Time pass by

| in: Everyday
Tänk vad tiden går fort! Redan denna helgen är det första advent och där med inte långt kvar till jul.
Så vad har jag haft för mig den senaste tiden då? Jag har spelat ringettematcher, pluggat, fått en lätt hjärnskakning, umgåtts med vänner och stått på gymnasiemässan. Egentligen skulle jag åkt till Finland förra helgen, men det blev det tyvärr inget av då jag hade legat hemma nästan hela veckan pga. hjärnskakningen. Men nu är jag på benen igen och är fit for fight!
I helgen väntas nämligen ytterliggare två matcher och en träning, så nu gäller det att hålla i och försöka undvika att slå i skallen igen...
Imorgon är det nagelfix hos Maria som står på schemat, utöver skolan och träning såklart. Har verkligen saknat att ha naglarna fixade och det ska bli så skönt att få bli lite ompysslad. Det är verkligen bland det härligaste jag vet, att bli ompysslad, även om det bränner lite i fickan efteråt... Men det är det värt! Hoppas att ni får en fortsatt trevlig måndagkväll. Puss!
 
 

12 November

| in: Everyday
 
Hej på er vänner!
Hoppas allt är bra med er, för det är det med mig i alla fall! Har dock en hel del att läsa i en bok som vi läser i svenskan, så ska snart sätta mig och läsa lite igen. Boken vi läser är "Thérèse Raquin" och den är väääääldigt långtråkig. Råkade somna innan idag när jag satt och läste så, ja...
Idag har vi jobbat med produktfoto i skolan, vilket var väldigt kul och det är svårare än vad man kan tro. Att få till alla reflektioner och skuggor på rätt ställen är inte det enklaste precis... Dock var det väldigt kul och någonting vi inte arbetat med tidigare.
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska bara ta det lugnt tror jag.
Har två matcher och en träning i helgen, så kommer vara helt slut efter det, men kul ska det bli!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, puss!

NLY Trend by Janni Delér

| in: Tips
HÄR / HÄR / HÄR
 HÄR /  HÄR / HÄR
 
Jag tror och hoppas att det inte är någon som har missat att Janni Delér har gjort en kollektion tillsammans med Nelly!
Här ovan är mina favoriter från kollektionen och jag älskar verkligen de kornblå klänningarna. Har även letat efter ett par riktigt snygga lårhöga stövlar hur länge som helst och när jag såg dessa dog jag nästan. Synd bara att man inte kan gå i smala klackar... Vilka är era favoriter?

Fotomässan 2015

| in: Everyday
 Under helgen som var stod jag och min klass på årets fotomässa och hade en utställning.
Jag stod dock bara några timmar under fredagen och några timmar på lördagen.
Det var riktigt häftigt att se alla foton hänga där, och framförallt att se sitt eget foto, men även att se att så många kollade på utställningen. Det var även någon som tyckte att mitt foto var den bästa på våran utställning, vilket jag såklart blev riktigt glad över att höra!
Under fredagen träffade jag även Janni, Lisa och Julian som var på mässan för att berätta lite om de bilder de tar och hur det är att jobba som bloggare. Det var riktigt intressant att lyssna på, men tyvärr missade jag början av det eftrsom jag inte hade en aning om att de skulle vara där alls (bra koll, jag vet....).
Det var riktigt kul att stå som utställare och speciellt eftersom jag faktiskt inte brukar gå på fotomässan annars.

Wildest Dreams - Taylor Swift

| in: Music

Even the prettiest might fall

| in: Självporträtt
"She was drowning,
but nobody saw her struggle"
Foto, redigering, makeup: Jag (med viss hjälp av pappa som tröck på avtryckaren)
Nikon D7000
Nikkor 50mm 1.4G
Nikon speedlight sb-700

I'm going Timber(land)

| in: Everyday, Outfits
Jeans och polotröja från Gina Tricot // Skor från Timberland // Jacka från Jofama by Marie Serneholt
 
 
 Och så var det äntligen fredag igen. Som jag längtat!
Okej, kan ju kanske inte riktigt säga att jag gått speciellt mycket i skolan denna veckan med tanke på att vi varit på Fotomässan i Älvsjö både igår och idag, men i alla fall. Igår var vi där för att hänga upp våra bilder och göra iordning våran monter och idag börjar alltså själva mässan.
Jag står där tillsammans med min klass i monter A 17:36, så om ni har vägarna förbi får ni gärna komma dit och hänga lite med oss samt kolla på våran utställning. Ses vi där?