Parneviks

| in Uncategorized
Då var sista programmet av Parneviks över. Kommer nog kännas lite tomt nu på måndagkvällarna efter att ha suttit bänkad framför TV:n och skrattat åt alla tokerier de har haft för sig. Men jag måste bara säga: vilken härlig familj! Trots gott om pengar och ett jäkligt stort hus (ca 1 400 kvadratmeter!), har de alla fötterna på jorden, vågar bjuda på sig själva och gör allt med kärlek. Kärleken i den familjen är så enorm och man kan inte undgå att bli lite avundsjuk på kärleken mellan Mia och Jesper. Hur underbar som helst!
Som sagt var det sista programmet idag och jag tycker verkligen alla borde se det. Inte bara för att det är jäkligt kul med både bröderna Ravelli och Edward Blom där, utan för att riktigt viktiga saker tas upp. Bland annat tog en av klasskamraterna till Philippa livet av sig, vilket rör upp mycket känslor och Jesper säger något som verkligen kommer finnas med mig.


"Allting går att fixa till. Oavsätt vad det är går det att fixa till"

- Jesper Parnevik

 
Det är verkligen så sant! Det spelar ingen roll vad man går igenom eller vad som händer, allt går att ta sig igenom på ett eller annat sätt vare sig man tror det eller inte. Så kom ihåg dessa ord och kom ihåg att ni aldrig är ensamma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: