Nails

| in: Uncategorized
Förra veckan var jag och fixade mina naglar hos grymma Maria på MaryMaria Nageldesign. Blir alltid lika nöjd när jag går där ifrån! Kolla in hennes Facebook och Instagram för ännu fler grymma designer!

Studentklänningar

| in: Tips
Snart är det äntligen dags för den stora dagen - studenten! Nu är det snart bara en månad kvar och vi har mösspåtagning redan på fredag. Helt sjukt att tiden går så himla fort, men det ska bli så himla roligt! Snart slipper man skolan och allt plugg som håller på att döda mig just nu. Tro mig, sista terminen i 3:an är allt annat än rolig, speciellt i slutet...
 
Hur som helst är det supermycket som skall fixar inför den stora dagen, och en outfit är bara en av dem. Jag tyckte själv att det var sjukt svårt att hitta klänning, men tillslut beställde jag den som är i mitten på översta raden. Därför satt jag och letade lite efter klänningar som jag själv skulle kunna tänka mig ha och resultatet ser ni nedanför.
HÄRHÄR / HÄR
HÄRHÄR / HÄR

New in

| in: Shopping
Äntligen har jag en lapma i fönstret. Har länge tänkt köpa en, men innan har jag inte hittat någon som jag tyckt om och sedan hittade jag denna på Hemtex hemsida och blev kär direkt. Håller just nu på att göra om lite i mitt rum genom lakan, filtar, ljuslyktor osv. med tanke på att det inte går att flytta runt på grejer eftersom mitt rum är så litet. En ny lampa gör därför extremt stor skillnad och jag är supernöjd med den!

Måndag eller tisdag?

| in: Everyday
 
Måndag och ny vecka. Fast nej,  det är ju tisdag idag ja... Det är dock första dagen i skolan idag för min del eftersom jag var hemma igår pga. mensvärk. Eller egentligen är det värk från spiralen jag satte in i fredags, men det känns som mensvärk (alla tjejer som har satt in spiral förstår vad jag pratar om...). Det gör förbannat ont i ala fall, så igår bestämde jag mig för att stanna hemma istället. Fick ändå gjort en hel del när det kommer till pluggandet. Måste dock sätta mig ner och bestämma vad jag ska hålla ett argumenterande tal om till Nationella Provet om ca 1 vecka. PANIK!
 
Nej, nu ska jag fortsätta med pluggandet, puss!

Springettecamp 2016

| in: Uncategorized
 
Och så var det måndag igen. Känns knappt som om jag ens hade någon helg. Har gått upp runt kl. 06 både lördag och söndag då jag skulle befinna mig som ledare på årets upplaga av Springettecamp (ett ringetteläger som hölls i Solna). Alla tjejer verkade ha superkul och det hade vi ledare också, men satan i gatan vad trött man blev! Tror jag somnade innan 22 i lördags, och igår höll jag på att somna när jag, mamma och mormor skulle äta efter lite shopping inne på Mall of Scardinavia. Är inte så mycket piggare idag kan jag ju lova, men ikväll blir det läggdags tidigt. Känns som om det verkligen kan behövas!

Update

| in: Everyday
Passade på att blondera håret när jag ändå var hemma över sportlovet...
 
Hej alla kära! Mycket har hänt sedan vi sågs sist, minst sagt. Har så mycket att berätta egentligen, men det har bara inte blivit av att jag satt mig ner och börjat skriva. Har ingen bra anledning till varför, utan jag har låtit livet rulla på.
 
Så, vad är det egentligen som har hänt? Jo, jag har spelat Ringette SM, som gick av stapeln i Järna detta år, där vi tog silver, men jag hann inte sörja speciellt mycket eftersom det samma dag var dags för våran efterlängtade studentskiva. Även fast vi inte sålde alla biljetter blev det lyckat och hela gänget var samlat + några till, så jag hade i alla fall kul med mina vänner. Jag har även gått och blonderat håret på sportlovet, hunnit med teorikurs för körkortet, åkt till Stöten och åkt skidor (yep, det blev skidor och inte snowboard denna gång... Livsfarligt!), spelat lite mer ringette, lämnat CV, bowlat med vänner och gått på hockeymatcher.
Som sagt, mycket har hunnits med och detta endast utanför skolan, men nu är det inte långt kvar till studenten. Satan vad jag längtar!

Interior inspiration

| in: Inspiration
 
Igår kväll skulle jag städa, men fick helt plötsligt ett väldans ryck och började istället kolla runt lite på olika sidor med inredning. Är så sugen på att skaffa lägenhet och få inreda den helt efter mina önskemål, men tyvärr sätter budgeten stopp för det så det får vänta ett bra tag. Ska hur som helst försöka göra om lite i mitt rum med hjälp av lite textilier, ljus osv. Inte för att jag är missnöjd med det jag har idag, men känner att det är dags för en liten förändring.