Breakfast in bed

| in: Mat
Har precis slagit mig ner vid datorn och ska börja fixa med lite bilder i mitt kära photoshop.
För en stund sedan gjorde jag iordning frukost. Det fick bli en smothie med hallon, mango, röda vinbär och tropisk juice och två mackor med Philadelphia ost, gurka och paprika. Mums!

Ottawa ICE

| in: Träning
Igår fick jag äntligen åka skridskor igen. Som jag har längtat! Först blev det en lätt 50 minuters träning för att känna på skridskor, klubba, passningar och skott bland annat och sedan match mot det kanadensiska laget Ottawa ICE. Himla kul var det och efter två spelade perioder stod det 2-2, men tyvärr tappade vi i sista och det hela slutade med en förlust.
Idag är det bara att ladda om för just nu sitter jag och väntar på att My och Jeppe ska hämta mig och pappa så vi kan åka till Solna och spela en annan match idag, men denna gången med och mot ett annat lag. Idag blir det med alla som vill komma med i Sveriges landslag och de vi ska spela med/mot är ett annat kanadensiskt lag - Polar Bears.
 
Nu måste jag iväg!
Ses!

Liseberg

| in: A Lot Of Pictures
Jag har ju inte spenderat hela sommaren på Gransnäs, utan drog en sväng ner till Varberg för att hälsa på farmor och farfar. Åkte dit med mina kusiner (på mammas sida) för att bland annat gå på Liseberg, kolla på teater på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg och träffa mina småkusiner (på pappas sida).
 
Linnea ville åka Uppswinget på Liseberg, men ingen ville åka med henne så hon åkte själv. Efter att hon, petrus och Erik hade åkt ett par gånger åkte även jag med, men när jag gick av mådde jag asdåligt. När den svingade fram och tillbaka fick jag panik och efteråt snurrade allt. Inte så jättekul, men nu har jag åkt den i alla fall och kan säga att det är något jag ABSOLUT INTE åker igen!
 
Åkte även Atmosfear för första gången. Trodde den skulle vara fett läskig, men den var inget speciellt.
 
Innan vi skulle hem spelade vi lite på chokladhjulen och såklart går Petrus och vinner en stor Kexchoklad och en stor Marabou Mjölkchoklad

Gransnäs 2013

| in: A Lot Of Pictures, Gransnäs
Dessa bilder har legat färdigredigerade på min dator i snart en vecka, men jag har inte haft orken att lägga upp dem på bloggen, men nu så! Alla bilder kommer i ett inlägg, men om det är fler där ute som undrar vad man gör som köksare, vad som händer på gården under dessa tre veckor eller hur det är att vara konfirmand på världens bästa ungdomsgård kan jag göra ett inlägg om det, men då får ni säga till.
Här kommer lite underbara och härliga bilder från underbaraste Gransnäs!
 
Första dagen som jag faktiskt tog fram kameran och började fota var när konfirmanderna spelade den årliga fotbollsmatchen mot Västerled. De spelade också mot Vimmerby (som brukar vara på Gransnäs senare), men den matchen missade jag eftersom att jag jobbade. De vann i alla fall båda matcherna. Bra jobbat!
 
Det blev bilder på oss köksare både "in action" och chill-bilder.
 
Mycket bad blev det också, dock badade jag inte en enda gång detta året heller...
Roligast var nog när vi hade köksarafton och fick väcka konfirmanderna på morgonen. Vattengympa i 18°C vatten... Någon som är avundsjuk?
Jag, Kajsa och Linda följde med konfirmanderna till badklipporna och tog massa kort, men det blev mest på konfirmanderna när de badade och helt ärligt blev det nästan inga bra bilder (iaf inga bra nog för att vara med på bloggen), plus att jag inte har snackat med konfirmanderna om det är okej at lägga upp bilder på dem, tyvärr...
Men det blev massa bilder på Kajsa och Linda i alla fall.
 
Sista dagen fick vi jobba arslet av oss, men en liten paus fick vi i alla fall när det var dags för konfirmationen i kyrkan. Vi kunde dock inte stanna under hela cermonin, men bilder hann jag ta på både konfirmander och köksare, i och utanför kyrkan.
 
Efter att ha varit både konfirmand och köksare och spenderat tre veckor på Gransnäs två år i rad nu och fått massa minnen, både bra och dåliga, kan jag, och även flera andra, bara säga att "Gransnäs will be forever in our hearts"

Miss Movin' On - Fifth Harmony

| in: Music
 

Bloggen - en del av mig

| in: Everyday
Denna sommaren har jag verkligen saknat att inte kunna blogga dagligen. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna det så mycket som jag verkligen har. Att inte ha tillgång till en bärbar dator med photoshop på har varit det största problemet. Visst skulle jag kunna lägga upp bilder som inte är redigerade, men det är inte "jag". Jag vill leverera bilder som jag personligen gillar och som jag tror ni skulle uppskatta, och oredigerade JPEG-bilder är inte det jag gillar. Därför blir det som det blir, vilket jag är jätteledsen över. Till hösten kommer det bli ändring på det iaf. Ny skola, ny dator, nya vänner, nya möjligheter och nya utmaningar. Eller ja, jag hoppas på det iaf.
För att kunna göra bloggen ännu bättre till hösten och för att ni ska ha så mycket som möjligt att se fram emot vill jag fråga er den typiska frågan som alla bloggare ställer sina läsare åtminstonde en gång: vad vill ni se mer av i bloggen? Det kan vara allt från photoshop, bloggdesign och tävlingar till träning och hälsa.
Skriv i en kommentar vad ni vill se mer av eller om det är något som jag inte tar upp i bloggen som ni skulle vilja att jag tar upp. Med andra ord, skriv precis vad ni vill!
 
Xoxo
 

Things will be good

| in: Everyday
Det blir som jag hade hoppats! Idag så ska vi åka ut till våran sommarstuga där mormor och morfar väntar, men först ska jag och mamma åka in till stan för att shoppa lite. Eller i alla fall kolla om vi hittar någonting till mig. Behöver lite nya kläder nämligen. Rensade ur min garderob igår också och jag kan säga det att det finns MYCKET som saknas där inne. Toppar, linnen, T-shirts och en och annan tunnare kofta saknas, men det ska vi nog ordna till. Ska också leta efter en ny bikini och även en ny väska.
Att jag åker till våran sommarstuga kommer innebära att jag inte kommer ha tillgång till bloggen, men jag ska försöka fixa några tidsinställda med lite bra musik, serier, bilder etc. Åh, det känns jättehemskt att åka ifrån bloggen igen, men det är så det är när man inte har en bärbar dator med Photoshop... Men när jag börjar skolan blir det ändring på det, det kan jag lova!
 
Jag och min kusin Alma efter att vi hade varit på Fästningsterassen i Varberg och ätit ♥

Play It Again - Becky G

| in: Music
 

Resa

| in: Uncategorized
Åh vad jag vill resa utomlands! Skulle vara så skönt att komma till värmen och bara bada och sola hela dagarna. Visst kan man göra det hemma också, men hemma finns det alltid något att göra hela tiden, så man slappnar liksom inte riktigt av även om man har sommarlov. Så fungerar i alla fall jag. Jag måste komma bort från hemmet för att kunna slappna av riktigt ordentligt, åka utomlands eller liknande. Tänk att få ligga i en solstol på en strand eller vid en pol hela dagarna. Hur gött vore inte det?
 
 

Friskis & Svettis

| in: Träning
Kom nyss hem från Utejympa i Mälarparken i Södertälje med Friskis & Svettis. Riktigt jobbigt, men det känns himla bra såhär i efterhand. Dock känner man att man är VÄLDIGT otränad då gamla 60-åriga tanter och gubbar orkar mer än vad man själv gör... Woupsie!
Kom med och träna om ni bor i Södertälje-området och inte har någonting att göra! Mer info finns här.
 
 

R.I.P Cory Monteith ♥

| in: Uncategorized
Igår när jag vaknade tog jag upp mobilen från golvet och gick in på twitter, som jag alltid brukar göra, men det första jag ser är att någon har skrivit att Cory Monteith har dött. Jag tänkte inte så mycket på det utan bläddrade vidare, men ju mer jag bläddrade, desto mer stod det om det. Jag visste att jag hade hört namnet förut och googlade det. Det första jag ser är bilder på Finn i Glee och blir genast super ledsen. Klart att jag hade hört namnet förut! När de första säsongerna av Glee sändes på TV satt jag som fastklistrad i soffan varje onsdag och skrek "Du byter INTE kanal!" till mamma, pappa och Petrus om de kom för nära fjärrkontrollen.
Jag hade aldrig trott att jag skulle sitta och gråta i bilen påväg hem från farmor och farfar när jag lyssnade till låten "Every Bit Of Me" av Robin Stjernberg och tänka på ALLT mellan himmel och jord - och speciellt på Cory.
 
Min älskade Cory blev bara 31 år, skulle gifta sig med sin Lea om två veckor och hade hela livet framför sig. Tänk vad fort det kan gå. Jag kan fortfarande inte förstå att en av de personerna som jag såg upp till mest av allt när jag var yngre är borta, men jag vet att han fortfarande finns med oss alla och speciellt Lea och hans familj.
 
You'll never be compleatley gone. You'll always be in our hearts! ♥
 

Every Bit Of Me - Robin Stjernberg

| in: Music
 

Äntligen hemma!

| in: Everyday
Äntligen är jag hemmma! Efter en månad borta så har jag äntligen kommit hem till min säng, familj och vänner. Sängen och vännerna är nog det jag har saknat mest eftersom att jag ändå har träffat min familj under tiden jag har varit borta. Det var så himla skönt att bara komma hem, slänga mig i sängen och bara vara för en minut.
Dock ska jag kanske iväg snart igen, men denna gången bara över någon/några dagar då vi kanske åker ut till våran sommarstuga. Det är ju så himla fint där, men tyvärr har jag bara kunnat åka ut dit en endaste gång i år. Fy skäms!
 
Har saknat dig så himla mycket min lilla vän! ♥
 

Insta pics

| in: Uncategorized
1. Idag när vi var på Vallarnas Friluftsteater och kollade på "Livat i parken" // 2. Från Gransnäs läger 1's konfirmation i Askeryds kyrka (fler bilder kommer senare) // 3. När vi hade avslutningsmiddag med köksarna, men det slutade i fiasko med kall mat och shit... // 4. Precis tagen innan jag åkte ner till underbara Gransnäs. // 5. Jag efter våran underbara bal - en oförglömlig kväll! // 6. Fick skavsår och bestämde mig att gå barfota hem från skolan, men vad gör det när man bor i en ort med antisar?
Heter OliviaHSH på Instagram för er som inte följer mig

Hola mi amigos!

| in: Everyday, Gransnäs
Tjenare vänner!
 
Det har stått tomt här i bloggen i ett par veckor nu, eller det har ju kommit lite inlägg men inte som det brukar göra. Efter tre underbara veckor på Gransnäs var det dags att åka hem, eller i mitt fall åka vidare till farmor och farfar, så nu sitter jag i sängen med farfars dator i högsta hugg och ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka och kolla på buskis på Vallarna i Falkenberg. Det ska bli himla kul och mysigt!
Igår var jag, Erik, Linnea, pappa och Lasse på Liseberg också. På pappas födelsedag och allt, men bra blev dagen i alla fall. Åkte bl.a. Atmosfear för första gången, Uppswinget, Kanonen, Balder (såklart), Flumfirde, Colorado och mycket mer. Hade även med mig kameran så bilder kommer.
 
Eftersom att jag inte har min dator så får det bli en bild från Instagram (@OliviaHSH) på konfirmationen.