Be healthy!

| in Fitsporation
Efter mycket om och men har jag bestämt mig för att avbryta min 100 dagars callenge. Som jag känner just nu skulle jag inte ha något problem att vara utan det i ca 80 dagar till, men för min hälsa och mitt välmåendes skull väljer jag nu att avbryta. Varför? De första dagarna gick hur bra som helst och jag kan inte säga att det gått sämre de övriga dagarna, men jag har under ca 2,5 veckors tid haft konstant ont i magen och har mått illa lite nu och då. Efter att jag och mamma pratade lite kom vi tillsammans fram till att det antagligen beror på någon form av inre stress på grund av denna utmaning.
Eftersom jag slutade med utmaningen ikväll (och jag tog faktiskt en nybakad bulle som mormor och morfar hade bakat hehe) så kan jag inte säga om jag mår bättre eller inte, utan det kommer ta minst några dagar tills jag kan säga om det faktiskt är utmaningen det beror på.
 
Jag kommer fortsätta att tänka på att inte stoppa i mig för mycket godis, snacks etc. men jag kommer införa lördagsgodis, precis som man hade när man var liten. Lördagar kommer bli min "unna mig själv-dag". Jag har förut försökt att ha bara "en dag i veckan", men då har det oftast blivit någon dag mitt i veckan vilket inte fungerar för mig och jag får ångest på helgerna. Undvik ångest, stress och press genom att lyssna på kroppen! "Eat clean" måste inte betyda att man skippar allt vad sötsaker heter. Att unna sig ÄR OKEJ, men man kanske inte ska göra det varje dag.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: