Gransnäs 2013

| in A Lot Of Pictures, Gransnäs
Dessa bilder har legat färdigredigerade på min dator i snart en vecka, men jag har inte haft orken att lägga upp dem på bloggen, men nu så! Alla bilder kommer i ett inlägg, men om det är fler där ute som undrar vad man gör som köksare, vad som händer på gården under dessa tre veckor eller hur det är att vara konfirmand på världens bästa ungdomsgård kan jag göra ett inlägg om det, men då får ni säga till.
Här kommer lite underbara och härliga bilder från underbaraste Gransnäs!
 
Första dagen som jag faktiskt tog fram kameran och började fota var när konfirmanderna spelade den årliga fotbollsmatchen mot Västerled. De spelade också mot Vimmerby (som brukar vara på Gransnäs senare), men den matchen missade jag eftersom att jag jobbade. De vann i alla fall båda matcherna. Bra jobbat!
 
Det blev bilder på oss köksare både "in action" och chill-bilder.
 
Mycket bad blev det också, dock badade jag inte en enda gång detta året heller...
Roligast var nog när vi hade köksarafton och fick väcka konfirmanderna på morgonen. Vattengympa i 18°C vatten... Någon som är avundsjuk?
Jag, Kajsa och Linda följde med konfirmanderna till badklipporna och tog massa kort, men det blev mest på konfirmanderna när de badade och helt ärligt blev det nästan inga bra bilder (iaf inga bra nog för att vara med på bloggen), plus att jag inte har snackat med konfirmanderna om det är okej at lägga upp bilder på dem, tyvärr...
Men det blev massa bilder på Kajsa och Linda i alla fall.
 
Sista dagen fick vi jobba arslet av oss, men en liten paus fick vi i alla fall när det var dags för konfirmationen i kyrkan. Vi kunde dock inte stanna under hela cermonin, men bilder hann jag ta på både konfirmander och köksare, i och utanför kyrkan.
 
Efter att ha varit både konfirmand och köksare och spenderat tre veckor på Gransnäs två år i rad nu och fått massa minnen, både bra och dåliga, kan jag, och även flera andra, bara säga att "Gransnäs will be forever in our hearts"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: