Stitches - Shawn Mendes

| in: Music
Stod i tvättstugan här på gården hela förmiddagen och manglade lakan och dukar samtidigt somm jag lyssnade på lite musik. En låt som fastnat framförallt är Stitches med Shawn Mendes. Så himla bra låt!! Min kusin sjöng den när han tog emot ett stipendie för X antal veckor sedan och sedan dess har den funnits på hjärnan min. Rekomenderar den starkt till alla att lyssna på!

Gransnäs 2015

| in: Everyday
Hej allihopa!
Det var på tok för länge sedan sist jag skrev här, men det har hänt rätt mycket sedan sist. Jag har både hunnit ha skolavslutning, käkat på Vapiano med några av mina brudar, gått på broderns bal och skolavslutning, samt åka ner till Gransnäs för 4:e året i rad. Så mycket som hänt på bara en vecka och nu är jag äntligen här nere igen.
De senaste två åren har jag varit här som köksare, men i år är jag här som husmor tillsammans med två andra tjejer, vilket betyder att vi har hand om köksarna och ser till att de arbetar, samt att se till att allt på gården sköts som det ska.
Detta året valde jag att dock att inte ta med mig kameran eftersom jag antagligen inte skulle hinna använda den så himla mycket, så det får bli mobilbilder som kommer ligga uppe på bloggen. Uppdateringen kommer inte heller vara den bästa under i alla fall dessa tre veckor eftersom det kommer vara mycket att göra här nere. Nej, nu måste jag gå. Puss så länge!
 

Graduation prom

| in: A Lot Of Pictures
Igår var det dags för Eneskolans årliga avslutningsfest för 9:orna och i år var det lillbrorsans tur att gå. Åkte dit för att ta lite bilder, framförallt på brodern min, men även på de andra. Alla var så himla fina och man kan inte göra annat än att längta tillbaka lite...
Tänk att det redan gått två år sedan jag stod där med min gamla klass och alla andra 9:or. Dock var de på Vackstanäs detta året istället för Bommersvik som det brukar vara, men miljön var fortfarande himla fin!

Brother - Mighty Oaks

| in: Music

4 Juni

| in: Everyday
 
Åh vilket härligt väder det har varit hela dagen! Äntligen känns det som Juni månad på riktigt.
Slutade tidigt idag och åkte hem och la mig och silade på terassen. Så jäklarns skönt! Är ledig imorgon också. Så mycket har vi att göra i skolan denna veckan... Aja, jag klagar inte i alla fall. Det ger mig ännu mer tid att sola och städa huset. Måste hjälpa morfar att måla lite också.
Snart är det dags att cykla mot gymmet för första passet med en PT och det ska bli spännande att se vad för program han lagt upp till mig, men innan dess blir det ett avsnitt Hawaii FIVE-0! Puss!
 

Ny Header

| in: Uncategorized
Satt uppe en stund igår kväll och gjorde lite småändringar i designen. Kände inte riktigt att designen jag hade innan var tråkig och allt annat en personlig, men med lite småändringar så lyckades jag fixa till den. Fixade även till lite saker som det har varit mycket problem med tidigare och som jag inte fått till, men nu så.
 
Är helt ledig idag eftersom treorna på skolan har utspring. Dock hade man ju kanske önskat att de hade fått lite bättre väder, men men.
Det finns inte så mycket man kan göra åt det.
Ska hinna med och städa huset idag också, men just nu lutar det mer mot att bara ligga och ta det lugnt i sängen. Som om jag inte fick nog av det igår...
Puss på er så hörs vi senare!

Hunkemöller

| in: Shopping
Åkte till Skärholmen för att köpa bikinis och nya jeansshorts. Dock blev shoppingrundan liiite dyrare än vad jag kanske hade velat att den skulle bli...
Fick gå in på Hunkemöller för att köpa bikinis och det är inte billigaste stället man kan hitta kan jag ju säga, men de hade några riktigt snygga bikinisar.
Det var dessa två jag kom hem med i alla fall. Båda två är riktigt snygga och sitter som en smäck!
Kunde inte vara lyckligare över att jag faktiskt hittade två stycken som passade!

Hawaii FIVE-0

| in: Tips
 
Har inte riktigt något annat att skriva om just nu då det inte händer så mycket i livet för tillfället, så jag tänkte ta tillfället i akt och tipsa om en serie.
När jag jobbade i en glasskiosk för 2 år sedan kollade jag 2 säsonger av Hawaii FIVE-0 på arbetstid (nej, det fanns inte så mycket att göra tyvärr...) och nu har jag börjat kolla på serigen igen och satan vad bra det är! Av alla serier som finns är det alltid denna jag kommer tillbaka till. Så bra!
Sedan ska vi ju inte sticka under stolen med att Alex O'Loughlin ( spelar Steve McGarrett i serien) ser jäkligt bra ut...
Det är även denna serie som fått mitt intresse av att vilja göra GMU (Grundläggande Militär Utbildning) efter gymnasiet att växa.
Det och att jag tycker att det verkar intressant, så det är inte bara på grund av serien. Jag har ett intresse av att göra det sedan innan.
Det är verkligen en sevärd serie enligt mitt tycke och jag rekomenderar den starkt om ni gillar kriminal-serier och att se fina miljöer på TV-skärmen.

Värken från helvetet

| in: Everyday
God förmiddag hjärtan! Idag blev det att stanna hemma från skolan då jag vaknade och hade mensvärk från helvetet, bokstavligen. Känslan av att någon knivhugger en i nedre delen av magen och att man ska spy varje gång man öppnar munnen... Det går inte riktigt att förstå smärtan om man inte varit med om den.
Istället valde jag att stanna hemma och bara ta det lugnt, titta på Hawaii FIVE-0 och ligga i sängen. Missar ändå inte så mycket i skolan eftersom vi bara har betygssamtal och fika på alla lektioner idag. Vi är även lediga imorgon, vilket är riktigt skönt med tanke på värken jag vaknade med idag.
Hoppas eran dag började betydligt bättre än vad min gjorde!