Turn Around - Conor Maynard ft. Ne-Yo

| in: Music
Surfade runt på YouTube och hittade denna låten igen. Har inte lyssnat på den på ett tag, men den är faktiskt riktigt bra! Kommer ihåg att jag lyssnade jättemycket på den när den kom ut eftersom att jag gillar både Conor Maynard och Ne-Yo, så kunde det bli bättre? Nej, det var svårslaget!

MAAAAT!

| in: Mat
Åh vad jag älskar mat! Dock är det ganska tråkigt att laga mat och därför blir det inte så ofta jag gör det, men idag gjorde jag det i alla fall. Enchiladas fick det bli - snabbt och gott!

My new hair

| in: Everyday, Självporträtt
I måndags var hade jag en tid bokas hos frisören för slingning och klippning. Har varken fått färga, tona eller slinga håret innan, men nu gick mamma med på att jag skulle få slinga det. Blonda slingor blev det och jag är riktigt nöjd med resultatet! Har länge velat bli lite blondare och nu blev det äntligen av! Plus att eftersom att jag slingade så kommer jag inte få lika ful utväxt som om jag skulle färga håret. Hur tycker ni att det blev?

Slow Down - Selena Gomez

| in: Music

Veckans utmaning

| in: Veckans utmaning
Ni har väll inte missar att grymma PT'n Ida Warg har lagt upp en ny utmaning på sin träningsblogg? Denna veckan är det utfall som gäller och 500 till och med! Såklart är jag med denna veckan också och jag tycker verkligen att ni också ska vara det!
Klicka på bilden för att komma till inlägget!
 

Bekännelser

| in: Bekännelser
Jag är familjens tidsoptimist och då snackar vi inte bara om att jag är 5 min sen utan jag tror ALLTID att jag har mer tid och att det går snabbare att göra iordning sig än vad det egentligen gör.
 
Den snyggaste killen, enligt mig, är Gabriel Landeskog. Där kan vi snacka perfektion!
 
Jag hatar vintern, men älskar att spela ringette, hockey och åka snowboard, vilket är tre grejer jag bara gör på vintern.
 
Jag vill åka till USA direkt efter att jag har tagit studenten och kanske försöka jobba som fotograf.
 
Jag älskar att sminka mig, men har på tok för lite smink, borstar och pengar för att kunna jämföra märken, produkter etc. för att se vilken som är bäst och kunna göra olika sminkningar.

OOTD

| in: Outfits
Linne: Vero Moda | Jeans: H&M | Skor: Converse
 
Egentligen är det gårdagens outfit, men av någon konstig anledning ville det inte publiceras på bloggen igår så ni får den nu istället.
I måndags slingade jag också håret och resultatet kan ni se på bilderna. Har tänkt att släga upp ett "före och efter"-inlägg lite senare.

Grossmann Allstar VS Gnesta Bluewings, Del 2

| in: Sport

Back to school

| in: Everyday
Sitter hemma framför datorn med en liten klump i magen. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, men jag är nog både och. Det ska bli kul att börja i en ny skola med en ny klass och få nya lärare och nya vänner, men samtidigt känns det enormt läskigt.
Jag har gått samma väg till och från skolan i 10 års tid och nu helt plötsligt ska jag byta väg. Istället för att gå ska jag åka tåg och hinna byta tåg en gång innan jag är framme i Tumba.
Tumba... Staden och skolan jag ska gå i under de kommande 3 åren. Den skolan jag själv faktiskt valt att gå i. Det känns lite skrämmande att man satt där i våras och valde vad man ville göra och i vilken skola man ville gå i under de 3 kommande åren, men jag antar att det är en del av livet.
Kl. 14.00 idag kommer jag se min nya klass för första gången. Samtidigt som jag vill till Tumba, börja gymnasiet och njuta av livet som det är nu så kan jag inte hindra mig själv från att tänka "tänk att jag inte kommer få gå i samma klass som jag gick i på Eneskolan. Tänk att inte få gå på Eneskolan längre!", men that's life. Hur mycket jag än kommer sakna våran grymma klass på Ene så är det här ett nytt kapittel i våra liv. Det är nu det gäller, på allvar. Jag är 16 år, har 3 år kvar i skolan och allt är upp till mig. Det här är mitt nya liv!
 

Gårdagen

| in: Artister/Band
Lite bilder från gårdagen på Gröna Lund och Sommarkrysset. Stod inte speciellt nära scenen vilket gjorde det jättesvårt att fota och dessa bilderna är de som blev "okej", men är fortfarande inte helnöjd med dem. Himla svårt att fota när alla ska knuffas också, men jag börjar vänja mig vid det och gör det bästa av situationen. I många lägen är det fakriskt min vridbara skärm som räddar mig! Vad hade jag gjort utan den?
Är mest nöjd med bilden på Oscar Molander när han hoppar av scenen. Fick in lampan precis där jag ville, dock stod det en kille i vägen för att bilden skulle bli snäppet närmare perfekt...

Sommarkrysset

| in: Everyday
God förmiddag!
 
Vaknade upp med extrem huvudvärk, ont i fötterna och extrem trötthet. Igår var jag på Sommarkrysset med Josse för att kolla på The Fooo, men helt ärligt så var de inte så bra. Personligen tyckte jag inte att det var värt att stå där på Gröna Lund från kl. 10 på morgonen till 10 på kvällen för att kolla på dem. Tyckte mer om Brolle (har aldrig tyckt om honom förut speciellt mycket, men han var riktigt bra!), Amanda Fondell och YOHIO's nya låt "You're the one" än vad jag tyckte om The Fooo. Förut tyckte jag om dem jättemycket, men det har minskat brutalt och jag vet varför det har gjort det, men tänker inte ta upp det just nu. Kanske i ett senare inlägg.
Håller just nu på att kolla igenom alla bilder från gårdagen och visst blev det många på The Fooo, men det var mest för att de andra artisterna i princip bara står på scenen och sjunger och ser likadana ut på varenda bild...
 
Den mest sanna skylten igårkväll

Grossmann Allstar VS Gnesta Bluewings, Del 1

| in: Sport
 

Tåg

| in: Everyday
Sitter på tåget just nu upp till Stockholm och Gröna Lund där jag ska tillbringa dagen med Josse, med andra ord: detta är tidsinställt.
Vi ska till Sommarkrysset för att se The Fooo, men eftersom att det kommer vara hur mycket folksom helst där idag, speciellt skrikande småtjejer då¨både Yohio och The Fooo är där, åker vi upp tidigt för att få bra platser ikväll.
Åker mest upp för att fota lite, träffa kompisar och njuta av dagen mer än att jag vill se The Fooo. Visst de är bra, men de är så små (säger jag som är lika gammal som två av dem och bara året äldre än de andra två). De är inte speciellt medievana och måste verkligen träna på att låta varandra prata till punkt och inte säga "vi älskar er" efter varenda mening! Detta är mina åsikter och jag har fler, men känner inte riktigt för att ta upp allt just nu!
 
Det ska bli kul iaf, men lär ju vara smockat med skrikande småtjejer som blir helt hysteriska så fort deras idol/idolers namn sägs... Aja, kul lär det ju bli.
 
Vad ska ni göra idag?

HV71 Blue VS HV71 White

| in: Sport

Happiest girl in the world!

| in: Everyday, Sport
Just nu är jag gladare än gladast! Kom hem från Gnesta ishall för en stund sedan där jag sett massor med grymma spelare spelat. Gabriel Landeskog, Niklas Grossman, Henrik Tallinder, Nicklas Kronwall, Jhonas Enroth mfl. var med och spelade i matchen. Det var Grossmann Allstar VS Gnesta Bluewings som stod på schemat. Matchen var utan slagskott och utan tacklingar (NHL-spelarna får inte skada sig när de är hemma), men ändå bra. Det var dock först i andra perioden som Grossmann Allstar började spela på riktigt och även då kom målen.
 
Såklart var kameran med och nu blir det redigering av bilder både ikväll och imrogon efter jobbet. Himla kul!
 
 

Cousins

| in: Everyday, Porträtt
Några bilder på mina finfina kusiner! Tack Anna-Lena för att jag fick lägga upp dem!
 
Jag ska slänga i mig lite mat innan jag sticker till jobbet om en sisådär 20 minuter. Ser ut att bli en ganska skön dag idag. Synd att man jobbar... Det är ändå ganska skönt att ha jobbat de sista veckorna på sommarlovet (även om jag mycket gärna skulle vilja vara ledig) eftersom att man får in rätt dygnsrytm igen. Vet att några av mina kompisar inte har lika lätt för att somna runt 23, utan det blir vid 04 istället och sedan gå upp vid 14... Nu är det ju bara en och en halv vecka kvar tills skolan börjar igen. Helt sjukt att det har gått så fort!

Veckans utmaning

| in: Veckans utmaning
Det var ett bra tag sedan jag bloggade sist, men nu är jag inne på tredje och sista jobbveckan och sen börjar skolan. Ska faktiskt bli ganska skönt då man kommer in i rutiner, speciellt med träningen.
Jag har alltid varit missnöjd med min mage och drömmer om att få magrutor. Därför är jag med i Ida Wargs utmaning om att göra 400 bicycle crunches denna veckan. Jag kommer göra ca 57 stycken varje dag, vissa fler för att det ska bli 400. Varför är inte du också med? Jag menar, vem vill inte ha magrutor?
Anmäl din blogg till veckans utmaning hos Ida Warg genom att klicka på HÄR och följa instruktionerna på hennes blogg.

STOCKHOLM B!TCHES

| in: Mat