On My Mind - Ellie Goulding

| in: Music

The Weekend

| in: A Lot Of Pictures, Everyday
Lite av det senaste från min Instagram @oliviahchristine.
 
Och så var det söndag igen ja... Helgen går på tok för fort tycker jag! Kanske inte så konstigt eftersom det enda jag gör på helgerna nu för tiden är att åka mellan Ulriksdals ishall och ishallen här hemma för att träna på is.
Har inte haft en enda helg som jag inte haft träning både lördag och söndag, men som om det inte var nog hade jag även träning i fredags också. Det var bara att åka upp till Solna för att träna fram till 23. Träningen var riktigt faktiskt riktigt kul, men satan vad trött och sliten jag blev.
På lördagen var det bara att åka upp till Solna igen för att träna, men jag och Jolin hade kommit på den briljanta idén att fira Ida, som fyllde 18 i onsdags (!), på kvällen så vi åkte in till stan direkt efter träningen. Vi käkade en riktigt mysig middag på Vapiano i Gamla Stan och sedan mötte vi upp ett gäng på Hellströms för att sedan gå vidare till Göta Källare.
Kvällen blev riktigt lyckad, men att gå och lägga sig 03.30 och sedan ha träning dagen efter är inte riktigt min grej...
Och så var det träning idag igen, men som tur var hade vi den här hemma så vi behövde inte ta oss ända till Solna. Jag klagar dock inte! Ska man till landslaget är det ingen uppoffring att träna 5-6 gånger/vecka.

Turkiet 2015

| in: Around The World
Sämst uppdatering, jag vet, men det är ändå kul att se att det är några som klickar sig in på bloggen i alla fall! Puss på er!
 
Detta är några av bilderna från Turkiet och man kan ju inte undgå att sakna det enormt mycket när det har blivit höst här hemma i Sverige...
Jag var som sagt i Side tillsammans med Jolin och Ida, och var där i en vecka. Eftersom vi inte åkte för att festa, utan bara ta det lugnt och sola en hel del bodde vi på Sunwing Eats Beach och hade något som kallas för Sunwing Inclusive. Då var det två dagar som maten inte ingick, vilket vi alla tyckte var bra. Dessa dagar tillbringade vi på stranden och sedan gick vi in till Side på kvällen för att käka och gå runt lite. Vi hade det verkligen hur bra som helst hela veckan och vädret var fantastiskt!
Ida och jag körde även Parasailing (som ni kan se på andra bilden), vilket inte var så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Visst, vi var rätt högt upp i luften, men jag är inte höjdrädd så det var inga problem. Det var riktigt häftigt att se Side så högt uppifrån!
Hela veckan var som sagt så himla underbar och jag kunde inte tänka mig ett bättre avslut på mitt sista sommarlov än att tillbringa den med mina älskade pinglor!