BE MAD

| in: Shopping
Fick äntligen hem mitt efterlängtade paket från Mad Lady. Som jag väntat! Beställde en väst med fransar och en svart kimono. Så himla fina och de kommer passa perfekt till Rhodos.

+20°C

| in: Everyday
Vilket väder vi har! Solen skiner, inte ett moln och +20°C. Hur mycket bättre kan det bli?
Spenderar dagen ute på altanen och läser Fifty Shades of Grey. Började läsa den för rätt länge sedan, men kom inte så värst långt, men nu är jag på G igen.
Hoppas ni njuter av det vackra vädret och inte sitter inne allt för mycket!

Nostalgitripp

| in: Music
Har suttit hela kvällen och lyssnat på musik från när jag var liten tillsammans med Jolin. Nostalgitripp till tusen! Har en uppgift i engelskan där vi ska ta fram 3 låtar/filmer/bilder som vi sedan ska berätta om. Vad den har betytt för en själv, vad man har för minne kopplat etc. Har så många låtar med olika roliga minnen från min barndom, bland annat när jag, Jolin och min barndomsvän Sara sto inne på en toalett i ett av våra hus som vi hade i Stöten och dansade till Martin Stenmarcks Sjumilakliv. Eller alla gånger då jag stått på baksidan av skolan jag gick på i 6:års till 5:an och dansade. Älskade musik när jag var liten och gör det fortfarande <3

Järna vs. Sollentuna, SM-final 2014

| in: Sport
Alla bilder är tagna av mamma eftersom jag själv spelade.

Redigering

| in: Everyday
Har äntligen tagit mig tid att redigera bilderna från SM. Hade redan gått igenom bilderna, men inte redigerat klart dem så det är det jag sitter och gör just nu.
Himla skönt faktiskt! Var riktigt länge sedan jag gjorde det.
Har ju även en massa bilder från Leksand också som jag ska gå igenom igen och sedan redigera.
Ska även gå ut på en promenad snart för att rensa huvudet lite. Behöver verkligen det just nu...

GLAD PÅSK

| in: Uncategorized
Glad påsk på er alla!
Dagen har spenderats genom att gå en promenad i 2h med mamma, somna i trappen utomhus och klippa min farfars hår. Vi har även ätit gott och snart blir det kvällsmat. Grillad korv blir det. Mmm!

Gkås

| in: Everyday
Hello!
 
Hela dagen har spenderats på Gkås. Blev nästan trött på att gå runt där inne och när vi var vid kassorna bestämmer sig mamma för att hon ska handla lite till så det blev ännu ett varv. För min del blev det lite kläder och även nytt torrshampo, mascara, grejer för att träna lite hemma och en shaker. Bland annat blev det en ny jacka, underkläder och två par tröjor. Med andra ord blev det bara grejer jag behövde. Igår tog vi även en sväng förbi Store 4 där jag köpte ett par nya byxor. Himla snygga! Bilder kommer imorgon.
 

Cloud 9

| in: Uncategorized
Har precis suttit och kollat på den nya Disneyfilmen Cloud 9 med lillebror. Har sett den två gånger innan, men tröttnar inte. Kanske låter rätt töntigt att det är en Disneyfilm, men den handlar om snowboarding och att våga. Med andra ord är det precis det jag behöver. Lära mig att inte känna rädsla när jag ska hoppa med brädan! Blir så sugen på att åka bräda igen när jag ser filmen. Blev ju inte så mycket åkande i år, men nästa år måste det bli mer!
 

Doppboll - nästan självmord

| in: Träning
Nyss hemkommen efter en tuff träning med laget. Vi var åtta tappra tjejer, men gud vad vi körde! Lite löpning som uppvärmning och sedan var det igång med doppboll. Våran tränare bröt matchen emellanåt för att vi skulle göra armhävningar, situps, plankan och gå skottkärra bland annat. Spyan satt i halsen kan jag ju säga. Trots att det inte låter som så hård träning var det riktigt jobbigt. Sedan är det nästan självmord att vara med på våra doppbollsmatcher. I början var det inte så tufft, men när våra tränare sa tat vi skulle gå på hårdare blev det brutalt istället. Himla roligt i alla fall!
 
Nu ska jag ta och äta och sedan kolla på ett avsnitt av The Vampire Diaries. Tycker serien har gått till överdrift, men kul att kolla på i alla fall.
 
Pre workout food som bestod av yoghurt med müsli, protein shake och en banan.
 

Leksands Gästhem

| in: Everyday, Mat
Hela helgen spenderades i Leksand då Petrus lag skulle spela Young Star Cup. Jag, mamma och pappa bodde på ett pensionat vid namn Leksands Gästhem som ligger några kilometer utanför Leksand. När vi kom dit var det ett väldigt gammalt hus vi möttes av och hela inredningen i huset var av väldigt gamalt stuk, men det var rent och fräscht så det fanns inget att klaga på. De hade bl.a. höns som sprang runt på gården, lamm och kaniner. I lördags morse vaknade jag även av att tuppen gal.. Inte roligaste sättet att bli väckt av kanske...
Annars hade vi det väldigt bra i Leksand. Den mesta tiden spenderades i ishallen, men det är absolut ett ställe som jag skulle kunna åka till igen, och varflr inte kolla lite mer hockey när man ändå är där? ;)

Sjukling, nästan i alla fall

| in: Everyday
Echinagard och nässpray är det jag knarkar för tillfället. Håller på att åka på en riktig dunderförkylning lagom till påsklovet. Roligt, verkligen! Näsan är täppt som tusan och jag kan inte andas genom den. Gud vad jag älskar att vara förkyld... Ingen träning för mig idag med andra ord. Det hade nog egentligen inte varit någon fara, men eftersom jag inte kan andas så känner jag att det är vila kroppen behöver och inte massa träning. Skulle vara bra om denna skiten jag åkt på kunde släppa till början av nästa vecka i alla fall. Vill ju träna med laget och gå till gymmet! Hatar att vara sjuk...

Be healthy!

| in: Fitsporation
Efter mycket om och men har jag bestämt mig för att avbryta min 100 dagars callenge. Som jag känner just nu skulle jag inte ha något problem att vara utan det i ca 80 dagar till, men för min hälsa och mitt välmåendes skull väljer jag nu att avbryta. Varför? De första dagarna gick hur bra som helst och jag kan inte säga att det gått sämre de övriga dagarna, men jag har under ca 2,5 veckors tid haft konstant ont i magen och har mått illa lite nu och då. Efter att jag och mamma pratade lite kom vi tillsammans fram till att det antagligen beror på någon form av inre stress på grund av denna utmaning.
Eftersom jag slutade med utmaningen ikväll (och jag tog faktiskt en nybakad bulle som mormor och morfar hade bakat hehe) så kan jag inte säga om jag mår bättre eller inte, utan det kommer ta minst några dagar tills jag kan säga om det faktiskt är utmaningen det beror på.
 
Jag kommer fortsätta att tänka på att inte stoppa i mig för mycket godis, snacks etc. men jag kommer införa lördagsgodis, precis som man hade när man var liten. Lördagar kommer bli min "unna mig själv-dag". Jag har förut försökt att ha bara "en dag i veckan", men då har det oftast blivit någon dag mitt i veckan vilket inte fungerar för mig och jag får ångest på helgerna. Undvik ångest, stress och press genom att lyssna på kroppen! "Eat clean" måste inte betyda att man skippar allt vad sötsaker heter. Att unna sig ÄR OKEJ, men man kanske inte ska göra det varje dag.
 

Selfportraits

| in: Självporträtt
Här är bilderna från resten av denna photoshooten som jag hade för flera veckor sedan. Hade tråkigt, ville inte sova och tog då fram kameran och började leka lite. Vet inte om jag är supernöjd med bilderna, men det är absolut något annat än vad jag brukar göra.

Boda Borg

| in: Everyday
Har hängt på Boda Borg i Oxelösund hela dagen med Ida och Jolin. Så himla kul att äntligen hitta på någonting tillsammans, annars brukar vi bara sitta hemma hos någon och kolla film. Trevligt, men inte lika kul som detta. När vi var mindre var vi på Boda Borg rätt ofta, men på senare dagar har det inte blivit något... Rätt kul att man fortfarande kunde vissa banor, men riktigt kul att de byggt nya! Måste åka dit igen snart, men då med lite fler människor så man kan tävla mot varandra i olika lag.

FRIDAY!

| in: Everyday
Äntligen fredag eller vad säger ni? Har inte alls varit taggad på veckan som varit. Åkte även på något (vet helt ärligt vad) så jag har haft ont i magen varenda dag och illamående, men visst måste man pallra sig iväg till skolan i alla fall. Hade ju nationella i engelska i onsdags och prov i svenska idag. Har inte kunnat träna speciellt mycket denna veckan heller. Har varit på gymmet två gånger och gick en powerwalk med mamma i tisdags eftersom vi inte har några ringetteträningar längre. Vad ska jag nu hitta på när ringetten är slut?
 
Nu ska jag i alla fall kolla på The Vampire Diaries (slutade kolla, men har börjat igen) och kanske ta en power nap. Kan verkligen behövas!
 

A Drop In the Ocean - Ron Pope (Cover by Erik Atterpalm)

| in: Music
Äntligen! Som jag väntat på att Erik ska lägga upp sitt första klipp på YouTube och nu har han det. Såklart blev det "A Drop In the Ocean" av Ron Pope {han sjunger på den varje gång vi är hemma hos honom}, men han gör den riktigt bra! Tycker verkligen ni ska lyssna på den och ge honom thumbs up om ni gillar den!