Bekännelser?

| in Bekännelser
Jag har aldrig varit den typen av person som berättar speciellt mycket om sig själv, och speciellt inte i bloggen. Jag brukar skriva om vad jag gör, lägga upp bilder osv, men egentligen vet ni knappt någonting om mig. Det hade jag tänkt att ändra på.
Jag skulle vilja bli kirurg. Jag är dock på tok för lat för att orka plugga till det, plus att No inte riktigt är mitt favoritämne i skolan...
 
♥ Jag har aldrig förstått mig på matte. Jag kan räkna ut stora ekvationer, men det slutar med att jag själv inte fattar vad jag precis har gjort. Vi hade också världens tråkigaste mattebok när jag var liten så jag tyckte att det var så tråkigt att jag slutade bry mig om vad allting var.
 
Jag kan inte sitta ner utan att hålla på med något. Jag måste alltid ha något att hålla på med t ex mitt sudd, en penna, titta mig omkring eller sitta och sparka med benen.
 
Jag älskar att sjunga och spela gitarr. Jag har sjungit sedan jag var liten, dock bara hemma, men att spela gitarr lärde jag mig för något år sedan när Moa Lignell var med i Idol. Jag vill lära mig att spela "When I held ya" på gitarr och så plockade jag fram gitarren och började spela lite.
 
Jag hette Gustavsson i efternamn när jag var liten, men fick byta när mamma och pappa gifte sig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: