Take Me To Church - Hozier

| in: Music
Har gått och blivit lite smått kär i denna låten. Sitter och lyssnar på den ungefär hela tiden. Älskar den! Så himla fin!

Frozen

| in: Natur
Gick ut och tog lite snabba bilder på frosten som är ute nu. Trodde inte att frosten skulle vara kvar när jag kom hem, men det var den.
Det är så himla fint! Dock hade det varit sjukt bra om jag hade haft ett macro-objektiv...
Var länge sedan jag var ute och fotade och saknar det verkligen, men det blir ju så himla mörk jättefort nu för tiden så jag orkar inte riktigt.
 
Ska ta och fortsätta laga mat snart och lite senare ikväll kommer Malin hit. Vi ska lägga in en beställning, men annars har jag bara plugg att göra.
Har pluggat nästan varje dag nu, men har bara lite matte och lite svenska att göra innan jag går och lägger mig.

Underbara älskade Gransnäs

| in: Gransnäs
 
 
Äntligen tillbaka på underbara Gransnäs, men dock bara för en helg. Lite tråkigt, men satan vad jag har saknat detta stället!
Åker dock hem tidigare imorgon eftersom vi har match på eftermiddagen, men en liten stund är ju bättre än ingen. 
Tyvärr kan detta bli en av de sista gångerna jag är här, men jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka nästa år igen.

Tenneson & Petersen

| in: Självporträtt
 
I förra veckan besökte vi Fotografiska för att kolla på några utställningar som fanns. Som uppgift skulle vi ta bilder som var inspirerade av två av fotograferna.
Jag valde att inspireras av Joyce Tenneson och Anders Petersen. Om ni inte känner till några av deras bilder kan ni bara Googla på deras namn.

Christmas dresses.

| in: Inspiration
1.HERE  // 2. HERE // 3. HERE
 
4. HERE // 5. HERE // 6. HERE
 
Gud vad jag längtar till julen! Var riktigt länge sedan jag bar en klänning på julafton, men i år kanske det blir av. Favoriterna är nr. 2 & 4. Klassiska, men riktigt snygga!

A Walk to Old Town

| in: Around The World
 
Lite fler blandade bilder från underbara Rhodos. Vill verkligen utomlands igen! Jag vill ha sol, värme och brunbrända ben tack!
Håller fortfarande på med att komma underfund med Photoshop på min Mac eftersom jag inte är van med att redigera på en sådan liten skärm, men vi får hoppas att det blir bättre tillslut.
Normalt brukar jag redigera bilderna på min stationära eller på datorerna i skolan... Vilket i-landsproblem haha.

The perfect boot

| in: Shopping, Uncategorized
Bilderna på mina nya ursnygga skor som jag lovade! Ni kan hitta Timberlandkängorna här och stövletterna här.
 
Det har stått rätt tomt här i bloggen under cirka en veckas tid. Det har hänt väldigt mycket, både personligt, men det var även en väldigt hemsk grej som hände i närheten av där jag bor och personer som jag känner var inblandade. Med andra ord har det varit en väldigt känsloladdad vecka...
Denna veckan ser dock ut att bli lite bättre.
Idag har jag hockeyträning, imorgon och på onsdag är det ringetteträning, gymmet på torsdag (beroende på vad som händer) och på fredag ska jag först till sjukgymnasten och sedan bär det ner till Gransnäs. Som jag har längtat!

DENNA VECKA KOMMER BLI EN BRA VECKA!

8 November

| in: Everyday
 
Åkte in till Skärholmen med mamma och shoppade lite i förmiddags. Väldigt mysigt med mamma-dotter tid!
Kom hem med två par skor och lite annat smått och gott som jag kan visa i ett inlägg imorgon. Men köpte i alla fall ett par Timberlandkängor och fy tusan vad sköna de är! Älskar dem! Skulle även köpt ett par Nike Air Force 1, men de fanns inte... Någon som vet vart man kan få tag på ett par?
Nu på eftermiddagen har jag spelat match mot USK Dam. Med andra ord en av de roligare matcherna i år. Vi förlorade dock med 1-12, men alla spelade riktigt bra och tog i till max.
 
Nu ska jag umgås med mina fina och njuta av lördagskvällen.
Ha en bra kväll!
 
 

Rhodes

| in: Around The World
Lite bilder från när vi var på Rohdos i juni månad och firade mormors 70-årsdag.
Dessa bilder är tagna i Lindos på mormors födelsedag då hon jättegärna ville dit, och eftersom det var hennes födelsedag var det bara att åka.
Det var så himla fint med alla vackra hus och utsikten från där vi satt och fikade och åt lunch var out standing! Vi hade hyrt en bil och kunde därför stanna på vägen så vi stannade och tog lite bilder på håll över Lindos. Så himla vackert!
Vi fick även rida på åsnor som gick upp för trappor och kullersten genom Lindos stad och upp till ruinen. Det var hur läskigt som helst och man trodde åsnan skulle tippa åt sidan varje gång den tog ett steg. Morfar min satt även upp på en åsna (första bilden till vänster).
Jag kan ju säga att ingen trodde att vi skulle få se den gubben ridandes på en åsna efter allt han varit med om.
Att rida åsna var en upplevelse, men ingenting jag kommer göra igen tror jag. Tänk att de går där upp och ner flera gånger om dagen och bär på en massa turister. Hemskt egentligen, men nu är det gjort och det var som sagt väldigt väldigt läskigt!
 

CS6

| in: Uncategorized
I måndags fick jag äntligen tllbaka min dator! Efter två veckor hos tecknikerna har jag äntligen en fungerande dator igen.
Efter mycket om och men har vi även fått Photoshop CS6 på våra datorer. Som jag längtat!
Detta innebär att jag kommer kunna lägga upp fler bilder eftersom jag kan redigera på min bärbara och inte är beroende av min stationära. Hur bra är inte det?!

November

| in: Everyday
Tänk att det redan är november. Tiden går så himla fort nu och månaderna bara springer iväg! Tycker inte att det var alls länge sedan som det var januari, men snart är det ett år sedan.
Detta höstlovet har bara sprungit iväg och jag har lite ångest inför skolan imorgon.
Har inte kunnat sova ut riktigt under dessa dagar heller då jag har haft fullt upp med träningar hit och dit, men även att mina kusiner kom upp.
Det har varit ett par hektiska dagar när Alma och Leonard var här, men det var bara kul. Har inte träffat de små på hur länge som helst och att de redan är 8 och 6 år är helt obegripligt!
Vi hann dock med att göra en massa grejer medan de var här. Vi har åkt skridskor, varit på Gripsholmsslott och även varit och sett "LasseMajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby".
Med andra ord har det varit ett hektiskt, men roligt höstlov!
 

Autumn Leaves

| in: Everyday, Outfits
Skinnjacka från Jofama by Marie Serneholt / Halsduk från Bik Bok / Kofta från Vila / Jeans från DrDenim / Boots från Urban Project

Gårdagen bjöd på riktigt fint väder, till skillnad från idag. Tråkigt nog är det regn och ruggigt kallt idag...
Efter som mina små kusiner är hemma hos mig den här helgen spenderade vi gårdagen på Gripsholmsslott där de hade en skattjakt för barn.
Vinsten var en korv med bröd och en påse med några chokladmynt och det var fakriskt riktigt många barn där, både stora och små, som deltog i skattjakten.