Kitzsteinhorn

| in: Around The World
Delar med mig av lite bilder från dagen. Hade med mig kameran i backen idag och ångrar det verkligen inte en sekund!
Det var sol hela dagen och verkligen hur bra åk som helst. Vi åkte till Kitzsteinhorn och detta måste varit en av de bästa dagarna vi kommer ha här i Österrike.
Igår var vi i Zell am See, men då var det jättedimmigt och backarna blev snabbt uppåkta, tyvärr.
Sitter just nu i sällskapsrummet, eller ja det enda rummet med någorlunda Wi-Fi, men är verkligen hur trött som helst.
Efter två dagar i backen är man helt slut i både kroppen och skallen, det kan jag lova!

Austria, we're here!

| in: Around The World
Vid 14-tiden kom vi äntligen fram till Uttendorf, där vi bor, efter ca 28h i bussen.
Det var riktigt jobbigt att sitta i bussen så länge eftersom vi även behövde sova i bussen. Var riktigt obekvämt för ryggen så har riktigt ont just nu...
Vi har hunnit gå till SPAR, sova lite och även ätit trerätters middag.
Imorgon blir det första dagen i backen också. Det ska bli så himla roligt och kul! Har ju väntat på det här så himla länge nu och nu är vi äntligen här!

Järna vs Jämtland Härjedalen

| in: Everyday, Sport
En släng bilder som jag ännu inte visat från cupen i Leksand som killarna spelade för nästan ett år sedan.
Håller just nu på att packa lite inför imorgon då jag och Jolin drar till Österrike i en vecka.
Ska bli så himla skönt att komma iväg, men jag känner lite smått panik då jag inte har hunnit plugga speciellt mycket till matteprovet som jag har imorgon och det känns som om ingenting har fastnat...
Aja, ville bara kika in och se hur ni har det en torsdagkväll som denna.
Ska även försöka hinna göra i ordning lite tidsinställda inlägg så bloggen inte står helt tom under tiden jag är borta. Vet nämligen inte hur det är med internet där.
Kram på er!

Oatmeal for breakfast

| in: Everyday, Mat
Gårdagens frukost bestående av havregrynsgröt med jordnötssmör, äpple och sojamjölk.
 
Igår hade vi halv studiedag i skolan, vilket betydde att vi började kl. 13.
På ett sätt väldigt skönt, men hade ju helt klart varit mer värt att ha en hel studiedag med tanke på matteprovet på fredag...
Hann i alla fall städa mitt rum och även redigera lite bilder.
Hade tänkt att jag skulle sprungit ut och fotat lite outfitbilder också, men det blåste och var kallt så jag stannade inomhus istället och fixade lite.
Vid halv tolv var de dags att springa till tåget för att åka mot skolan och ha engelska och svenska.
På kvällen hade vi träning sm vanligt, men eftersom jag fick behandling i måndags och hade sjuk huvudvärk på grund av att spänningarna håller på att släppa, körde jag bara på lite halvfart. Men det gick bra det också.
Hann inte plugga speciellt mycket matte igår, men det får förhoppningsvis tas igen idag. Har match ikväll så vi får se hur mycket jag hinner plugga innan den.

Monday

| in: Mat
Lagade för en gångs skull min egen middag idag.
Jag har aldrig någonsin lagat mat när det finns färdig mat hemma, och brukar inte laga mat annars heller då jag tycker att det är rätt tråkigt, men idag bestämde jag mig för att göra det och de var faktiskt riktigt roligt. Det blev brocoligratäng med potatis och sallad, dvs. vegetariskt. Mmm! Riktigt lyckat!
Googlade runt här om dagen efter nyttiga recept och receptet till detta kom upp. Hade dock på getost för att få lite smak på det, vilket var en riktig hit och nästa gång kommer jag nog knapersteka lite bacon för att få lite mer sälta på det hela.
Annars var det jättegott och kommer verkligen lagas fler gånger!

Today's lifesaver

| in: Everyday
Denna Celcius har på riktigt varit dagens lifesaver!
Var nämligen och fick min första stötbehandling hos sjukgymnasten imorse, så mina muskler i nacken, axlarna och ryggen har varit så trötta hela dagen och gör så himlans ont.
Jag har också varit väldigt trött efter behandlingen och har haft smått huvudvärk hela dagen på grund av spänningarna jag har, men får inte ta någon värktablett... Doctors order!
Vi hade massage på idrotten idag också. Verkligen något man borde göra oftare! Får väll be pappa massera mig när tejpningen på ryggen är borta, hehe.

Hausaufgaben

| in: Everyday
Hallo!
Sitter för tillfället och pluggar tyska glosor på datorn (därav rubriken). Älskar att plugga glosor via internet!
Man behöver inte ha med sig någon bok, utan allt man behöver göra är att skiva in glosorna på en hemsida och sedan bara öva öva öva.
Måste även plugga matte inför matteprovet på fredag, men behöver hjälp från pappa så det får vänta lite tills han har tid.
Vad händer annars idag? Vi ska spela match ikväll mot Ulriksdals damer samt att jag försöker styra upp mitt liv lite grann, men mer om det senare.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag!

Valentines Day

| in: Uncategorized
Jag tror ingen har missat att det är alla hjärtans dag idag så mycket som alla skriver om det, men jag ville bara kika in och önska er alla en glad alla hjärtans dag! Sprid kärlek till allt och alla, inte bara idag, utan alla andra dagar också!
Började dagen med att åka till gymmet tillsammans med mamma för att träna min rygg, vilket var väldigt välbehövligt. Lite senare ska vi åka upp och kolla på lillebroderns match mot Göta/Traneberg. Det kommer nog komma en hel del folk till ishallen idag då det är sista hemmamatchen, i den här konstalationen, för killarna.
Ikväll blir det middag med familjen och mormor och morfar. En bättre alla hjärtans dag med andra ord 

You're fading away

| in: Everyday, Självporträtt
Igår hade vi redovisning av våra bilder. Jag är fortfarande väldigt nöjd med bilderna jag fick fram, men tycker som sagt mer om den svartvita än den i färg.
 
Idag har vi inte gjort så mycket i skolan. Höll en redovisning om Patrick Modianos bok De dunkla butikernas gata, vilket jag tycker gick helt okej.
Jag vet inte om jag är 100% nöjd med det, men det var det bästa jag kunde komma med just nu.
Har även haft matte idag och jag kan ju bara säga att jag säkert kommer kugga på matteprovet nästa vecka...
Känns som om jag verkligen inte kan någonting, men de blir väll att råplugga.
Snart är det sportlov också. Är så sjukt taggad eftersom jag ska åka till Österrike tillsammans med Jolin!
Kan inte riktigt förstå att det bara är en vecka kvar tills vi åker. Så kul!

We ♥ it

| in: Everyday
Ett litet inspirationskollage från we it. Följ mig för mer inspiration.

#Wargpower

| in: Veckans utmaning
Har kännt att jag inte riktigt varit på hugget med dessa utmaningar då Ida började köra mer hela pass, vilket jag inte riktigt hade tid med.
Denna veckan utmanar hon oss på armhävningar, en övning som jag själv har väldigt svårt för, men som även flera andra tjejer har väldigt svårt för.
30 armhävningar per dag fram tills söndag, helst från tårna. Själv kommer jag köra så många jag orkar på tårna och sedan resten på knäna.
Är ni med för nu kör vi!
 
Vill ni också anmäla er eller eran blogg kan ni klicka här och kommentera.

Äntligen klar!

| in: Uncategorized
Äntligen är jag klar med min motion! Och jag sitter inte och lämnar in den i sista sekunden, bokstavligt talat. Framsteg!
Har dock inte lyckats lära mig de 27 glosorna vi har i tyskan till imorgon... Oupsie!
Matchen som vi spelade idag slutade 13-1 till oss, men i helhet var matchen inget speciellt egentligen.
Mycket fula saker och just nu har jag rätt ont i min ländrygg bland annat för en crosschecking jag fick i ryggen...
Men, men. Lite skit får man ju tåla, även om det inte är tillåtet i ringette.

Vapiano

| in: Everyday
God förmiddag mina fina! 
Gårdagen spenderades först i Sollentunas ishall för träning inför landslagsuttagning med 2h match under hela träningspasset. Egentligen skulle vi tränat, gått av för spolning och sedan på igen för att köra lite till, men så blev det inte igår. Istället spelade vi bara match under hela passet och när det hade gått 1h kändes det som 30 minuter. Första timmen gick så himla fort, men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, och det gör den verkligen!
På eftermiddagen blev jag och Jolin skjutsade in till stan för att shoppa lite, eller ja, jag shoppade och Jolin var smakråd, och vid 16 gick vi till Vapiano för att äta middag. Träningen under dagen låg över lunch, vilket resulterade i en tidig middag. Vi satt där till kl. 18, då det började droppa in en hel del människor, och hade det riktigt trevligt! Sedan åkte vi hem, kollade Melodifestivalen och sedan två filmer innan Jolin gick hem.
Med andra ord hade vi en riktigt trevlig dag, men så trött man var på kvällen...
 
Idag är det hemmamatch mot Sollentuna som gäller. Är rätt trött, men jag vet att så fort jag kommer ut på planen är det inget annat än matchen som gäller!

What true happiness feels like

| in: Everyday
Slutade tidigare idag, vilket betyder att jag kommer vara hemma en hel timma tidigare! DET mina vänner, DET är riktig lycka!
Annars har det inte hänt så mycket idag. Har hockeyträning ikväll med 02/03, vilket är jättekul, dock har jag sån jäkla träningsvärk efter att ha gjort pull-ups i tisdags och en massa plankan-övningar i onsdags på fysen innan ispasset.
Kan knappt lyfta min höger arm för att det sträcker som tusan! Men, men. Då vet jag ju att jag har tagit i i alla fall.
Som sagt så är det träning som gäller ikväll, men även plugg och kanske kolla på någon film eller serie.
Måste dock försöka bli klar med samhällskunskapen eftersom den ska in på söndag och jag inte är hemma imorgon... Tur att vi slutade tidigare!

Internationella Nutelladagen

| in: Everyday
Bakelser med vit chokladmousse som vi åt på mammas och pappas bröllopsdag. Så gott!
 
Idag var det estetdag som stod på skolschemat och där med bara sitta vid datorn och redigera bilder i Photoshop.
Ett av resultaten har ni redan sett i förra inlägget, men tänkte visa samma bild, men i färg, som jag också rediegrade.
Nu ikväll hade jag tänkt att åka till gymmet, men hade ingen ork samt att jag behöver skriva min motion. Istället har jag pluggat och bakat muffins med nutella i. Det är ju ändå Internationella Nutelladagen idag så cheat day it is. 
Brukar annars ha fredagar eller lördagar då jag unnar mig något gott, men denna veckan får det bli idag.

I'm alone, but I know everything you feel

| in: Music, Självporträtt
 
 
 

När man har för mycket kvar

| in: Everyday
Hello!
 
Har varit i skolan hela dagen och kom hem vid 15, men ställde mig direkt och började fota för en uppgift som ska in imorgon.
Vi ska inspireras av en låt och jag har valt att inspireras av Run, Run, Run med Tokio Hotel.
Jag har dock en annan idé till en annan låt av Tokio Hotel, nämligen Masquerade. Låten handlar om att folk i dagens läge bara lägger upp "bra" bilder som egentligen inte speglar verkligheten.
Det har blivit en skam att må dåligt och speciellt att visa att man gör det. Man ska vara så tyst om det som möjligt och vad man än gör ska det inte synas. Det är något som jag tycker är så fel och jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det, men det tänker jag inte göra just nu.
 
Ikväll är det i alla fall träning och plugg som står på schemat. Har en redovisning som ska göras nästa fredag samt en motion som ska in på söndag och jag har inte ens kommit halvvägs... Med andra ord har jag lite att göra.

Quote of the day

| in: Quotes

It's over but I'll always be Invaded by you

| in: Music
 
 
Dessa är några av de mest spelade låtarna jag har på min spellista på Spotify just nu. Är som ni vet inne i en Tokio Hotel-period just nu så alla låtar som dånar i mina lurar är från Tokio Hotel's nya album Kings Of Suburbia (som jag verkligen tycker ni ska lyssna på om ni inte gjort det!) och andra låtar av dem, men såklart lyssnar jag på andra artister och låtar också. Är dock en person som sätter en bra låt på repeat tills jag inte orkar lyssna på den mer, därav att jag bara lyssnar på Tokio Hotel just nu. Brukar annars tycka om att blanda nya och gamla låtar med olika artister och olika genrer, men inte denna gången.

Järna vs Tyresö/Hanviken

| in: Sport
Det har inte blivit så mycket fotande på hockey i år. Eller, det har faktiskt inte blivit något alls nu när jag tänker efter...
Har ju i alla fall en massa från förra året när Järnas 99:or var i Leksand och spelade en cup som jag kan lägga upp.
Tycker att det är jättekul att fota speciellt hockey, men eftersom jag har haft rätt mycket själv har det bara inte blivit av. Hoppas att det blir lite mer fotande nästa säsong.

Morning quote from Coco

| in: Quotes