Travel

| in: Inspiration
Åh vad jag längtar till att kunna åka ut och resa, upptäcka världen och besöka nya platser. Spendera dagar på stranden med vänner och leva livet som aldrig förr. Vilken otroligt härlig frihet!

KÖRKORT!

| in: Everyday
 
Som ni kanske förstår genom rubriken har jag äntligen efter mycket om och men tagit körkort! Klarade både teorin och uppkörningen på första försöket och det känns hur bra som helst. Hade inte heller några lektioner idag, så passade på att åka till Taxinge Slott med mormor och fika, ta en tripp till Mariefred och slutligen hem igen. Det är verkligen en riktig frihet att nu kunna ta bilen själv och inte behöva ha mamma och pappa med hela tiden. Eller skylten där bak...
Det är verkligen frihet på riktigt!
 
Idag är det frissatid som står på schemat. Ska äntligen dit och försöka styra upp barret inför studenten genom att klippa igenom det värsta, sedan får vi se om vi gör något mer. Jag har alltid haft jättebra kvalité på mitt hår, men efter att jag blekte det har det inte alls mått bra... Kanske inte så konstigt med tanke på att blekning sliter som tusan på håret, men i alla fall. Ha en fortsatt trevlig onsdag mina vänner!

It's a yellow brick wall

| in: Outfits
Hatt från Monki // Crop Top från H&M // Kofta från Gina Tricot // Byxor från Levis
 
Dessa bilder hjälpte Ida mig att ta när vi var i stan i lördags. Var hur fint väder som helst, men satan vad varmt det var med svarta byxor! Trodde jag skulle avlida för ett tag när vi gick runt. Blek som ett lakan var och är man i alla fall, men med tanke på nästa veckas brist på lektioner kanske man kan få sig några soltimmar om detta underbara väder håller i sig. Det är i alla fall det jag håller tummarna för! Skulle ju vara kul att få lite färg till studenten...

Studentpresenter

| in: Inspiration
Nu är det int ens en månad kvar tills jag tar studenten och det är helt otroligt vad fort tiden går! Tänk att man snart står där, med mössan på huvudet och springer ut genom dörrarna för allra sista gången i sitt liv. Aldrig mer behöver jag sätta min fot i skolan igen om det inte är för att jag absolut vill, men det kommer i alla fall inte ske inom det närmaste året.
 
I och med studenten är det mycket som skall fixas, och jag har tidigare gjort ett inlägg om olika klänningar man skulle kunna ha på sig. Jag tänkte fortsätta på det spåret och har därför satt ihop ett litet collage med saker man skulle kunna önska sig. Personligen har jag inte önskat mig något annat än en klocka, så allt annat jag får (förutom resan till Sydafrika) blir en överraskning. Hoppas ni i alla fall får lite tips och inspiration på vad man kan önska sig!
Studentpresenter

09:24

| in: Everyday
 
God förmiddag! Äntligen lite långledigt, men inte slipper man skolan för det inte. Skriva klart mitt research paper och körkortsteori är de som står på schemat idag innan det är dags att träffa Tiffany en stund. Research paper, prov i naturkunskap och en redovisning i historia är i princip det sista vi har i kvar att göra i skolan innan betygen skall vara satta en gång för alla. Det är läskigt att tänka på, men samtidigt så sjukt skönt. Nu är det bara att njuta av den sista tiden! Ett extra plus är ju att det har blivit sjukt varmt ute, så nu ska jag gå ut och sätta mig med lite frukost och plugg. Ha en underbar dag!

Backbeat - Dagny

| in: Music

En drömresa...

| in: Around The World
Landet som jag precis bokat en resa till! Eller ja, det är inte jag som har bokat resan, men mormor och morfar gav det som en tidig studentpresent till mig och min kusin, så den 26/9 lyfter flyget mot Sydafrika för mig, Erik, mormor och morfar. Det ska bli så himla kul och både jag och Erik är svintaggade. Vi ska vara där i 2 veckor och bara resa runt och upptäcka nya saker, åka på safari osv. Jag vet inte riktigt i detalj vad vi kommer göra, men det spelar inte så stor roll med tanke på att detta är en resa som jag annars aldrig skulle åkt på om det inte vore för mina älskade morföräldrar. Att få reda på detta var hur underbart som helst och jag är så glad över att jag får chansen att göra denna resa!

Hjärtesorg

| in: Kärlek
"Jag tog en kula för dig, men fick en smula tillbaks". Det gör så ont att lyssna på de orden när man vet att de stämmer in så bra. Jag gjorde allt jag kunde, gav dig allt jag hade, och jag gjorde det med hela mitt hjärta, men det var inte tillräkligt för att du skulle förstå. Förstå vad jag behövde. Förstå vad jag ville. Förstå hur mycket jag försökte. Och allt jag gjorde, gjorde jag för dig. Jag visste att jag gav mig in i något som skulle vara allt annat än enkelt, men jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle vara så svårt. Ändå gjorde jag det och jag gjorde det för dig. Jag såg den du var bakom den fasad du så noga håller upp för att ingen ska se, men jag gjorde det. Jag såg DIG! Jag älskade DIG! Men just nu känner jag inget annat än tomhet. En längtan efter dig som känns som att den aldrig ska ta slut. Jag trodde vi skulle klara det. Vi hade ju gjort det så många gånger innan. Tänk så fel man kan ha...