar inte göra någonting annat. Jag blir yr i huvudet av att lyfta blicken från tangentbordet till datorskärmen för att se om jag har skrivit rätt eller inte. Det känns inte bra och jag mår inte bra heller. Ändå sitter jag här, framför datorn för att få ihop ett inlägg till er. Hur sjukt är inte det?
 
Jag vet helt ärligt inte hur jag mår just nu, så det här med bloggen kommer bli lite som det blir. Just nu tar jag dagen som den kommer i hopp om att nästa dag ska bli bättre än den som varit. Detta är mitt liv just nu och vi får se hur det går.

Bekännelser?

| in: Bekännelser
Jag har aldrig varit den typen av person som berättar speciellt mycket om sig själv, och speciellt inte i bloggen. Jag brukar skriva om vad jag gör, lägga upp bilder osv, men egentligen vet ni knappt någonting om mig. Det hade jag tänkt att ändra på.
Jag skulle vilja bli kirurg. Jag är dock på tok för lat för att orka plugga till det, plus att No inte riktigt är mitt favoritämne i skolan...
 
♥ Jag har aldrig förstått mig på matte. Jag kan räkna ut stora ekvationer, men det slutar med att jag själv inte fattar vad jag precis har gjort. Vi hade också världens tråkigaste mattebok när jag var liten så jag tyckte att det var så tråkigt att jag slutade bry mig om vad allting var.
 
Jag kan inte sitta ner utan att hålla på med något. Jag måste alltid ha något att hålla på med t ex mitt sudd, en penna, titta mig omkring eller sitta och sparka med benen.
 
Jag älskar att sjunga och spela gitarr. Jag har sjungit sedan jag var liten, dock bara hemma, men att spela gitarr lärde jag mig för något år sedan när Moa Lignell var med i Idol. Jag vill lära mig att spela "When I held ya" på gitarr och så plockade jag fram gitarren och började spela lite.
 
Jag hette Gustavsson i efternamn när jag var liten, men fick byta när mamma och pappa gifte sig.

Tisdag

| in: Everyday, Natur
Hann inte blogga något igår. Satt och pluggade till nationella prov i matte hela eftermiddagen. Satt ute i solen och pluggade och gud vad skönt det var! Gick också mycket lättare att plugga då. Brukar alltid hitta på något annat istället för att plugga, t ex redigera bilder, blogga, kolla twitter, instagram, facebook osv. Kan hitta på tusen olika saker att göra istället för att plugga, men igår fungerade det faktiskt! Plus att man, förhoppningsvis, får lite färg också. Himla härligt!
 
Fotade mammas blommor häromdagen. De är så himla vackra när de slår ut!

Kungsbacka-Posten

| in: Uncategorized
Omars snälla mamma skickade en bild på en tidningsartikel till mig tidigare idag. Så kul att se ens egna bilder bli publicerade i tidningen, speciellt när det är några som man är himla stolt över! Hur kunde ens allt detta hända mig?!
 
Artikeln kommer från Kungsbacka-Posten.

Troublemaker - The Fooo

| in: Music
 

5 Maj

| in: Everyday
Sitter just nu ute i solen och försöker få lite färg. Det är ju så himla härligt väder ute idag så inte vill hamn sitta inne heller. Tänkte gå ut och fota lite snart också. Kanske blir lite självporträtt, men annars blir det nog natur som vanligt. Har lite skoluppgifter att göra också. Usch! Att man aldrig kan slute tänka på skolan!

Min favoritserie

| in: Music

“It does not do to dwell on dreams and forget to live.”

| in: Natur

"Didn't I tell you not to werar that tie? It's not your style!"

| in: Artister/Band
Här kommer ännu fler bilder på The Fooo som jag tog i lördags när de var på Svampen, Stureplan.

Ny header

| in: Uncategorized
Har suttit och redigerat lite i photoshop och kom på att det kanske var dags med en ny header eftersom att den andra var lite mer vintrig och nu är det ju nästan sommar. Vad tycks?
(Klicka på F5 om sidan inte har uppdaterats automatiskt)

Meltdown

| in: Artister/Band
Var och kollade på min kusin Eriks band Meltdown igår när de spelade på Skänken i Mariefred. Så Grymma!