Black And White

| in: Inspiration

30 Juli

| in: Everyday
 
Vad är det vi har för väder idag egentligen, Sverige? Svensk sommar när det är som ... SÄMST!
Hatar verkligen när det regnar ute, men dessa dagar kan man ändå göra lite nytta inomhus utan att få dåligt samvete över att man inte gått ut.
Klev upp vid 10, åt frukost samtidigt som jag kollade på Insurgent och sedan satte jag igång och började städa huset.
Skulle egentligen gjort det för några dagar sedan, men lat som jag är har jag dragit ut på det. Nu gick det dock inte längre...
Har även putsat nåhgra av fönstrena inne och ikväll ska jag iväg på ringetteträning i Solna.
Så himla kul att det har dragit igång lite smått på is igen. Som jag längtat! Har dock träningsvärk i hela kroppen, så vi får se hur bra dagens ispass går...
Aja, nu ska jag fortsätta städa, puss på er! 

Körlektion

| in: Everyday
 
Jag och pappa är äntligen hemma efter körlektionen inne i Södertälje.
Trodde inte att det skulle gå så himla bra, men det gjorde det, även om jag var så nervös att jag höll på att kissa på mig.
Tur att jag inte hade grå tröja på mig säger jag bara... Hahaha, skämt och sido!
Det jag tyckte att det gick helt okej, men körskolläraren tyckte tydligen att det gick ännu bättre då han sa att om jag bara sätter mig in i teorin till 100% och verkligen satsar på de så kommer jag ha den där lilla rosa plastbiten till körkort om bara ett par månader.
Antar att det är dags att börja läsa teori "på riktigt" nu då...

Todays look

| in: Make-up
Detta är vad en ledig dag leder till... Eller rättare sagt, en dag då man inte har orken till att göra något annat.
Ska alldelese straxt åka in till Södertälje med pappa för att dels köra runt lite i stan, men även för att åka och handla lite.
Som sagr har jag inte gjort så mycket annat idag, utan bara stått och sminkat mig, men sådana dagar behövs också.
Imorgon är det en ny dag och då står även min första körlektion på schemat. Är lite nervös, men det kommer säkert gå bra! Puss hjärtan!

Planer

| in: Everyday, Mat
En härlig frukost som min mamma gjorde iordning till mig för några veckor sedan!

God förmiddag vänner!
Idag ringde klockan vid 08.30, men inte gick jag upp vid den tiden för det.
Låg och kollade på LOL och uppdaterade min dator igårkväll, vilket tog en himla tid.
Idag är det jobb och städning av huset som står på schemat, men såklart ligger jag efter i min planering då jag hade tänkt börja med städningen vid 10.30 och jag har bara ätit frukost och kollat runt på sista minuten-resor än så länge... Börjar även jobba vid 14, så städningen går det tyvärr rätt trögt med. 
Hoppas ni får en bra söndag, puss!

European Skimboarding Cup: Skimx Battle 2015

| in: Sport
Hade för ovanlighetens skull (?) med mig kameran ner till Varberg, men har blivit så himla dålig på att fota vardagssaker att det slutade med att jag bara fotade Skimboardtävlingarna som var under de två dagarna jag befann mig på Hallifornia. Tog inte så många fler bilder med kameran, men desto fler med mobilen. Sportnörd som jag är tyckte jag dock att detta var det roligaste att fota (även om bilderna inte blev svinbra), så såklart åkte kameran fram och lite extra många bilder knäpptes när skimboardingen var igång!
Hade aldrig hört talas om skimboarding innan Hallifornia, men det verkade riktigt roligt. Ett tips är att googla det.

Hallifornia 2015

| in: Uncategorized
Då var det klart att jag och Jolin ska dra ner på Hallifornia i Varberg i helgen. Har aldrig varit på det innan, men det ska tydligen vara riktigt bra.
Det ska vara massor med aktiviteter för allt från barn till vuxna som man får prova på och musik spelas under hela dagarna. En riktig folkfest med andra ord!
Skulle ändå åka ner till Varberg med familjen, så detta var ju bara en bonus om vi säger så. Är riktigt taggad och det ska bli kul att få uppleva det själv!
Har någon av er någonsin varit på Hallifornia?

Magic Mike XXL

| in: Uncategorized
Åkte till Stockholm Södra igår för att gå på bio och käka middag med mina pinglor Ida och Jolin, som jag inte träffat på säkert 4 veckor. Vi hade en riktigt trevlig kväll som började med middag på Primo Ciao Ciao och efter en stund gick vill till biografen för att kolla på Magic Mike XXL...
Filmen hade kanske inte den bästa storyn, men det gjorde inte så mycket. Channing Tatum och de andra är ju inte så fula att kolla på om vi säger så...

Ny motivation

| in: Träning
 
God morgon på er!
Sitter just nu och avnjuter en god frukost bestående av plättar med jordgubbar och grädde samt en skål med lite kvarg och hallon. Mmm!
Snart ska jag sticka iväg till gymmet med mamma också för ett 2 timmars-pass. Ska köra igenom ryggen, men även benen riktigt ordentligt. Var riktigt länge sedan sist och det är verkligen välbehövligt! Helt sjukt hur fort man egentligen tappar muskler, men det finns inte så mycket att göra åt saken om man blir sjuk lite nu och då...
Har i alla fall satt igång med träningen riktigt ordentligt nu igen. Har fått ny motivation och allt handlar mest bara om hur mycket skalle man har.
Börjar inte jobba förrän kl. 14 så jag brukar hinna med en del innan jobbet.
Igår hann jag måla lite åt morfar innan jobbet och ta en PW på 5,3 km hem från jobbet. Riktigt skönt faktiskt!
Nej, nu ska vi åka iväg. Puss på er så hörs vi lite senare!

Som i en dröm

| in: Everyday
Få, underbart snälla och fina konfirmander.
 
Efter 11h sömn och 1h gym känner jag mig äntligen lite mer som en människa än innan. Var som en zombie när jag kom hem igår och gjorde inget annat än att sätta mig i sängen, kolla på Divergent och slöläsa lite bloggar innan jag totaldäckade innan klockan ens hann bli 22. Så himla skönt!
Idag och 10 dagar framåt står dock ännu mer jobb på schemat, innan jag får ledigt i en vecka, men jag klagar inte jättemycket faktiskt. 6h om dagen ska jag ju klara av. Väldigt skönt att det inte är 24/7-schema igen för det hade jag verlkigen inte orkat med.
Kroppen är rätt slutkörd efter dessa veckor, men det känns ändå bara som om allt man var med om var en enda stor dröm.
Att man vaknade upp när man satte sig i bilen och jag har väldigt svårt att greppa att jag faktiskt var där i hela tre veckors tid...

3 veckor

| in: In My Head
 
God förmiddag på er allihopa!
Det blev kanske en lite längre "paus" än vad jag hade räknat med egentligen, men vad gör det om hundra år? Trodde jag skulle kunna blogga lite mer än vad jag hunnit med, men helt ärligt har orken inte funnits där. Det har varit stundvis mycket som ska göras, sena kvällar och att finnas tillgänglig för allt och alla hela tiden, vilket har gjort det svårt att sätta sig ner utan att få lite dåligt samvete. Allt det tar mycket energi, men om bara två dagar är det tillbaka till verkligheten som gäller, så varför inte försöka börja lite smått redan nu?
 
Idag är det exakt tre veckor sedan jag kom ner hit till gården. Dessa veckor har varit fyllda med både skratt och gråt, glädje och smärta och mycket mer. Jag har inte haft speciellt mycket hemlängtan (kanske för att jag spenderat de tre första veckorna på sommarlovet här på gården de senaste 4 åren), men nu kan jag ändå känna att jag vill komma hem och det känns rätt skönt. Jag vill mest hem för att få tillbaka mina träningsrutiner (som har varit som bortblåsta sedan länge, men ännu mer nu pga. att jag blev dunderförkyld under första veckan), men även för att få träffa mina vänner och familj igen. Dock är det helt otroligt vad man hinner med att göra under bara tre veckor, men jag borde ju vara van vid det här laget... Fast jag tror inte att man vänjer sig, någonsin. Man blir alltid lika faschinerad över hur mycket man har att göra under stora delar dagen och att det helt plötsligt blir kväll, utan att man ens märkt det. Det är en underbar, men lite konstig känsla...
 
Imorgon är det den stora dagen - konfirmationen. Med andra ord kommer vi alla ha riktigt mycket som ska göras och ha fullt upp från tidig morgon till sent på kvällen. Det är dock den roligaste dagen att jobba på under hela lägret eftersom det händer saker hela tiden och man är alltid lite stressad, oavsätt vad man gör. Söndagkvällen är den bästa. Då känner man att man har gjort allt som går att göra och lämnar över stafettpinnen till nästa gäng. Bästa känslan som finns!

Nu måste jag gå och ta hand om konfirmandernas kåpor, igen. Vet inte hur många timmar det tog att stryka till dem eftersom jag stod både i torsdags och igår, men nu måste det göras igen. Dock inte lika grundligt som förra gången, vilket är tur för mig. Puss på er!