Getting ready

| in: Everyday, Självporträtt
Håller på att plocka fram en outfit till ikväll, då jag ska till Mariefred och kolla på min kusin som ska spela med sitt band Meltdown. Kommer bli fullt ös på Skänken och förhoppningsvis en 1000 gånger bättre valborg än tidigare år då de firats uppe på ip. Inte så himla kul...
 
Vad ska ni göra på ikväll?

Gulligaste

| in: Uncategorized
Fick ett meddelande på facebook för några timmar sedan av en underbar läsare som heter Matilda! Blir så himla glad när ni skriver så fina saker! Känns lite konstigt när folk säger att de ser en som en förebild, men det är såklart himla kul!
 
Klicka på bilden för att komma till Matildas fina blogg!

A week to remember

| in: Everyday
Jahapp då var det måndag igen då. Himla fort förra veckan gick. Hände så himla mycket roliga saker förra veckan också. Försr Biebers konsert i onsdags, sedan såg man The Fooo samma dag, slutade kl. 12 i torsdags, vilket man inte kan klaga över (!), i fredags började jag följa The Fooo på twitter och lite annat, i lördags var jag och kollade på dem när de var på Stureplan och körde ett par låtar och dansade, i lördags kväll blev jag kontaktad av Omars mamma, i söndags skickade jag bilderna till hans mamma och sedan kom de upp på facebook samt att han la ut en av bilderna på instagram. Som sagt hände hur mycket kul som helst och min glädje bara fortsätter. Har inte riktigt förstått allt som har hänt, speciellt inte att jag har sett Justin Bieber live! Det är det mest otroliga!
 
Nu ska jag återgå till att plugga och skriva inlämningsuppgifter. Inte speciellt kul...

Gladare än gladast

| in: Uncategorized
Är just nu gladare än gladast! Satt och kollade igenom instagram som vanligt och fick sedan syn på hen himla grym sak. Jag skickade ju som sagt bilder till en av killarna i The Fooo, närmare bestämmt till Omar's mamma tidigare idag och för ca 1h sedan fick jag syn på en av bildernaOmar's Instagram! Så jäkla kul att bilden har nått närmare 1100 likes!
 

Tråk söndag

| in: Everyday
Hejsan människor!
 
Söndag idag vilket betyder massa plugg. Hade turen att mamma och pappa gick med på att jag inte behövde plugga igår så jag kunde åka in till Stockholm och se The Fooo. Såg också att det har varit många som har varit inne och kikat på bloggen, vilket jag tycker är jättekul! Hoppas att ni stannar!
Har också skickat över lite bilder till en av killarna i bandets mamma. Himla gullig som frågade om inte jag kunde skicka över lite bilder som jag tog igår till henne, vilket jag självklart inte sa nej till. Så kul!
Jag ock Oscar Enestad igår ♥
 

"I decided I have fallen in and I won't let him get the best of you"

| in: Artister/Band, Everyday
Var och kollade på The Fooo idag med min kusin Linnea. En av de bästa dagarna i mitt liv, helt klart! De är så grymma!

The Fooo

| in: Music
Då var det bestämt att man ska in till Stureplan imorgon för att kolla på grymma The Fooo. Det är ett band bestående av fyra underbart snygga killar som heter Omar, Oscar, Oscar och Felix och de var även förband åt Justin Bieber när han var här i Sverige.
 Grymma låten Kangaroos:

Justin Drew Bieber

| in: Everyday
Kan inte riktigt fatta det. Imorgon är dagen jag väntat på så sjukt länge verkligen här. Att få se en av mina största inspirationer och idoler uppträda i Globen. Det är enormt! Justins musik har verlkigen hjälpt mig under alla dessa år och nu är han i Sverige och jag ska få se honom live. Jag som trodde att denna dagen aldrig skulle komma och sen gör den det och jag fick tag på en biljett dessutom. Kan inte vara lyckligare!
 

I'm gonna love you like I've never been broken

| in: Självporträtt

Nikon D5100 + Nikorr 50mm 1.4G + Speedlight SB-700 med blixtbouncer
Foto, på bild,redigering - Jag

Indien

| in: Everyday
Detta är vad jag gör just nu. Skriver en inlämningsuppgift om Indien, vilket inte går så himla bra. blir väl att sitta uppe halva natten och skriva och försöka få klart den imorgon kväll. Har gjort en del av uppgiften och har den andra delen kvar. Längtar tills sommarlovet då man är ledig och inte har några läxor, men samtidigt är det ganska sorgligt eftersom att jag slutar 9:an och då börjar på gymnasiet efter sommaren. Vad fort tiden går...

Inspiration

| in: Inspiration

Vart tar tiden vägen?

| in: Everyday, Självporträtt
Vart tar tiden vägen egentligen? För ca en timme sen kom jag hem och tänkte att "Nu jäklar ska jag plugga", men har jag gjort det? Svar nej. Fastnade istället framför datorn och kollade facebook, bloggar, twitter etc. och sedan redigerade jag en bild i photoshop. Nu har det gått en timme, jag ska till mormor och morfar och äta, träna efter det och sen när jag är klar och färdigduschad är det bara att gå och lägga sig. Har så mycket skoluppgifter som ska vara klara denna veckan och jag har inte ens börjat... Måste verkligen skärpa mig nu. Det är ju bara 2 månader kvar i skolan, sen sommarlov!
 

The cup song

| in: Everyday, Music
Kom hem från Finland imorse och var hemma i ca 30 minuter innan jag skulle till skolan. Sov ungefär 2h i natt och en timme i bilen på väg hem feån Kapellskär så hela dagen har jag varit övertrött och allmänt flummig. Man får ha sånna dagar också ibland. Lyckades dock med att inte somna på någon lektion idag, vilket jag vekligen trodde att jag skulle göra, men icke sa Nicke.
Efter skolan var det bara att åka hem, plugga lite matte, lära mig "The cup song" och kolla på "Pitch perfect" vilket är en himla bra film. Spelade in när jag körde "The cup song" också så här kommer en liten video. Ursäkta min inte så fina sångröst.

Finland

| in: Everyday
Sitter just nu på Naantali Spa Hotell och har fikat med laget i väntan på att vi lite senare ska få åka på båten tillbaka till Sverige. Vi har nämligen varit i Finland och spelat en turnering, men den skriver jag mer om när jag kommer hem.

Första inlägget jag skriver från mobilen så vi får se hur det blir.


Föräldrarmöte

| in: Everyday
Ska alldelese straxt sticka på föräldrarmöte med pappa. Min klass ska nämligen försöka bestämma hur vi ska samla ihop pengar till våran klassresa...
Annars har det inte hänt så mycket idag. Var i skolan, gick hem, pluggade, målade om naglarna och nu ska jag iväg.

Plugg

| in: Everyday
Sitter just nu och pluggar för fullt. Har massor med inlämningsuppgifter och annat tråkigt som måste in nästa vecka, men sparar man allt till sista minuten så gör man. Typical me... Sitter även och kollar på Grey's Anatomy när jag inte orkar med mer plugg. Har kommit till säsong fyra nu och jag tokälskar det! Himla bra serie!
 
 

How Ya Doin'? - Little Mix ft. Missy Elliott

| in: Music