PRISM

| in: Music
Katy Perrys kom ut med sitt nya album "PRISM" för någon vecka sedan och det är verkligen hur bra som helst! Jag har sedan länge varit en sucker för Katy och hennes musik och jag har verkligen längtat till att få höra detta albumet. Efter att få höra "Roar" var förväntningarna på resten av låtarna väldigt höga och jag tycker verkligen att hon har levererat.
Här är tre av mina favoritlåtar, förutom Roar, som finns på albumet.

Höstlov

| in: Everyday
Då är det tredje dagen på höstlovet och jag är fett uttråkad. Visst det är skönt med höstlov, men jag saknar ändå skolan. Går ju i princip bara tre dagar (det känns som det iaf) eftersom att de två första dagarna i veckan så har jag foto, men just nu är det film. Skolan blir därför inte lika "tung" som om jag tex. skulle gått samhälle eller liknande. Hade klarat mig bra med typ två dagar ledigt och sedan varit tillbaka, men jag ska inte klaga.
Ska sätta mig och plugga en liten stund till innan jag sätter mig och kollar på Grey's Anatomy igen. Man måste bara älska den serien!
 

Veckans utmaning med Ida Warg

| in: Veckans utmaning
Även denna veckan har grymma Ida en utmaning på sin blogg. Har saknat utmaningarna då jag inte var med på den förra som varade i 2 veckor, men nu kör vi på't igen! Var med du också, eller vågar du inte?
 

Move - Little Mix

| in: Music
Som många av er redan vet så är det brittiska tjejbandet Little Mix ett av mina absoluta favoritband. Deras musik, klädstilar, moves, attityden, ja de har i princip allt! Här är deras nya låt Move som kom ut för några dagar sedan och jag säger bara herre vilken video! Så grym!

Food time

| in: Mat
Visste inte riktigt vad jag skulle äta till lunch så jag slängde ihop en liten sallad och la upp det på tallriken i ett försök att få det snyggt, och vips så hade jag lunch. Enkelt och gott!

26 Oktober 2013

| in: Everyday
Godmorgon!
 
Eller ja, kanske snarare god förmiddag... Vaknade för en timme sedan av att mamma kom in och frågade varför jag inte kom och väckte henne. Hon har ALDRIG sovit så länge, men det var nog skönt det med. Dock har vi lite att göra idag då det gamla gänget kommer hit. Vi ska ha värsta myspys, kolla film, äta massa, snacka skit och ha det himla kul! Var ju så länge sedan man träffade allihopa. Visst har man väll sätts på tåget, och Jolin träffar jag ju minst 3 gånger i veckan, men det var himla länge sedan som vi sågs allihopa...
Nej, nu måste jag börja städa huset.
 
Ha en fortsatt trevlig förmiddag!
 

SSK-Rögle

| in: Everyday
Godmorgon alla fina!
 
Skrev inget igår eftersom att jag inte riktigt hann. Hade inte så lång tid på mig från det att jag kom hem till det att jag skulle iväg igen. Vid 17.30 kom Jolin och hämtade upp mig för att vi skulle på SSK-Rögle matchen med Linnea och Tiffany. SSK vann med 7-1! Så jäkla grymt! Dock hade jag en tjej som stod och skrek mig i örat hela matchen så jag blev lite halvt döv på ena örat... Hon var helt hysterisk! Hora, dommarjävel och bögfan var bara några av grejerna hon skrek... Snälla det är en hockeymatch! Sedan fick SSK's målvakt en klubba i ögat, men det gick bra och han fortsatte spela. Grymt! 96:an David Pastrnak gjorde även två mål i rad och snygga var de också!
 
Nu ska jag ha historialektion i 2.5h. Spyr snart på historia....
 

Some true shit

| in: Quotes
 

In the streets of Stockholm city

| in: A Lot Of Pictures
Här kommer lite bilder från gatufotografteringen i Stockholm förra veckan som jag redigerade idag i skolan. Har i princip bara suttit och redigerat bilder idag. Hilma kul, men usch vad snurrig man blir i huvudet efter att ha suttit för länge...

Järna VS Tyresö/Hanviken - J18

| in: Sport
Igår spelades det ännu en match i Järna ishall. Denna gången var det Järnas J18-lag mot Tyresö/Hanviken. Järna vann med 5-2 och spelade förvånansvärt bra. Simon var superduktig i mål och både Johannes och Tom gjorde två himla snygga mål (de andra också, men dessa var himla snygga). Alla jobbade asbra och jag höll på att frysa ihhjäl min hand, som vanligt. Ser verkligen fram emot denna säsongen, både hockeyn och ringetten och sen hoppas jag att jag kommer kunna fota mer ringette än vad jag tidigare gjort. Sedan kommer jag ju åka till Canada under nyår och då blir det bildbomb utan dess like!

J18

| in: Everyday, Sport
Hade tänkt att åka upp och kolla på J18 matchen idag. Puckdrop om 20 min, så jag börjar få lite bråttom...
Hade landslagsträning igår också och gjorde illa mig.. Inte jättekul eftersom att vi hade träning idag, träning på tisdag och sedan dam-match på torsdag, men vi får se hur det går. Måste ju kunna spela på torsdag ju!
I fredags var jag även och kollade på lillebrors lag när de spelade sin första hemmamatch för säsongen. 2-1 mot Linden blev resultatet.
 
Bild från mantchen i fredags.
 
 
 

Instagram by OliviaHSH

| in: Uncategorized
Ni har väll inte glömt bort att ni kan följa mig på Instagram @OliviaHSH?

Kvällsmys

| in: Everyday, Mat
God kväll allihopa!
 
Jag ber som hemskt mycket om ursäkt för det hemska bloggandet som har varit den senaste månaden, men jag har faktiskt inte orkat. Tiden har jag haft, men jag har inte haft någon mmotivation till att blogga. Det är lite dåligt med motivation och inspiration just nu... Sen har ju min 30 dagars testverision av Photoshop CC gått ut till min MacBook så jag kan inte redigera bilder på den heller. Ska se vad jag kan göra åt det, men sålänge blir det redigering på skolans datorer och min stationära. Vi har ju faktiskt fotat en del i skolan så jag hade tänkt visa lite bilder som vi har tagit.
Imorgon ska vi åka in till Stockholm och fota också. Ska bli himla kul och vi får ha med oss våra egna kameror med objektiv så nu ska det banne mig fotas!
 
Kvällens mys: Fruktsallad med torkad frukt och ingefäravatten. Mmm!

11 oktober 2013

| in: Everyday
God morgon!
 

Sitter i skolan och käkar lite frukost. Är så jäkla skönt och lugnt i skolan på mornarna så det är hur skönt som helst att vara här. Satt i skolan i 1.5h innan vi började igår för att jag skulle göra klart en läxa i historian.
Senare idag ska jag äntligen gå och ta ut min lön som jag fick för mitt sommarjobb och efter det blir det gymmet med mamma en liten stund. Ska bli så skönt att få svettas lite! Sen blir det bara att chilla hemma framför Tv:n ikväll och kolla på någon film.
 
Hur ser eran fredag ut?
 

Skola och shit

| in: Everyday
SItter i skolan och har precis slutat. Ska plugga lite med Näva innan vi åker vidare mot Tyresö för att kolla på fotboll. Har aldrig sett en fotbollsmatch live innan (min lillebrors matcher räknas inte) så det ska bli kul. Åkte även skridskor på idrotten idag och vi kan väll säga såhär att det är inte många som har åkt skridskor innan i min klass, men det var kul i alla fall. Alla var ändå duktiga! Dock kommer de aldrig kunna slå min gamla klass där vi hade hockeykillar också... Idrott + Esteter = Går fan inte ihop!
 
Aja, ska plugga lite inför matteprovet som vi har på fredag. Chao!
 

Lauren Curtis

| in: Make-up
För några månader sedan hittade jag denna underbara tjejens youtube-kanal. Hon heter Lauren Curtis och kommer från Australien. Hon är självlärd i makeup och på hennes kanal hittar man massor med underbara makeup-tutorials som hon själv gjort. Och hon är inte bara grymt duktig när det kommer till smink, hon är också himla fin och en underbar person!
 
Här är hennes senaste tutorial:

I sanningens minut...

| in: WRC 2013/2014, North Bay, Canada
Okej, jag kan inte vänta! Fick nyss ett samtal från min ringettelandslagstränare (lång och krångligt ord....). Som jag har väntat på det där samtalet. Jag visste att hon skulle ringa eftersom att hon hade sagt att hon skulle ringa alla spalare oavsett om man kom med i ringettelandslaget eller inte för att man inte skulle gå runt och fundera på varför/varför inte man kom med.
 
Jag har verkligen jobbat arslet av mig och slitit som en häst på varje match, varje träning och ännu mer varje gång jag kännt att jag inte vill. Jag var nära på att sluta med ringetten för att jag kände mig sämst och att jag inte skulle ha en chans att komma med i landslaget, men fortsatte i alla fall trots att jag inte tyckte att det var jättekul alla gånger. När mamma och pappa har frågat hur det har gått på landslagssamlingarna har jag oftast svarat "Nja, sådär. Tror jag inte gjorde så bra ifrån mig. Eller det kändes som det i alla fall". Standard svar när det gäller mig.
Trots allt detta har mina drömmar slagit in och jag kan nu bekräfta att JAG SKA TILL KANADA OCH SPELA WORLD RINGETTE CHAMPIONSHIP! Hur galet låter inte det?! Lilla jag ska till Kanada och spela VM i ringette. Vart kom det ifrån egentligen?
 
Nu är det bara att träna ännu mer, jobba ännu hårdare och verkligen bevisa att de gjorde rätt som tog med en till landslaget. Är så jäkla pepp på att träna just nu så att det inte är sant! Kul att jag i samma veva som jag sitter och skriver detta också har skaffat mig en träningsblogg för att hålla min motivation uppe (länkar när den är klar).
 
Just nu är livet underbart och jag vill bara skrika av glädje!
 

The Fooo - Plattan, Stockholm

| in: Artister/Band
Tre av 200 bilder som jag lyckades knäppa på The Fooo när de var på Plattan den 14/9 och spelade in för "Fredagkväll med Malin".

FRIDAY!

| in: Everyday
God morgon!
 
Kom nyss till skolan och sitter och pluggar lite. Men vad tror ni händer när jag sätter mig ner för att öppna skåpet (har underskåp)? Jo mina byxor spricker... Asså jag orkar inte! Varför ska de spricka just nu och just idag? Kunde de inte spruckit typ när jag skulle gå hem eller när jag var hemma? Usch! Nu måste jag gå med ett par spräckta byxor hela dagen...
Går till 12.20 idag så det är himla chill. Sen ska jag åka och kolla på ett gym som jag kanske ska börja träna på och sedan blir det bara mys med familjen ikväll. Kolla lite på film kanske.
 

Outfit for T-days

| in: Outfits
Linne: Zara // Jeans: Bik Bok // Skor: Scorett
 
Har massa grymma outfits som jag har tänkt fota, men som inte blivit av... Kanske ska ta och göra det någon dag så jag får upp massa grymma bilder. Skulle ni vilja se mer mode och skönhet här i bloggen?

New shoes

| in: Shopping
Dessa underbara skor står nu hemma i hallen. Har länge suktat efter dem, eller närmare bestämt i ca ett år. Hur snygga är dem inte?