MMXV

| in: Outfits
Crop top från H&M // Byxor från Bik Bok
 
Alltså, denna kombon. DRÖM säger jag bara!
När jag var i Varberg köpte jag toppen och det var kärlek vid första ögonkastet kan jag ju säga. Har i dagsläget tre stycket likadana, men i olika färger och jag totalälskar dem. Så himla sköna!
Sedan har jag fått en förkärlek till vida byxor under det senaste halvåret och tycker att det är riktigt snyggt. Jag har verkligen gått från att hata vida byxor till att helt och hållet älska dem!
 
Idag var jag inne i Södertälje med brodern min efter skolan, för att bland annat boka lite körlektioner, men även för att köpa mig en välbehövlig kalender. Har även övningskört en stund nu på kvällen också. Ska lägga mig pch kolla vidare på Johan Falk nu och sedan ör det bums i säng.
Puss så hörs vi imorgon.
 

What Do You Mean? - Justin Bieber

| in: Music
Jag säger bara wow! Tokälskar Justins nya låt och kan verkligen inte sluta lyssna på den. Den har gått på repeat i mina lurar sedan den kom ut.

Casual Luxe

| in: Inspiration
Casual Luxe
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
 
Är verkligen i behov av ett par nya vida byxor. Älskar det och hur snygga är inte dessa på bilden ovan? Tillsammans med ett par snygga vita snenakers eller ballerina. Så snyggt! Dock kostar just dessa byxor en del, men det finns ju liknande nästan överallt i dagsläget. Love it!

By the sea

| in: Natur
I förmiddags åkte jag, mamma och pappa ut till sommarstugan för att bara ta det lugnt och för att jag skulle fota lite till läxan som vi har.
Fotograferandet resulterade dock bara i dessa tre bilder då idén som jag hade till temat "sista sommaren" inte fungerade som jag ville, tyvärr... Anledningen till det är ganska självklar, för när man har studerat foto i skolan i 2 år blir man väldigt kritisk till hur bilderna man tar ser ut och petig när det kommer till detaljer. Att arbeta med horisonter och människor är därför inte det mest tacksamma man kan göra.

FRIDAY

| in: Everyday
Äntligen är det fredag och första veckan i skolan är avklarad!
Eftersom det har varit just första veckan har det inte varit allt för mycket att göra, men både idag och igår fick vi fota i princip hela dagen. Igår skulle vi fota till en artikel och idag skulle vi fota porträtt som vi ska sätta på våra skåp ute i Xenter så folk vet vilka vi är. Kan tyckas vara lite udda, men en rolig uppgift i alla fall eftersom vi får göra det precis hur vi vill.
Vi fick även en fotouppgift som jag hade tänkt ta tag i imorgon redan då temat är "sista sommaren". Spännande att se hur slutresultatet blir eftersom de flesta av mina bilder inte vrukar bli riktigt osm jag tänkt mig.
 
Just nu sitter jag hemma hos Jolin och ska kolla på "Magic Mike XXL". Tydligen räcker inte en helg på Military Weekend och en vecka i Turkiet för att vi ska tröttna på varandra... ;)
Ha en trevlig fredagkväll!

Get ready Turkey

| in: Around The World
 
Om mindre än en vecka sitter jag och mina gäris på ett plan, bort från Sverige med destination till denna underbara plats. För bara någon vecka sedan bestämde jag, Ida och Jolin att vi skulle boka en sistaminuten-resa till Side i Turkiet. Alla var trötta på ett regningt och kallt Sverige och vi kunde inte vänta tills vi fick sola, bada och känna värmen mot vår hud igen.
Det ska bli så himla skönt att komma bort från Sverige ett tag, bara ta det lugnt, njuta av värmen (om det inte är för varmt....) och ta vara på sista sommarlovsveckan i våra liv. Det kommer bli underbart!

18th birthday

| in: Everyday
 
Och så har första dagen som 18 börjat lida mot sitt slut. Japp, idag var dagen jag äntligen fyllde hela 18 år!
Tänka sig att lilla jag också har blivit stor nu. Fast själv känner jag ingen skillnad...
Började dagen med att bli väck med frukost på sängen 06.50 och sedan vid 9-tiden gick jag iväg upp till mormor och morfar för att tvätta baksidan på ett garage. När jag kom dit visade det sig att morfar tyckte att jag skulle skura ur soptunnorna (!) också, så det var bara att ta högtryckstvätten och ställa sig och skura dem... Inte det trevligaste man kan göra, vill jag lova!
Efter det har dagen bara gått. Har haft lite firande av min födelsedag för släkt och familjevänner nu på kvällen och snart ska jag bara ta och lägga mig och sova. Lite sömn skulle inte sitta så fel emd tanke på att jag ska upp och måla garage imorgon...

Military Weekend

| in: Träning
På fredag är det dags för något jag längtat till hela sommaren, nämligen årets Military Weekend.
Jag har under senaste året tänkt väldigt mycket på vad jag vill göra efter gymnasiet, och såklart vill jag som alla andra ungdomar ut och resa och upptäcka världen, men någonting mina tankar alltid har letat sig tillbaka till är tanken på att göra GMU - Grundläggande Militär Utbildning. När jag googlade runt lite på ämnet kom det upp att det fanns något som heter MIlitary Weekend där du under en helg får mer information om GMU, GU-F och de andra militära organisationerna, samt att du får prova på olika militära aktiviteter. Ett bra alternativ till den som är osäker på om man vill göra GMU eller inte.
Som sagt är det dags för inryckning på fredag och jag är riktigt taggad till det! Hoppas bara jag hinner bli helt frisk för på måndagen bär det av mot Side i Turkiet tillsammans med mina girls.

Take me back

| in: A Lot Of Pictures
 
Ta mig tillbaka, snälla! Även om jag inte fotade speciellt mycket under Hallifornia hade vi ändå riktigt roligt och underbart väder hela helgen på Hallifornia i Varberg. Vi provade på SUP och för mig var det första gången, men Jolin har gjort det förut. När man kollar på bilder nu i efterhand ser det verkligen ut som om jag hade skitit på mig när jag stod och paddlade... Det måste ha varit en rolig syn att se mig paddla, hahaha.
Hela stämningen under Hallifornia var underbar! Allt var så avslappnat och man hade inga "måsten". Det fanns saker man kunde prova på, bans som spelade och tävlingar man kunde titta på. Det bästa av allt var att bara sätta sig i gräset, lyssna på de som stod på scenen och spelade och käka lunch. Så mysigt!
Om jag kan kommer Hallifornia verkligen vara något jag åker ner på nästa år igen!

9 Augusti

| in: Everyday
Idag är det också en "ligga sjuk i sängen och inte göra någonting speciellt"-dag. Har dock haft mer ork idag så det blev att plugga ytterliggare lite körkortsteori.
Brodern min var även snäll nog att cykla upp till ICA och köpa glass åt mig eftersom det verkar vara det enda som går ner i halsen för tillfället. Är svullen och har svårt att svälja något som inte är av vätska eller kallt...
Börjar bli riktigt trött på att ligga hemma i sängen när det är fint väder ute...

Sjukling

| in: Everyday
Detta är vad jag gjort ända sedan jag kom hem från jobbat i torsdags. Bara legat i sängen kollat på film och haft över 39 graders feber...
Hade egentligen sista arbetspasset igår, men fick ringa och säga att jag inte kunde jobba eftersom jag hade feber.
Det suger riktigt hårt att vara sjuk och det är det absolut sista jag vill vara just nu.
Egentligen skulle jag åkt in till stan med familjen och käkat middag ikväll och firat mig och min broder i förskott eftersom vi båda fyller år riktigt snart, men det blir det ju ingenting av, tyvärr...
Istället för att gräva ner mig över det ska jag försöka göra lite nytta genom att läsa lite körkortsteori när jag ändå är hyfsta pigg i skallen (tacka gudarna för värktabletter!).

Can't Feel My Face - The Weekend

| in: Music

Och så var det ryggen...

| in: Träning
Hejsan vänner!
Måste ju säga att bloggningen inte riktigt är på topp, vilket jag ber om ursäkt för, men just nu händer det verkligen inte så mycket i mitt liv. Har inte heller fotat en enda outfit på hela sommaren (say what?!) så jag har inga sådana bilder att lägga upp heller. Ska försöka ut och ta några bilder imorgon om det inte regnar.
Nu ska jag åak iväg till gymmet för att träna min rygg och lite armar. Hatar att det känns som att min rygg bara blir sämre just nu, men det är bara två arbetspass kvar på jobbet och sedan blir det 100% tillbaka till träningen. Tyvärr har träningen blivit jäkligt lidande i sommar pga. förkylningar och ren lathet. 
Nej, nu ska jag pallra mig iväg. Puss på er!