Strawberry time

| in: Everyday, Mat
Fick springa upp och köpa lite jordgubbar till mamma för en stund sedan.
Och såklart var det just då som det började spöregna... Tack för den mamma!
 
Har varit på gymmet och kört lite armar, axlar och bröst. Var väldigt länge sedan jag körde det på gymmet så det var väldigt skönt. Var och shoppade lite sommarkläder igår med mamma. Blev en hel del grejer om vi säger så... Ska även plocka iordning på mitt rum och packa lite. Åker ju till Rhodos snart!

Vår Ruset

| in: Träning
Sprang Vår Ruset med Josse i tisdags. Det var himla kul faktiskt!
Trodde jag aldrig skulle säga att det kunde vara roligt att springa 5km, men det var det faktiskt. Man fick ju också lite grejer där.
Lyckades få med mig två Vitamin Well med mig hem, men även något som jag aldrig testat förut - Cracker Crisps.
Så himla goda! Absolut min nya drog hehehe.

Hagaparken

| in: Everyday, Porträtt
Foto och redigering av mig / Modeller Näva Gunnarsson och Julia Trisér
 
Detta är vad jag har ägnat dagen åt. Jag har suttit och redigerat ännu fler bilder från Hagaparken och även lagt upp i min loggbok.
Tog ett tag att få till bilderna som jag ville ha dem, men nu är det klart och jag blev väldigt nöjd med dem.
Det är så himla mycket skönare att redigera på en iMac än vad det är att sitta med min stationära hemma. Skärmen hemma har helt fel färger och håller på att gå sönder...

Söndag 25 Maj

| in: Everyday, Natur
Har inga vardagsbilder just nu...
 
Gud vad helgen har gått fort!
Kan inte riktigt förstå att det redan är måndag imorgon. Än mindre att jag sitter på Rhodos om en vecka. Asså WHAT?!
Har både städat huset och klippt gräset idag. Ska träna lite hemma innan det blir dags att gå och lägga sig.
Den kommande veckan består bara av 3 dagar i skolan varav 2 är estetdagar som vi ska ha.
Vi har därmed inga vanliga lektioner förutom på tisdag då det är stista lektionen för mig i ettan.
Känns jättekonstigt! Tänk att det snart har gått ett år sedan man började.
Läskigt vad fort tiden går!

XX-XY

| in: Outfits
Boyfriend Jeans från Junkyard / Väst från New Look / Klockafrån Ur&Penn
Foto av Näva Gunnarsson / Redigering av mig
 
Passade på att ta dessa när vi var i Hagaparken i tisdags.
Eftersom att det blev molningt ungefär hela tiden (!) hade vi tid då vi inte gjorde någonting, så varför inte ta lite outfitbilder?
Sen att jag känner mig så jäkla obekäm framför kameran om det inte är jag som styr allt är ju en annan sak, men det är bara att bita ihop och lära sig.

Underbar kväll

| in: Everyday
En bild från Instagram. Glöm inte att följa mig @OliviahChristine (har bytt användarnamn från OliviaHSH)
 
Kom hem från en underbar kväll hemma hos My för en stund sedan. Hade avtackning för våran kära tränare Ronny och lagledare Anna. De har varit med sedan Järna och SPAIF slogs ihop och bildade nuvarande Järna SK Ringette, och till och med ännu längre tillbaka i tiden. Hela laget var där och vi hade jättekul och åt gott! Det blev trekamp och sedan mat. Mmmm! Vi körde även burken, vinken och satt och pratade massor. Vi träffas ju bara under träningarna och då brukar det inte heller bli så mycket prat, så det var riktigt trevligt.
Imorgon är det historia som gäller och sedan plugga inför Nationella Prov i matte på fredag. Ser inte fram emot det om vi säger så...

In the grass

| in: Porträtt
Foto och redigering jag / Modell Näva Gunnarsson

Veckans utmaning: Handstående

| in: Veckans utmaning
Förra veckan blev det ingen Veckans utmaning, men vi kör denna veckan igen.
Öva handstående 10 minuter varje dag är utmaningen hos Ida denna veckan.
Mamma och pappa kommer verkligen få sig ett gott skratt när de ser mig försöka. Jag har nämligen allt annat än kroppskontroll när det kommer till att hjula, stå på händer etc.
Men som man brukar säga "övning ger färdighet" så vi får väll hoppas på att det stämmer.
Vilka är med mig?
 
(Skulle ni vilja att jag gör egna veckans utmaningar? I sånna fall får ni kommentera och ge förslag så får vi se hur det blir!)

Konfirmation

| in: Everyday
Fina tjejerna ♥
 
Har spenderat hela dagen i Mariefred för att vara med på kusinens konfirmation. Ett stort grattis till henne!
Tänk att det snart har gått två år sedan jag själv konfirmerades. Hur sjukt? Kan inte riktigt förstå hur fort tiden går egentligen.
Trevligt hade vi idag också. Efter att vi hade varit i kyrkan gick vi direkt hem till Erik och Linnea där vi satte oss och åt smörgåstårta och sedan fikade.
Efter det ville Linnea hitta på något så jag, Julia, Erik, Linnea och Petrus drog till konstgräsplanen och spelade lite fotboll. Tillslut blev det dags att åka hem.
Lite tråkigt, men som sagt hade vi det väldigt trevligt!

Leksand Young Star Cup 2014

| in: Sport
 
Nu får ni vara beredda på en massa hockey-bilder framöver.
Har ju en hel del bilder från Leksand som inte ligger uppe...
Eftersom jag är ledig idag ska jag även försöka hinna med att redigera lite bilder.

Serier och nationella

| in: Everyday
Dagen har gått riktigt fort. Kanske för att jag suttit och kollat på Awkward hela dagen... Har verligen fastnat för den serien. Så bra! Dock är nog inte mamma lika glad eftersom jag har suttit i 5h (WHAT?!) och kollat på avsnitt efter avsnitt, men det är ju så bra! Herregud jag måste verkligen skaffa mig ett liv. Eller i alla fall en hobby som håller mig undan från datorn. Några förslag?
 
Idag vankades det först en dansuppvisning på Tumbascenen som jag och min klass kollade på. De som uppträdde var 2:or och 3:or som har dans spom individuellt val. Det var kul att se på, men det som väntade efteråt var inte så kul... Historialektion bestående av att kolla på film och sedan muntliga nationella i matte. Det gick... Ja...
Imorgon har jag ingen lektion, eller jag ska "plugga på annan plats". Eftersom vi bara skulle ha matte, och vi ska plugga inför nationella, gick våran lärare med på att vi inte behövde vara på lektionen. Himla skönt!
 
Ha en bra kväll!

Just stay strong 'cause you know I'm here for you

| in: Porträtt
Har precis redigerat klart en bild som jag tog i skolan precis. Har varit i studion hela dagen och fotat tillsammans med Näva och Julia. Lite mer av resultatet får ni se senare, men jag kan ju säga att jag blev nöjd med en hel detl bilder och detta är bara en av dem.

Focus: Upper body

| in: Träning
Är precis hemkommen från träningen. Var och körde barmark med laget och vi sprang först och körde lite ruscher i uppförsbacke och sedan sprang vi vidare till utegymmet där vi bara körde överkropp, dvs. armar, rygg och mage. Var så jäkla trött i slutet när jag skulle köra sista setet med bröstpress så Jolin fick faktiskt ta och hjälpa till lite... Brukar inte behöva hjälp, men eftersom jag körde ett hårt mage/rygg pass igår är jag jäkligt slut i överkroppen idag också.
 
De övningar vi gjorde var:
- Dips (med lite hjälp av Jolin)
- Låga chins
- Situps
- Axelpress (med lite hjälp av Jolin)
- Latsdrag
- Bröstpress
 
Nu ikväll blir det plugg inför idrottsprovet imorgon och sedan blir det att gå och lägga sig. Kommer bli så skönt!
 

Kvällsåkning

| in: Everyday
 
Kom hem från en liten åktur med bilen för en stund sedan. Har ju äntligen börjat övningsköra, men jag kan ju säga att det kändes bättre förra gången jag och pappa var ute och körde. Denna gången körde jag dock ända hem och även i en massa rondeller... Har kommit fram till att jag avskyr rondeller och korsningar!
Sitter och kollar på Sverige - Tjeckien med familjen och gud vad spännande det är! Först 3-3 efter ordinarie speltid, 0-0 i förlängning och sedan vinst i straffar. Nervöst!
Nu blir det läggdags. Har egentligen hur mycket läxor som helst som måste bli klara, men jag får ta att gå upp tidigt imorgon istället...
 
Sov gott!

Eurovision

| in: Everyday, Mat
Tre bilder från kvällen
 
Idag har jag pluggat, tränat och även hunnit klippa morfars hår. Det var så himla skönt att träna och nu har jag bara 4km kvar på utmaningen. Yes! Efter det har jag sprungit 20km på en vecka, vilket jag tror är rekord för min del.
 
Nu ska jag fortsäta titta på Eurovision med familjen och mysa lite!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Friday night

| in: Everyday
God förmiddag!

Gårdagen spenderades först två lektioner i skolan och runt 17-tiden cyklade jag och Jolin iväg till utegymmet och tränade, trots att regnet hängde i luften. Riktigt skönt att cykla dit och det ska vi absolut göra fler gånger!
På kvällen bestämde vi oss för att kolla på en film. Det fick bli The Starving Games som är en parodi på The Hunger Games. Den var rätt kul, men ingen jag skulle kunna tänka mig att se igen. Under kvällens gång var det någon som ringde mig med blockat nummer tre gånger och tyckte att det var himla kul att prata. Dock har jag ingen aning om vem det var, men han tyckte att jag var gammal för att jag var 17?! Han själv var 14...
Jolins telefon hängde sig också så att touchen inte fungerade. Hon råkade ringa upp någon och sedan svarade våran tränare hahaha.
Riktigt kul hade vi i alla fall!

Älskar livet! Eller inte...

| in: Everyday
Har jag någonsin berättat hur mycket jag älskar att vara en pendlande student. Det är otroligt hur ofta SL:s tågtider med anlutning mot Gnesta går! Och de är otroligt vad med pengar man har! Eller inte...
Slutade 10.55, men kan inte åka här ifrån förrän 11.57 då det är det enda tåget med anslutning mot gnesta efter kl.10.57. Och eftersom jag trial-verisionen av Photoshop har gått ut kan jag inte använda det på min Mac. Därför kommer det vara lite bildlöst stundtals.
Som sagt: jag älskar detta livet!

Dolphins

| in: Djur, Everyday
Sitter och redigerar lite bilder från Kolmården medan pappa håller på med min MacBook. Försöker lista ut vad det är för fel på den. Eller ja, fel och fel kanske det inte är, men det ligger något skit på den som gör att det kommerupp massa popup-fönster hela tiden och även konstiga ads som egentligen inte ska vara på sidan. Om det är någon som vet någonting om sådana grejer får ni gärna säga till. All hjälp uppskattas!
 
Så länge får ni en bild som jag tog under delfinshowen.
 

Mat osv.

| in: Träning
Kom hem från träningen för en liten stund sedan. Idag blev det träning på Tvetabergs utegym, vilket var himla kul. Dock blir det väldigt jobbigt för armarna när vi kör på utegymmet eftersom att det nästan bara finns maskiner för armarna så det blir väldigt tugnt. I sådana lägen är det bra att man har ett annat gym att gå till de dagarna vi inte har träning.
Har bara fått i mig en shake efter träningen, men nu blir det mat. Gud vad hungrig jag är!

Boho style

| in: Inspiration
Har gått och förälskat mig i boho-stilen efter att jag kollat på bilder från Coachella-festivalen.
Massor med stora smycken, fransar, hattar, snygga kläder osv. Ser hur skönt ut som helst!
Man behöver ju inte heller köpa de dyraste kläderna, eller smyckena, för att det ska bli snyggt.
Dock skriker plånboken tom just nu så några nya kläder får vi nog ta och vänta med.

Look up

| in: In My Head
Har precis suttit och kollat på denna videon och vilken tankeställare man får.
Så sjukt egentligen hur världen har blivit tack vare dessa smartphones, datorer, surfplattor etc.
I dagens läge är det normalt att en 3-åring sitter med en iPad eller att någon som går i 6-års har en splitterny iPhone.
Hur sjukt är inte det EGENLTIGEN?

Wargpower

| in: Träning, Veckans utmaning
Jag måste erkänna att det har varit väldigt slappt på träningsfronten för min del sedan ringettesäsongen avslutades. Så att gå från att träna 5-6 gånger per vecka tränar jag nu 3 eller 4. Det kanske inte låter som någon större skillnad, men det är det. Nu ska träningsmotivationen upp igen och vi börjar med denna veckans utmaning hos Ida Warg.
Denna veckan blir utmaningen att springa minst 20km. Jag själv i princip hatar att springa, men jag har ju anmält mig till vårruset så det är nog dags att börja träna upp konditionen för att få en bra tid.
 
Anmäl dig HÄR för att vara med i Idas utmaning, men kommentera gärna på denna bloggen om du är med!
 

Me through 3

| in: Everyday
Sitter med en läxa i engelskan som heter "Me through 3" som innebär att vi ska berätta och visa upp delar av 3 olika låtar, filmer eller bilder. Själv är jag fortfarande på den första, men mamma kom in i mitt rum och vi började prata om olika minnen och hon kom på ett riktigt bra. SM-finalen 2008!

Outfit @ Kolmården

| in: Outfits
Jacka: Soul River | Tröja: Everlast | Jeans: MQ | Sunnies: Ray Ban
Foto av Mamma | Redigering av mig

Tog lite snabba outfitbilder när vi var på Kolmården.
Mamma var snäll och tog dem, men eftersom hon inte är så high på kameran blev de som de blev...
Dags att hon börjar lära sig lite så vi kan fota på Rhodos!

Massor att göra...

| in: Everyday
Denna veckan har gått himla fort. Har bara varit i skolan 2 dagar, men ändå.
I måndags var jag och min fotoklass lediga då vi åkte till Artipelag i onsdags medan alla andra i våran skola slutade kl. 12. Trots att vi fick sluta ca 15.45 så var det väldigt trevligt att åka till Artipelag. Fotade en del när vi var där, vilket kommer komma upp lite senare när jag har mer tid.
Just nu sitter jag på Kolmården tillsammans med min familj, farmor och farfar, farbror och min faster och hennes familj. Vi sov här tills idag, vilket är anledningen till att det inte blivit något inlägg på ett par dagar.