Järna VS Nacka, P99

| in: Sport

Merry christmas beautiful!

| in: Everyday
God jul på er alla underbara!
Hoppas ni får en fantastisk julafton. Det ska jag ha i alla fall. Har inte speciellt mycket julkänsla faktiskt, men det får fungera i alla fall. Har varit på familjegudstjänst med familjen och man kan säga att det var organiserat kaos i kyrkan. Barn sprang runt över allt, men det var ändå bra. 
 
 
 

Kalas

| in: Everyday
Idag har vi varit iväg på kalas hos min farmors syster. Det var rätt trevligt, men känner inte så många släktingar på pappas sida så det blev ganska långtråkigt efter ett tag. Många gamla människor, både vänner och slänktingar till Margareta, men inte så många jag hade något gemensamt med. Satt och pratade lite med Petrus och spelade Candy Crush i brist på annat. Kanske inte det mest sociala, men vad ska man göra när man inte har något annat att göra?
 
Idag hade även tjejerna match mot Petrus lag i ringette, men förlorade tyvärr. Jag kunde inte heller vara med då jag är här nere, men jag vet att de gjorde bra ifrån sig i alla fall! Dock ville killarna verkligen vinna och helt ärligt är jag inte så förvånad att de gjorde det heller... 
 

Jullov i Varberg

| in: Everyday
Äntligen har vi jullov och äntligen är jag tillbaka hos farmor och farfar för att fira julafton. Har även varit en sväng i Varberg, först för att hitta en tröja som jag ska ha på öppningscermonin i Canada, ett par svarta byxor, en julklapp och sedan blev det ett par nya bh:ar. Behövde dock sy upp byxorna, men personalen på JC var väldigt snälla och kunde fixa det på en gång. Vi åkte hem och sedan tillbaka igen och då var de klara. Super!
 
Vad har ni gjort idag?

Järna VS Linden, P99

| in: Sport
Det var ett tag sedan jag laddade upp bilder från en hockeymatch, men här kommer några i alla fall. Har ju suttit och redigerat massor så nu kan jag ju passa på att ladda upp dem.

iPhone 5s

| in: Everyday
Fick min älskade iPhone igår. ÄNTLIGEN! Har väntat i vad som känns som en evighet... Beställde en guldig 5s, and I'm in looooove!

Hemtenta

| in: Everyday
Hejsan alla snyggingar!
 
Sitter vid datorn och ska börja på hemtentan som jag fick igår. Det handlar om konstarterna och samhället och vi ska skriva en reflekterande text på ämnet konst. Asså, VA?! Fattar ingenting och det är hur svårt som helst att börja då de inte har sagt speciellt mycket om det. Det är ju lättare att skriva en reflekterande text om man har anteckningar eller t.ex. om ett land i historian, men nu ska vi skriva om konst.
 

Stripes in black and white

| in: Inspiration
Stripes
 
Stripes by lovleyflower featuring a vegan motorcycle jacket

Sovmorgon? Du skämtar?!

| in: Everyday
God morgon!
 
Kom till skolan runt 8.40, slog upp Vklass på datorn och såg att jag hade fått ett meddelande där det självklart stod att våran mentorstid var inställd och att jag hade sovmorgon. Hade kunnat ta ett 30min eller 1h senare tåg, men istället har jag suttit i skolan i 1h och gjort ingenting. Eller jo, spelat tetris och försökt fixa iordning min narratologiska analys som jag fått tillbaka. Som tur var dröjde det inte så länge förrän Näva kom så vi har suttit och spelat tetris tillsammans.
 

Första lektionen

| in: Everyday
 
Saknar sommaren så himla mycket!
 
Okej, Nej det är inte första lektionen för idag, utan första svensklektionen på 2 veckor. Så jäkla segt och jag vill bara att det ska vara över, vilket det som tur är är snart. Ska sedan hem en stund innan jag ska gå till gymmet med mamma och köra ett mag- och ryggpass och svettas gärnet. Ska bli så himla skönt!
 

Järna VS Katrineholm, P99

| in: Sport
Nu var även dessa bilder redigerade. Känns som om jag inte gör något annat än spenderar min tid i ishallen, framför photoshop och i skolan längre. Usch vad hemskt det låter, men det är så det är. Skickar även bilder till några av killarna i lillbrorsans lag så då blir det ännu mer att redigera och fota. Dock är det ju väldigt kul så jag klagar inte riktigt!

Wishlist

| in: Fitsporation
Satte ihop ett litet collage med träningsgrejer som jag önskar mig i julklapp. Snygga sportbh:ar och Nike Air Force 1 Mid är två av de grejerna som ligger högst upp på listan, men självklart önskar jag mig andra grejer också.
Wishlist

Welcome December

| in: Uncategorized
Tänk att det redan är den 4:e december. Tiden går så himla fort! Det är bara 20 dagar kvar till julafton, 23 dagar tills jag åker till Canada och bara 26 dagar kvar på det här året. Det går galet fort nu och speciellt när det blir så himla mörkt väldigt fort.
 

Wanted

| in: Inspiration
Party all night!
 

Tomrum

| in: Everyday
Nu har det stått tomt i bloggen i några dagar, men det har varit så mycket med träningen inför VM och med JSK så jag knappt hinner med att blogga. Är jag inte i skolan är jag i ishallen och är jag inte i ishallen är jag på gymmet. Det blir inte så himla mycket att skriva om och det blir inte heller av att jag tar fram kameran och fotar eftersom att det blir så himla mörkt så väldigt snabbt nu för tiden, men det är också mysigt. Tänk att det snart är julafton! Har ingen julkänsla överhuvudtaget, men förhoppningsvis kommer snön snart och då ska det nog bli ordning på julkänslan också.