Even the best fall down sometimes, even the wrong words seem to rhyme

| in: Natur

Nikon D5100 + Nikorr 50mm 1.4G

Nytt

| in: Uncategorized
Tyrck F5 om du inte kan se den nya
 
Tyckte inte speciellt mycket om min förra header så då fick det bli en ny. Älskar den nya! Ett av mina bästa självporträtt faktiskt!

Pluggi pluggi

| in: Everyday
Sitter och försöker få ihop min teknikrapport. Har liiiite panik! Har inte skrivit mycket alls och den ska in imorgon... Gaah! Jag bara känner hur paniken sprider sig i hela kroppen juts nu. Och inte nog med det, jag har träning idag plus att jag ska gå på öppet hus på ett nytt gym som kommer ligga precis nedanför min skola. Hur bra är inte det?
 
Ska nog sätta mig och skriva lite mer nu. Wish me good luck!

Lovebird - Leona Lewis

| in: Music

Nationella prov..

| in: Everyday
Det får bli en Instagram bild idag...
 
Hade första nationella provet idag i svenska, muntligt. Var sjukt nervös i början, men sen gick det bra. Det var inte lika farligt som jag hade föreställt mig. Jag trodde att det skulle vara himla svårt och att det skulle sluta med att jag inte skulle få ur mig ett enda ord, men det fungerade. Och det fungerade ganska bra. Man skulle i princip bara sammanfatta texten man får och sedan diskutera. Super enkelt! Om ni är osäkra, kolla då på denna filmen {klicka på länken "Delprov A: Tala, film" för att komma till filmen}. Det är precis så det går till, fast man förbereder sig innan.
 
Så alla 9:or där ute:

TA DET LUGNT! DET KOMMER GÅ HIMLA BRA!

I’m waking up I feel it in my bones, enough to make my system blow

| in: Självporträtt
Nikon D5100 + Nikkor 50mm 1.4G
Foto, på bild,redigering - Jag

Passade på att ta lite bilder på mig själv när jag ändå var ute för att ta outfitbilder. Kommer nog lägga ut en bättre bild på bara jackan. Den är to die for! Så himla snygg!

Pretty Little Liars

| in: Music
Har inte uppdaterat någonting... My fault!! Men jag har kollat på VÄRLDENS BÄSTA TV-SERIE! Kan verkligen inte slita mig från den {bara fråga mina föräldrar}. Hade aldrig trott att Pretty Little Liars var så sjukt bra, men det är den och nu har jag bestämt mig för att även beställa hem de fyra första böckerna i den serien. Galet bra!
 
Om ni inte har något att göra så tycker jag absolut att ni ska börja kolla på Pretty Little Liars. Himla bra serie!

A new fresh start

| in: Everyday
Har äntligen tagit mig tiden att byta blogg. Har tänkt på det länge, men efter två veckor av tankar hit och dit bestämde jag mig för att det var dags. En ny början. För att helt börja om på nytt kanske jag skulle göra detta när jag börjar på gymnasiet, men jag kunde inte vänta. Att få en omstart i livet i början av ett nytt år - vad kan vara bättre? Jag behåller fortfarande min gamla blogg, mest för att jag inte vill radera all historik från den, men också för att det var min början. Det var där allt började. Mitt fotande. Mitt liv. Allt. Det är den bloggen som fick mig att vilja göra en ny och kunna skapa den efter mina egna förutsättningar. Jag har alltid trott att jag behöver låtsas för att "vara någon", men jag har insett att så länge jag är nöjd med mig själv behöver jag inte veta vad någon annan tycker om mig. Bara jag är stolt över att vara jag.
Jag kommer inte sätta några speciella riktlinjer om att "bloggen ska handla om foto" eller "här kommer jag bara skriva om mode", utan det blir lite som det blir. En god blandning av det bästa i livet. Mode, foto, vardag, vänner, musik, and so on...
 
Mycket text i inlägg nummer 1, men med dessa ord vill jag välkomna er till min värld!