Lagbilder

| in: Sport
Har blivit mycket fotande på hockey den senaste tiden och mer kommer. Idag var inte heller något undantag, utan jag tog med mig mitt pick och pack och åkte till ishallen för att fota en lagbild till 99:orna. Gick förvånansvärt snabbt, men eftersom att jag inte har ett så bra objektiv för att fota på så långt håll (har mitt 50mm) blev de lite suddiga, men ska ta och köpa ett nytt objektiv snart som är bättre när man fotar sport. Vet dock inte vilket, men vi får se.

Järnas 97:or

| in: Sport

Kusifinerna

| in: Everyday
Hello!
 
Sitter just nu hemma hos mina kusiner för att jag ska snart iväg till kyrkan och se Erik uppräda. Ska bli himla kul att se honom uppträda igen. Förra gången han uppträdde kunde jag tyvärr inte komma, men det hade tydligen varit fullt ös. Dock är det inte han och hans band som ska spela denna gången, utan det är bara han. Äntligen får man höra honom spela igen. Kanske kan filma lite och lägga upp på bloggen senare.

A day in the slope

| in: Sport

SM

| in: Everyday
YOHO!
 
Har inte skrivit på bloggen på ett tag nu. Skolan och ringetten har tagit upp den mesta tiden. Har varit ett par svängar i Finland för att spela bla. med landslaget och sedan två dam-matcher, jag har hunnit vara sjuk i en vecka och sedan har vi haft sportlov då jag var i Stöten (bilder kommer).
Denna helgen är det något alldeles extra som händer. Vi ska nämligen spela SM. ÄNTLIGEN! Dock måste vi spela en match idag och om vi vinner får vi spela finalen imorgon. Jag är så taggad så jag nästan spricker just nu!
 
SM-finalen för ett år sedan.