Sunday evening

| in: Gransnäs
Har städat exakt hela dagen. Är så himla trött just nu. Två helhusstäd efter klockan 14.00 då Söndrum lämnade och innan det så var det det vanliga, vilket innebär att dammsuga, svabba och ta toaletterna i husen. Vi började runt 10, men var inte klara förrän 18. Normalt brukar vi vara klara runt 14, men inte idag inte...
Annars har det inte hänt så mycket på gården idag. Konfirmanderna har varit iväg till Aneby hela dagen så det har inte varit överdrivet mycket folk här.
Ska gå och lägga mig och kolla några avsnitt av Gossip Girl tror jag. Det är ingen annan somm vill hitta på något och helt ärligt, man orkar inte hitta på något. Träna gjorde jag imorse och jag känner inte sirekt för att gå ut och springa/gå just nu... 
 
En trött och sliten Olivia...

Gransnäs vs. Västerled

| in: Gransnäs, Sport

100 days challenge

| in: Fitsporation
 
Igår skulle det ha varit den 100:e dagen på min "100 days without sugar challenge". Dock fullföljde jag ju inte utmaningen då jag mådde sämre av att hålla på med den än vad jag gjorde utan den. (Ett helt inlägg om det finns att hitta här.)
Det jag kämpar med varje dag, och som har blivit svårare under tiden på Gransnäs, är att minska mitt intag av socker och snabba kolhydrater. Jag vill minska intaget av snabba kolhydrater och jag vill inte äta godis varje dag eftersom att jag själv inte mår bra av det. Det är inte min kropp som behöver övertalas, utan min hjärna. Det är den svåraste biten av alla när det kommer till kost och träning. Jag vet att min kropp skulle kunna klara av nästan vad som helst, men det är min hjärna och min inställning det faller på tyvärr. Så är det hos nästan alla.
 
Även om det känns svårt och som att du aldrig skulle kunna klara av det så är det bara att fortsätta kämpa. Att hålla humöret uppe och om inte motivationen finns där är det bara att ligga i i alla fall för det kommer bli en förändring! Om inte fysiskt så psykiskt.
 

Jobb i olika former

| in: Everyday
Här får ni en bild som en liten sneak peak på de resterande.
 
Hallojsan!
Sitter just nu i matsalen aka ända stället med Wi-Fi uppkoppling på hela gården. Dock fungerar det lite sisådär så vi får se hur länge till jag har uppkoppling...
Har städat fram till ca 13.30 idag, vilket inte är så ovanligt.
Efter det blev det lite lunch och nu sitter jag och försöker ladda en film som jag ska se på lite senare.
Finns inte så mycket att göra här just nu, plus att det regnar så man kan inte sola heller.
Då får det bli att kolla på film och/eller sova... Håller även på att redigera de sista bilderna från fotbollsmatchen.

ÄNTLIGEN!

| in: Uncategorized
Äntligen är nätverket tillbaka här på gården. Vilket flyt man har eftersom mitt internet på telefonen tog slut rätt nyligen.
Vi har inte haft nätverk på ca 1 vecka, vilket har lett till att det stått rätt tomt här, men nu är jag igång igen.
Har lite bilder från den årliga fotbollsmatchen mot Västerled som spelades i måndags. Vi vann i år igen!

Outfit Ala Greece

| in: Outfits
Klänning Bik Bok / Väska Thailand / Skor Graceland 
 
Detta var en av mina många outfits som jag bar bär vi var på Rhodos. Snygg och casual - kan det bli bättre?
Hade egentligen tänkt att ha mina nya ballerinaskor till, men det sket sig ju eftersom jag sparkade i min lilltå så jag bara kunde använda mig av två par skor. Dessa och mina flipflop...

Detta har hänt...

| in: Gransnäs
God morgon på er alla!
 
Hoppas att ni hade en lika bra midsommar afton som jag hade. Här på Gransnäs blev det party för hela slanten. Gött!
Har inte hunnit skriva här sedan jag kom hit, dels för att jag inte har haft tid och dels för att åskan slog ut Wi-Fi't på gården så det finns inget internet förutom det jag har på mobilen. Förhoppningsvid kommer de fixa det på måndag eller något sådant, men ja. Så länge får det bli via mitt mobilnät.
 
Vad har hänt de övriga dagarna då?
Jag har jobbat i köket, varit med konfirmanderna, haft lägerbål och haft filmmys med alla köksare. Vi skulle kolla på "Bert", men det slutade med att alla låg och sov istället för att kolla på filmen. Stabilt!
Jag har även hunnit få en rejäl förkyldning och haft ont i halsen, men eftersom att jag inte hade ont i halsen igår och inte heller när jag vaknade imorse blev det ett träningspass tillsammans med Jennifer och Linnea. Dock spöregnade det när vi körde, men det stoppade inte oss. Vi hade ju bestämt oss för att köra såd det var ju bara att köra på i alla fall. Det bästa med att vara flera - svårt att banga ur!
 
Just nu är jag ledig, men vi får se vad som händer. Kanske går och lägger mig en stund. Satt ju faktiskt uppe och kollade på fotbollsmatchen igår tillsammans med Erik och Adam, efter mycket om och men...

Power Walk

| in: Gransnäs, Träning
Solen skiner och jag börjar inte jobba förrän kl. 13, kan det bli bättre? Nej, knappast. Har även varit ute på en 1 timmes power walk, vilket var superhärligt. Bara jag, musiken och naturen. Kan inte bli så mycket bättre! Har dock åkt på en förkylning så någon hårdare träning blir det inte förrän mitt halsonda har lagt sig. Varför ska jag ALLTID bli sjuk när jag kommer hit?

En vanlig dag

| in: Everyday
Har knottbett i hela ansiktet från igår, där av de röda prickarna... Kliar som satan!
 
Har precis städat klart hela huset. Äntligen! Började med det i onsdags, men sen har jg inte orkat ta tag i det igen, men nu är det klart i alla fall.
 
Ska sätta mig och kolla ett halvt avsnitt av Gossip Girl innan jag ställer mig och gör matlådor tills imorgon.
Hela morgondagen ska spenderas köandes utanför Friends Arena tillsammans med Teresa och Mirjam, två tjejer från Finland, som jag ska gå på One Direction-konserten med. Har aldrig träffat dem förut, men vi bestämde ändå att vi skulle gå tillsammans. Är lite nervös över hur det kommer vara att träffa dem, men det kommer säkert bli bra så fort vi kommer dit.
Måste ju även packa inför Gransnäs då jag åker dit ner på söndag och stannar där i tre veckor för att jobba.
Vet inte än om datorn kommer åka med eller inte, men troligtvis kommer den det. Dock kommer den nog inte användas så mycket. Mest för att föra över bilder från kameran till datorn och till ett och annat blogginlägg. Roligt ska det bli i alla fall!

Cats everywhere

| in: Djur
 
Detta var de underbart söta kattungarna som fanns på hotellet.
Jag är egentligen inte en katmänniska (avskyr katter), men gud vad söta de var! Klappade dock ingen...

Skolavslutning nr.2

| in: Everyday
 
Har varit på lillebrors skolavslutning och sedan åkte vi till mormor och morfar och åt lunch, men även lite jordgubbar och mjölk. Mmm mums!
Träffade nästan alla mina gamla lärare och pratade lite med dem. Var himla länge sedan jag var på Ene...
Tänk att det redan gått ett år sedan jag slutade nian. Helt sjukt!
Det började även regna rejält när vi satt hemma hos mormor och morfar så vi fick passa på att cykla hem när det inte regnade lika mycket.
Svängde förbi macken och köpte en glass. Har blivit en vecka med mycket glass, men det väntas 3 veckor med inte alls lika mycket så det är okej.

Summer times and sleepy heads

| in: Everyday, Porträtt
Foto av Erik Atterpalm / Edit av mig
 
Har helt ärligt inte hunnit med så mycket som jag borde idag...
Skulle ha hunnit städa hela huset och även båda altanerna, men icke sa nicke. Det har jag inte gjort.
Istället har jag sovit till 11, kollat på 2 avsnitt av Gossip Girl (har aldrig kollat på det innan...) och sovit lite till. Men är det sommarlov så är det.
Jag åker ju även till Gransnäs på söndag och då blir det jobb för hela slanten i tre veckor.

SOMMARLOV!

| in: Everyday
ÄNTLIGEN ÄR DET SOMMARLOV!!
Tack gode Gud! Hade inte pallat med en vecka i skolan efter den underbara veckan på Rhodos...
 
Idag har jag, som ni kankse räknat ut, haft skolavslutning.
Musikeleverna hade en liten konsert och sedan drog jag in till stan med tjejerna och käkade på Vapiano. Lätt min nya favoritresturang!
Brukar inte gilla pizza för att det brukar vara så flottigt, men satan vad god den var på Vapiano!

Borta bra, men hemma bäst!

| in: Around The World
Linnea, jag och Erik utanför det ensa stället med gratis WiFi...
 
Eller är det verkligen så? Jag kan inte riktigt bestämma mig. Älskar ju att resa utomlands!
Varför det inte har kommit upp några "vanliga inlägg" denna veckan är av den enkla anledningen att jag har varit på Rhodos.
Det har varit så himla skönt! En vecka med en massa sol, bad och underbara dagar!
 
Detta var andra gången jag besökte Rhodos och även denna gången bodde vi på ett All Inclusive-hotell.
Vi bodde på Avra Beach Resort som ligger precis vid havet. Hur bra?! Dock blev det inte många dopp där då det blåste för mycket... Men som tur var fanns det ju en pool som vi kunde bada i.
De hade också en grupp som hette "Animation Team" som höll i aktiviteter varje dag bl.a vattengympa, pingis, vattenpolo och volleyboll. Riktigt kul!
Vi har även varit inne gamla Rhodos stad och gått. Har ju varit där förut, men det är alltid kul att gå runt och kolla. Dock lyckades jag, med min vanliga tur, sparka i min morsters fot den morgonen så att min lilltå blev blå. Det var inte lika kul... 
 
Bilder kommer komma upp senare, men jag måste erkänna att jag tog inte alls mycket bilder. Orkade helt ärligt inte...

Leksand Young Star Cup 2014 II

| in: Sport

When the nature speaks

| in: Natur
 
Passade på att fota lite natur när jag var på Kolmården.
Denna är knäppt utan stativ med kameran endast lutad mot ett staket och det tog ett tag innan jag fick till en bra bild.

Animals

| in: Djur
Några bilder från när jag var på Kolmården med familjen och mina kusiner.

Head pieces

| in: Shopping
I förrgår när mamma och jag var inne i Skärholmen och shoppade lite passade jag  på att springa in på Panduro och köpte lite grejer så jag kunde göra huvudsmycken.
Vad tycks?