Lost Boy - Ruth B

| in: Music
Detta är verkligen en låt jag fastnat riktigt mycket för. Går på repeat i mina lurar och har gjort i flera dagar! Älskar den!

Och så var det gymnasiearbetet...

| in: Everyday
Åh vad jag önskar att man kunde gå runt i kappa utan att frysa ihäl...
 
Hej på er hjärtisar! Verkligen hela dagen har gått åt till att redigera två bilder, samt en photoshoot med Näva inne i skolans studio. Allt var även till gymnasiearbetet, men faktum är att jag måste ta om bilderna, samt redigera ännu mer än vad jag hann med idag. Herre min Gud!
Just nu känns det verkligen som att jag inte kommer bli färdig med arbetet i tid... Imorgon är det bara att ta nya tag med fortsatt redigering för att försöka fixa det som blev dåligt.
 
Mitt gymnasiearbete handlar om skönhetsretusch i reklambranschen och hur mycket man faktiskt redigerar för att uppnå "ideal kroppen". När man bara ser en bild kan man inte tänka sig hur mycket som har redigerats på den, men när man sitter och håller på med det själv blir det ännu tydligare än vad man trodde. Det är dock väldigt kul, men samtidigt väldigt svårt då gränsen för när det är för mycket är hårfin.
Nu ska jag återgå till att skriva lite på arbetet, sedan får det vara nog för idag. Puss på er!

Winter Wonderland

| in: Natur
Foto, redigering: Jag
Nikon D7000
Nikkor 50mm 1.4G
 
Tog en liten snabbpromenad ute med kameran för en liten tund sedan. Riktigt länge sedan jag gjorde något sådant, men kunde inte låta bli nu när det var så fint ljus ute och jag för en gångs skull var hemma och kunde springa ut och fota. Man hinner ju inte göra det så ofta nu på vinterhalvåret... Det är mörkt när man åker till skolan och lika mörkt när man kommer hem igen. Men men, istället får ta till vara på de få stunder man faktiskt kan gå ut och fota lite.

Nya tag

| in: Everyday
Första inlägget för 2016, inte dåligt att det kommer nu ändå. Jag har, som ni kanske märkt, tagit en liten paus med bloggen för att fokusera på skolan och ringetten. Under slutet av 2015 var det mycket både i skolan, men även inför VM och jag hade träningar varje helg, vilket gjorde att jag knappt träffade några vänner utanför ringetten eller hann med någonting annat över huvud taget.
Nu är dock tanken att jag ska komma tillbaka lite i bloggandet. Har saknat att bara ha någonstans att skriva av mig, men innan kändes bloggen mer som ett måste än något som var kul att hålla på med. Men som klyschan lyder: "Nytt år, nya möjligheter", så nu är det dags för att ta nya tag med både livet, men även med bloggen!